Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به جرئت میتونم بگم بهترین بازی ول تو شهری ( اصطلاح فارسی open world! ) هست که تا حالا بازی کردم. من به همه دستور میدم این بازیو بخرن:d واقعاً اگه بازی نکنید از دستتون پریده.
من نظرم برعکس شمایه ... :biggrin1:
این بازی با محیط های تکراری ... :sick: ماموریت های تکراری ... :sick: و وسایل نقلیه کم ... :sick: و اسلحه های کم ... :sick: واقعا کسل کننده و خنکه ... :sick: من که از خریدش پشیمونم .
(به نظر من)

من نیز خیلی وقته که بازی رو گرفتم و تقریبا اواسط بازی هستم :biggrin1: ولی بازی زیاد دلچسب نیست!
به طوری که 7.8 ساعت بشینی پاش و متوجه گذر زمان نشی. کلا بعد از مدتی خسته کننده میشه باید کم کم بازی کنی:-"

بازی رو یکم بازی کردم :cheesygri
بازی آشغالییه :sick:یه چکش میزنی دیوار دیوار میریزه:wallbash:
دو سه تا ماموریت رفتم همش باید خونه خراب کنی :sick:
واقعاً اگه بازی نکنید از دستتون پریده.
این بود بازی
فعلا پول از دستمون پریده تا بازی;)

اااااااااااهههههههههه
این حرفا دیگه چیه تا همین صفحه ی قبل همه تمجید وتشویق میکردن بازی رو حالا همه رفتن تو صیغه ی این کار
بابا این حرفا دیگه چیه
گرافیکش که توپ بود تخریپ پذیریش هم بهترین بود داستانش هم بدک نبود دیگه چی میخوای
من که این بازی رو خریدم همون موقع فقط میشستم سر این بازی تا بالاخره تمومش کردم
بابا ول کنین این حرفا رو....

بازی رو یکم بازی کردم :cheesygri
بازی آشغالییه :sick:یه چکش میزنی دیوار دیوار میریزه:wallbash:
دو سه تا ماموریت رفتم همش باید خونه خراب کنی :sick:

این بود بازی
فعلا پول از دستمون پریده تا بازی;)
ببخشید تاپیکم اوردم بالا

سلام دوست عزیز
خوبه خودتون هم گفتین یکم بازی کردین.........
تمام ماموریت ها که خراب کردن ساختمون نیست. ماموریت ها متنوع هست.
شما برید جولو قشنگ میشه
البته شاید شما دوست ندارید اینم مربوطه به سلیقه.......
این بازی با محیط های تکراری ... :sick: ماموریت های تکراری ... :sick: و وسایل نقلیه کم ... :sick: و اسلحه های کم ... :sick: واقعا کسل کننده و خنکه ... :sick: من که از خریدش پشیمونم .
(به نظر من)
والا تو مریخ دیگه گل و بلبل و ابشار دیگه نیست:دی هر منطقه هم وسایل نقلیه خودشو داره.
اسلحه هاشم کم نیست. شاید شما خوشتون نیومده.
حالا............:دی
موفق باشید;)

آخرین ویرایش:
ببخشید تاپیکم اوردم بالا

سلام دوست عزیز
خوبه خودتون هم گفتین یکم بازی کردین.........
تمام ماموریت ها که خراب کردن ساختمون نیست. ماموریت ها متنوع هست.
شما برید جولو قشنگ میشه
البته شاید شما دوست ندارید اینم مربوطه به سلیقه.......

والا تو مریخ دیگه گل و بلبل و ابشار دیگه نیست:دی هر منطقه هم وسایل نقلیه خودشو داره.
اسلحه هاشم کم نیست. شاید شما خوشتون نیومده.
حالا............:دی
موفق باشید;)

طبق معمول بايد گفت كه سليقه اي و نظر همه هم محترمه اما دوست من
من خيلي وقت پيش اين بازي تموم كردم دقيق خاطرم نيست اما ماموريت هاش يا خراب كردن ساختمون بود يا نجات دادن زنداني يا دفاع از پايگاه يا دزدين ماشين يا حمله به پايگاه دشمن بدون چالش داستاني فقط ماموريت بگير و برو كه توي هر قسمت جديد كه وارد ميشدي هي اين كارهارو بايد دوباره انجام ميدادي يعني بارها و بارها بايد انجامشون ميدادي تا به ماموريت هاي اصلي برسي و وارد منطقه جديد بشي خب بعد يك مدتي قبول كنين تكراري ميشد داستانشم كه اين بازي زياد به داستان اهميت نداده بود قبول دارم گيم پلي بدي نداشت البته اوايل گرافيك خوبي هم داشت اما اين ايرادات هم داشت كه باعث دلسرد شدن از بازي ميشد كه البته بعضي ها هم مثل شما از بازي خوششون اومده و بعضي هم مثل من نه كه خوب سليقس ديگه:smile:

سلام من یکم بازی کردم این تخریب پزیریش فکر کنم اولین بازی در این سطح باشه مخصوصا وقتی برجک ه را مثل یه درخت میریزه پایین ولی عیبی که میتونم بهش بگیرم اینکه آخه این چکشه مگر چیه که با یک ضربه اون بتون به اون کلفتی را پود میکنه بعد هی تو زمین یا تو سنگ که میکوبی هیچی نیست آخه از بتون که سفت تر نیست

(به نظر من)
این نظر تو هست این بازی به نظر من یکی از بهترینهای 2009 هست :love:
من که حسابی حال کردم باهاش

دوستان توی این بازی کدوم ماموریتها اصلی و کدوم فرعی هستن؟
من الان 3 تا از منطقها رو تصاحب کردم 2 تای دیگه مونده ولی ماموریتهای زرد رنگ و اون نقاط ابی رنگ توی نقشه دیگه نیست فقط یه سری ترانسپورتر و چیزهای دیگه مونده الان دقیقا باید چه کاری انجام بدم؟

دوستان توی این بازی کدوم ماموریتها اصلی و کدوم فرعی هستن؟
من الان 3 تا از منطقها رو تصاحب کردم 2 تای دیگه مونده ولی ماموریتهای زرد رنگ و اون نقاط ابی رنگ توی نقشه دیگه نیست فقط یه سری ترانسپورتر و چیزهای دیگه مونده الان دقیقا باید چه کاری انجام بدم؟

سلام
فقط ماموریت ها رو نباید بری باید نوار سمت چپ که مال EDF هست رو صفر کنی حالا این میتونی بوسیله:تخریب ساختمان ها و تانکر ها.آزاد کردن زندانی.گرفتن ماشین ها و رساندن به base و غیره باشه تا اون مراحلی که قفلن باز بشه.
امیدوارم بدردت بخوره
و راجع به بازی و نظر من
من هم مثل بعضی از شما میگفتم بازی فقط تخریب و از این جور حرفا است که تا اول بازی اینطور بود ولی تو قسمت bad land خیلی عوض شد مخصوصا دزدیدن اون شی مال موجودات خود مریخ. داستان بازی واقعا افتضاحه:sick:.با تخریب ها.سلاحها و رباتها خیلی حال کردم
کلا بازی خوبی بود:love:

بگم خدا چی کارت کنه kian_x به من گفت بیا این بازی رو بگیر خیلی قشنگه رفتم گرفتم بازی کردم تا آخرشم رفتم اچیومنتای افلاینش به جز 3 تاش همه رو گرفتم ولی در کل کاش وقتم رو روش نمی گذاشتم
104 تا مامورت فرعی داره که من 103 تاش رو روفتم زورم گرفته یکی دیگش رو پیدا نمی کنم

من چند وقت پیش بازیو گرفته بودم!
اولاش بازی بخاطر تخریب پذیری بالاش جذاب بود امابعد از یه مدتی بازی کردن و عادت کردن به این موضوع خیلی تکراری شد بازی و دیگه ادامه ندادم!
در کل به نظر من بازی متوسطی بود که البته طرفدارای خودشو داره!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or