Red Faction: Guerrilla

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بر عکس دوستان من زیاد با بازی حال نکردم... البته من کلاً با بازی هایی که sandbox باشند و در حد عالی (مثل GTA IV ) نباشند ارتباط برقرار نمی کنم.
نقاط قوت بازی از نظر من:
1- گرافیک
2- فیزیک
3- تخریب پذیری
نقاط ضعف:
1- قبل از اینکه بازی رو بگیرم پست های دوستان رو خوندم که از گیم پلی بازی تعریف می کردن... وقتی بازی رو گرفتم دیدم که گیم پلی هیچ نوآوری نداره... همون چیزیه که تو بازی های دیگه هم دیده بودیم.
2- داستان بازی هم که خیلی گنگه... من بالاخره نفهمیدم این EDF ها کی هستن و هدفشون چیه و ما چرا داریم می کشیمشون... اگر کسی داستان رو می دونه به من هم بگه...
3- ماموریت ها زیاد متنوع نیستند، در هم منطقه تعدادی ماموریت اصلی داری و تعدادی هم ماموریت فرعی، به علاوه تعدادی ساختمان و محل های مهم برای EDF که با داغون کردنشون میزان نفوذ اون ها در منطقه کم میشه در آخر هم یه ماموریت نهایی برای گرفتن کل منطقه.
4- کمبود تنوع اسلحه ها، وسایل نقلیه، دشمنان و ساختمان ها.

در کل به دلیل کمبود بازی در این ایام با اکراه تا آخرش می رم، ارزش یکبار تمام کردن رو داره... :-"
کاشکی Bionic Commando رو می گرفتم.

بر عکس دوستان من زیاد با بازی حال نکردم... البته من کلاً با بازی هایی که sandbox باشند و در حد عالی (مثل GTA IV ) نباشند ارتباط برقرار نمی کنم.
نقاط قوت بازی از نظر من:
1- گرافیک
2- فیزیک
3- تخریب پذیری
نقاط ضعف:
1- قبل از اینکه بازی رو بگیرم پست های دوستان رو خوندم که از گیم پلی بازی تعریف می کردن... وقتی بازی رو گرفتم دیدم که گیم پلی هیچ نوآوری نداره... همون چیزیه که تو بازی های دیگه هم دیده بودیم.
2- داستان بازی هم که خیلی گنگه... من بالاخره نفهمیدم این EDF ها کی هستن و هدفشون چیه و ما چرا داریم می کشیمشون... اگر کسی داستان رو می دونه به من هم بگه...
3- ماموریت ها زیاد متنوع نیستند، در هم منطقه تعدادی ماموریت اصلی داری و تعدادی هم ماموریت فرعی، به علاوه تعدادی ساختمان و محل های مهم برای EDF که با داغون کردنشون میزان نفوذ اون ها در منطقه کم میشه در آخر هم یه ماموریت نهایی برای گرفتن کل منطقه.
4- کمبود تنوع اسلحه ها، وسایل نقلیه، دشمنان و ساختمان ها.

در کل به دلیل کمبود بازی در این ایام با اکراه تا آخرش می رم، ارزش یکبار تمام کردن رو داره... :-"
کاشکی Bionic Commando رو می گرفتم.
نه دیگه بازی این جوری هم نیست:
1.درسته که شاید گیم پلی بازی زیاد نوآوری نداشته باشه اما ترکیب اون با تخریب پذیری محیط یک گیم پلی بسیار لذت بخش رو پدید آورده.

2.این حرفو قبول دارم که داستان بازی خوب نیست اما توی این بازی داستان فقط بهانه ای برای شروع بازی و لذت بردن از گیم پلی اونه.

3.اتفاقا به نظر من ماموریت ها خیلی هم متنوع هستند:خراب کردن ساختمان های دشمن، دفاع از مرکز های red faction، خراب کردن یک ساختمان تنها با استفاده از مواد منفجره و یک اسلحه ی عادی، خراب کردن دکل های ارتباطی دشمن با استفاده از ماشین و ... . در ضمن با توجه به تخریب پذیری بالا و sandbox بودن بازی برای انجام هر ماموریت کاملا آزاد هستید و می توانید هر ماموریت را هر طور که دلتان خواست انجام دهید.

4.به نظر من تعداد نه کم است و نه زیاد (فکر کنم حد اقل 10-15) تا اسلحه توی این بازی باشه اما چیزی که اسلحه های این بازی را جالب می کند تنوع و تعادل بی نظیر میان آن هاست. مثلا ما در دیگر بازی ها (مانند cod4 یا حتی gta) شاهد اسلحه های بسیار متنوع و زیادی بودیم اما هیچ کدام از اسلحه ها تغییر زیادی در gameplay بازی ایجاد نمی کردند و صرفا تیر می زدند البته اسلحه هایی مانند شاتگان و یا اسنایپ وجود داشت که تغییراتی را در گیم پلی ایجاد می کردند اما سایر اسلحه ها به خصوص مسلسل ها تغییر چندانی در بازی ایجاد نمی کردند. اما در این بازی هر اسلحه گیم پلی مخصوص خود را داراست و کاملا با اسلحه های دیگر متفاوت است. اما کار فوق العاده ای که سازندگان در این مورد انجام داده اند ایجاد تعادل میان اسلحه هاست. همان طور که گفتم اسلحه های بازی بسیار متنوع هستند و با هم بسیار فورق دارند و مسلما بعضی از بقیه قوی تر هستند. اما سازندگان با ایجاد تعادل میان تعداد گلوله های اسلحه و میزان قدرت آن تعادل بی نظیری را در گیم پلی بازی به وجود آورده اند.(چیزی که در بسیاری از بازی ها مثلا geow وجود نداشت و اسلحه ی lancer به طور قابل توجهی مفید تر از سایر اسلحه ها بود.)
در مورد وسایل نقلیه من کاملا با شما مخالفم چرا که همان تعادل و تنوع میان اسلحه ها در وسایل نقلیه دیده می شود و تعداد وسایل نقلیه هم نسبتا زیاد است مانند: حداقل 4 نوع کامیون بار بری،2 نوع از ماشین های کوچک،3 نوع وسیله ی جنگی متعلق به edf ، و 5 نوع وسیله ی نقلیه ی جنگی متعلق به خودتان و تعدادی تانک و تعداد زیادی وسیله ی نقلیه ی دیگر. اما نکته ی جالب در مورد بعضی از آن ها اضافه شدن وسایل جنگی مانند مسلسل به آن ها بود که جنگیدن با آن ها را به اندازه ی جنگیدن با پای پیاده لذت بخش می کرد.
در مورد ساختمان ها هم اگر شما دیدید که تنوع ندارند می توانید با یک نارنجک در آنها تنوع ایجاد کنید.:biggrin1::cheesygri
در آخر باید بگویم که به هر حال هر کس نظر خودش را دارد مثلا من خودم اصلا از بازی gta خوشم نیامد در حالی که تقریبا همه ی جهان عاشق این بازی هستند.:-"

اتفاقا به نظر من ماموریت ها خیلی هم متنوع هستند:خراب کردن ساختمان های دشمن، دفاع از مرکز های red faction، خراب کردن یک ساختمان تنها با استفاده از مواد منفجره و یک اسلحه ی عادی، خراب کردن دکل های ارتباطی دشمن با استفاده از ماشین و ... . در ضمن با توجه به تخریب پذیری بالا و sandbox بودن بازی برای انجام هر ماموریت کاملا آزاد هستید و می توانید هر ماموریت را هر طور که دلتان خواست انجام دهید.
ببین تو همین چند جمله ای که نوشتی چند بار از کلمه ی تخریب استفاده کردی!؟... اکثر ماموریت های بازی هم هدفشون فقط تخریب یه تعداد ساختمونه، که در دراز مدت به شدت خسته کننده میشه... اینی هم که می تونید هر جور که خواستید ماموریت هارو برید هیچ فرقی نمی کنه چون در نهایت آدم ساده ترین روشو انتخاب می کنه (که برای من کوبیدن با ماشین های سنگین به ساختموناس، وقتی هم داغون شد ماشین با چکش میوفتم به جون ساختمونه)... اگر یه سری ماموریت با اهداف متنوع تر (مثلاً تعقیب و گریز، مخفیکاری و ...) در نظر می گرفتن بازیه بسیار زیبایی می شد.
ولی با این حال با اون قسمت روبوت سواریش بسیار حال کردم... :)
راستی این EOS دیگه آخرشه انشاالله؟... :-"

ببین تو همین چند جمله ای که نوشتی چند بار از کلمه ی تخریب استفاده کردی!؟... اکثر ماموریت های بازی هم هدفشون فقط تخریب یه تعداد ساختمونه، که در دراز مدت به شدت خسته کننده میشه... اینی هم که می تونید هر جور که خواستید ماموریت هارو برید هیچ فرقی نمی کنه چون در نهایت آدم ساده ترین روشو انتخاب می کنه (که برای من کوبیدن با ماشین های سنگین به ساختموناس، وقتی هم داغون شد ماشین با چکش میوفتم به جون ساختمونه)... اگر یه سری ماموریت با اهداف متنوع تر (مثلاً تعقیب و گریز، مخفیکاری و ...) در نظر می گرفتن بازیه بسیار زیبایی می شد.
ولی با این حال با اون قسمت روبوت سواریش بسیار حال کردم... :)
راستی این EOS دیگه آخرشه انشاالله؟... :-"
آره درسته که اکثر ماموریت ها حول خراب کردن یه چیزایی هستند اما نکته ی مهم اینه که جذابیت خودشونو از دست نمیدن.
در مورد این که در انجام دادن ماموریت ها آزاد هستیم باید بگم که روش من کاملا با شما فرق میکنه من خیلی آروم نزدیک هدف می شم بعد دشمنایی رو که در اون نزدیکی قرار دارن رو خیلی سریع میکشم و هدف رو بمب گذاری می کنم بعد می رم توی فاصله ی ایمنی و یک انفجار زیبا رو تماشا می کنم... بعد هم با ماشین می زنم به چاک...
اما به هر حال باز هم می گم که هر کس نظر خودشو داره و من نمی تونم با زور شما رو به این بازی علاقه مند کنم.:biggrin1:

حسام بعضی از بچه ها با 1.4 رو درایو هیتاچی اجرا کردن ! پس احتمالا پچ رو بازیشون ریختن !
خیلی اعصاب خوردکن شده اپدیت 360 :-"
اون که اره میشه ولی خطر داره برای لایو اگر به لایو هرگز وصل نشه کسی خب بازی کنه مشکلی نیست

من این بازی رو گرفتم وقتی دیسک رو می زارم وسط بازی میاد بیرون میره تو داشبورد
کسی میدونه مشکلش چیه ؟

اگه Error میده که نمیتونه بازیو بخونه مشکل از DVD ـه اگرم DVD توی دستگاهای دیگه میاد مشکل از درایور و کنسول خودتونه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or