Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
At the main menu select Options, then select Extras, then select Enter Code and enter the
cheat: MAPMAYHEM effect: Bonus Multiplayer Map Pack Featuring Four Maps
cheat: HARDHITTER effect: Unlocks golden sledgehammer for single player use
برادر من ! اینارو خودم دیدم ! بعدش ببین من چی خواستم و این چیت ها چی کار میکنند!!!!

برادر من ! اینارو خودم دیدم ! بعدش ببین من چی خواستم و این چیت ها چی کار میکنند!!!!
ببخشید من فقط قسمت چیت رو خوندم
یکیش که نقشه میده و یکیش هم که انواع چکش رو آزاد میکنه البته توی فروشگاه
والا من فقط اینها رو پیدا کردم.

خیلی بازی شاخیه:love: همه چیز به جز زمین قابل تخریبه:eek:
محیط بازی هم شدید بزرگه وماموریت ها واسلحه ها و وسائل نقلیه بسیار زیاده.
چیزی به نام پول هم در بازی نیست salvage ای که شما از تخریب ساختمان ها به دست می اورید به عنوانه پول به حساب می اید.
همین طور فیزیک بازی براساسه قوانینه طبیعت است.
:eek::eek::eek::eek::eek:پس عجب بازیه شاخیه :eek::eek::eek::eek:

با بازی که اصلا سخت نیست حداقل برای من که روی سخت ترین درجه ی سختی بازی می کنم .
ولی انصافا نصف اسلحه های بازی بی مصرف هستن .
بازی تخریب زیبایی داره ولی فیزیک ضعیفی داره . مخصوصا فییک ماشین ها خیلی بده .
گرافیک بازی خوب و قابل قبوله و گیم پلی هم که قوی ترین قسمت بازیه . واقعا خیلی بازیه خوش ساختیه . THQ داره توی زمینه ی بازی های Open-World استاد میشه واقعا عالیه . البته موسیقی خیلی کم توی بازی به کار رفته و فقط موقعی که بهت دارن حمله می کنن پخش میشه . اگه مثل SR یا GTA توی ماشین ها یه سیستم رادیو بود بهتر می شد .
در کل به همه پیشنهاد می کنم بازی رو تهیه کنن

به جرئت میتونم بگم بهترین بازی ول تو شهری ( اصطلاح فارسی open world! ) هست که تا حالا بازی کردم. من به همه دستور میدم این بازیو بخرن:d واقعاً اگه بازی نکنید از دستتون پریده.

وقتی کل منطقه ها رو گرفتیم یه ماموریت میده که باید از قسمت اتمی رد شد ! اونجا باید چجوری رد شد چون سریع میمیریم !؟
باید بری تو یکی از مراکزتون از اون یارو که در عوض salvage چیز میزای مختلف میفروشه بخری تا زد رادیواکتیو بشی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or