Dreadlord
کاربر سایت
تو محوطه ی Safe House برو تو پارکینگ که یه ماشین توش پارک شده. بقلش یه کمد هست بازش کن تفنگو انتخاب کن.دوستان ببخشید تو این بازی وقتی اسلحه میخریم مثلا همین اسلحه نانو رو بعد چجوری میشه انتخاب کرد:confused:
تو محوطه ی Safe House برو تو پارکینگ که یه ماشین توش پارک شده. بقلش یه کمد هست بازش کن تفنگو انتخاب کن.دوستان ببخشید تو این بازی وقتی اسلحه میخریم مثلا همین اسلحه نانو رو بعد چجوری میشه انتخاب کرد:confused:
الان ديگه از اون ماموريت هاي اصلي خبري نيست فقط از اون سبزهاستدقیقا یادم نیست 3تا4تایی هست
سلام!الان ديگه از اون ماموريت هاي اصلي خبري نيست فقط از اون سبزهاست
از كجا ميشه فهميد بازي تموم شده؟:biggrin1:
ممنون محمد جانسلام!
وقتی تموم بشه فیلم نهایی را نشون میده و اسامی سازندگان هم میاد، راستی یه اچیومنت تپل هم میدهمحله آخر بازی همون مرحله ای هست که با یه تانک عظیم الجثه باید برای دشمن را بترکونی، خیلی هم سخته

اين بازي اصلا با fracture قابل مقايسه نيست من خودم هم اول خوشم نيومد ولي چند روز پيش همين جوري خواستم بازي كنم واقعا نظرم عوض شددوستان بازی ارزش خريدن رو داره؟
وقتی ميبينمش ياده آشغالی به نام Fracture ميوفتم ، حالم ازش بهم ميخوره ،
لطفا کمک کنيد تا بتونم درست انتخاب کنم!

خواهش میکنم مصطفی جان.ممنون محمد جان
این بازی اصلا و ابدا با Fracture قابل مقایسه نیست، حتی امتیازاتی هم که گرفتند خیلی با هم اختلاف داره. شما حتی اگه از این سبک خوشت نیاد به خاطر تخریب پذیری فوق العاده بازی و لذتی که موقع خراب کردن یه ساختمان به گیمر دست میده باید بازی را بگیریممنون بابت راهنماييتون .
دوستان ديگه هم بيان و نظراتشون رو بگن تا من بتونم بهتر تصميم بگيرم، باتشکر
دوستان من چند تا تیکه از نقشه رو باز کردم و لی رسیدم به قسمت EOS اونجا هم تا یه حدی مرحله رفتم ولی دیگه هرچی می چرخم مرحله اصلی تو نقشه نمیده.
خواهشا یه کمکی بکنید یه هفته است منو آواره کرده.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این تاپیک برای 2 سال پیشسلام دوست عزیز شما اسلحه Nano رو از داخل Safe House خریداری کنید مشکلتون حل میشه .
موفق باشید.
خب؟؟؟؟؟ سواله منم بود!!!!!:d:d:d:dدوستان این تاپیک برای 2 سال پیش