Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان ديگه از اون ماموريت هاي اصلي خبري نيست فقط از اون سبزهاست
از كجا ميشه فهميد بازي تموم شده؟:biggrin1:
سلام!
وقتی تموم بشه فیلم نهایی را نشون میده و اسامی سازندگان هم میاد، راستی یه اچیومنت تپل هم میده :دی محله آخر بازی همون مرحله ای هست که با یه تانک عظیم الجثه باید برای دشمن را بترکونی، خیلی هم سخته :دی

دوستان بازی ارزش خريدن رو داره؟
وقتی ميبينمش ياده آشغالی به نام Fracture ميوفتم ، حالم ازش بهم ميخوره ،
لطفا کمک کنيد تا بتونم درست انتخاب کنم!

سلام!
وقتی تموم بشه فیلم نهایی را نشون میده و اسامی سازندگان هم میاد، راستی یه اچیومنت تپل هم میده :دی محله آخر بازی همون مرحله ای هست که با یه تانک عظیم الجثه باید برای دشمن را بترکونی، خیلی هم سخته :دی
ممنون محمد جان:love:
دوستان بازی ارزش خريدن رو داره؟
وقتی ميبينمش ياده آشغالی به نام Fracture ميوفتم ، حالم ازش بهم ميخوره ،
لطفا کمک کنيد تا بتونم درست انتخاب کنم!
اين بازي اصلا با fracture قابل مقايسه نيست من خودم هم اول خوشم نيومد ولي چند روز پيش همين جوري خواستم بازي كنم واقعا نظرم عوض شد:love:

اين بازي اصلا با fracture قابل مقايسه نيست من خودم هم اول خوشم نيومد ولي چند روز پيش همين جوري خواستم بازي كنم واقعا نظرم عوض شد:love:
ممنون بابت راهنماييتون .
دوستان ديگه هم بيان و نظراتشون رو بگن تا من بتونم بهتر تصميم بگيرم، باتشکر :دی

سلام!
ممنون محمد جان
خواهش میکنم مصطفی جان.

ممنون بابت راهنماييتون .
دوستان ديگه هم بيان و نظراتشون رو بگن تا من بتونم بهتر تصميم بگيرم، باتشکر
این بازی اصلا و ابدا با Fracture قابل مقایسه نیست، حتی امتیازاتی هم که گرفتند خیلی با هم اختلاف داره. شما حتی اگه از این سبک خوشت نیاد به خاطر تخریب پذیری فوق العاده بازی و لذتی که موقع خراب کردن یه ساختمان به گیمر دست میده باید بازی را بگیری :دی البته شاید اوایل یه مقدار کسل کننده باشه ولی وقتی اسلحه ها جدید میگیری و گیم پلی درگیر کننده تر میشه، دیگه نمی شه از جلوی تلویزیون بلند شد. گرافیک و موسیقی بازی هم واقعا عالی است، همینطور تنوع ماموریت های اصلی و فرعی هم زیاده. تنها مشکلاتش
یکی داستانش هست که به خوبی پرداخته نشده، یکی هم چند تا مرحله آخر سخت و اعصاب خرد کن هست.
ولی به نظر من اگه بگیری پشیمون نمیشی.

آخرین ویرایش:
من تو قسمت آخر یا همون شهر آخر گیر کردم
معموریتهای آبی رو انجام دادم
2تا معموریت اصلی که به شکل مشت هست رو هم انجام دادم ولی سومیش باز نمیشه
درجه ما شورشیها به 100 رسلده نوی این قسمت و لی هرچی میگردم معموریت آخر رو پیدا نمیکنم
توی نقشه فقط از این معموریتهاد سبز هست
لطفآ راهنمایی کنید

دوستان من چند تا تیکه از نقشه رو باز کردم و لی رسیدم به قسمت EOS اونجا هم تا یه حدی مرحله رفتم ولی دیگه هرچی می چرخم مرحله اصلی تو نقشه نمیده.
خواهشا یه کمکی بکنید یه هفته است منو آواره کرده.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من چند تا تیکه از نقشه رو باز کردم و لی رسیدم به قسمت EOS اونجا هم تا یه حدی مرحله رفتم ولی دیگه هرچی می چرخم مرحله اصلی تو نقشه نمیده.
خواهشا یه کمکی بکنید یه هفته است منو آواره کرده.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز شما اسلحه Nano رو از داخل Safe House خریداری کنید مشکلتون حل میشه .
موفق باشید.

• Like
Reactions: III Ashkan III

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or