Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای که من امروز چه قدر از دست این بازی عصبانی شدم
میخاستم دسته رو خورد کنم
بازی همه چیزش خوبه فقط اینکه تو یه نفری و دشمن50نفر(حالا بگذریم از تانک وبقیه ی چیزا)
ولی خوب بعدش که یه مرحلهtransporterمیری دیگه راحت میشی
یه مشکل دیگه اینکه این چراغ کنارmapاگه قرمز بشه دیگه راهی برای آروم کردنش(وضغیت عادی) نیست حتما باید بهsafehouseبرگردی.

حالا کجاشو دیدی!... تو EOS یه ماموریت داره باید بری یه گروه اسنایپر رو بکشی... اونجا رسماً گریت درمیاد!
خیلی جالبه تموم هم نمی شن این EDF ها... هرچی می کشی بازم میان. مسخره تر هم اینکه تو فقط یه نفری، تازه بعد از 1 دقیقه دیگه کاوری وجود نداره... بعضی وقت ها واقعاً دوست داشتم DVD ـشو بزنم بشکونم!

نمی دونم
ولی خب با رفتن همه ی ماموریت ها(چه اصلی و چه فرعی) دور وبر 7-8ساعت
آخه هر روز میشستم پاش خیلی وقت بود یه بازی درست وحسابی با گرافیک خوب بازی نکرده بودم.
7-8 ساعت؟!اونم با ماموریتای فرعی؟!
نه بابا دست کم 15 ساعت هست.

من یکی اصلا فکر نمیکردم بازی اینقدر خفن باشه..!! مخصوصا گرافیکش که منو یاد کیلزون 2 میندازه..محیطشم دقیقاً مثل کیلزون هست..:eek:

من که تازه شروع کردم اما واقعا حرف نداشت مخصوصا تخریب کردانش که آخرش بود در عرض 2 دقیقه یک ساختمون 10 طبقه رو میاره پایین..:laughing:

داداش گفتم که نمیدونم شاید همچین چیزی باشه که شما میگین.
میشه از توی ایکس باکس متوجه شیم که چند ساعته بازی رو تممویم کردیم؟
نه.
ولی با مقایسه کردن میشه فهمید.
مثلا بازی geow1 حدود 8 ساعت گیم پلی داره و این بازی تقریبا 2 برابر اون طول می کشه.
بنابر این میشه گفت 15-16 ساعت گیم پلی داره.:love:
اما سوال اینجاست که اندازه ی گیم پلی geow1 رو از کجا آوردم؟!:biggrin1:

نه.
مثلا بازی geow1 حدود 8 ساعت گیم پلی داره و این بازی تقریبا 2 برابر اون طول می کشه.
چاکرت برم
سوالی بود در خدمتم

نه.
GEOW 1,2 هر کدوم بین 11 تا 13 ساعت گیم پلی داشتن(جهت حساب صحیح گیم پلی این عنوان!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or