Red Faction: Armageddon | PC

Red-Faction-Header.jpg

بعد از تجربه ی موفق Guerilla که هم از لحاظ فروش و هم بعد تجاری عنوانی مقبول برای THQ و Volition Inc محسوب می شود ، حال Volition Inc. با تغییرا بنیادی در جو بازی سعی دارد تجربه ای متفاوت از دنیای Red faction را برای شما رغم بزند .

محوریت اصلی داستان بازی بر اساس کوچ اجباری انسان های ساکن مریخ به علت شرایط بد موجود به سطح زیرین این سایره شکل میگیرد که با وارد شدن بیگانگان خشن اعماق مریخ تم Horror نیز به بازی تزریق شده و گاها تا حدی تجربه ای شبیه به Dead Space را برای شما رغم خواهد زد.
تنوع و لذت بخش بودن کار با اسلحه های بازی و همچنین بکر بودن آن ها از نکاتی است که در پیش نمایش های اخیر تاکید زیادی روی آن شده است.
مطمئنا بزرگترین نقطه ضعف Guerilla روند تکراری ، کند و یکنواخت آن بود که شما را بعد از ساعاتی از بازی کردن باز می داشت اما حالا در Armageddon شاهد مبارزاتی سریع و خشن در ترکیب با فیزیک بی نظیر و مطمئنا بدونرقیب بازی خواهیم بود .
Red Faction: Armageddon در ماه May سال جاری میلادی توسط THQ برای هر سه پلتفورم PC و XBOX360 و PS3 منتشر خواهد شد.

Developer : Volition Inc.
Publisher : THQ
Genre : Sci-Fi Shooter
Release Date : May 3, 2011​

آخرین ویرایش:
انفجارا هم که ضایع بودن
گرافیکش که متوسط بود
بعدشم بکش بکشش هم که خیلی خرکی بود
انفجار که خیلی جالب بود اصلا از این خیال بیا بیرون ... گرافیک به اون بزرگی رو میگی متوسط ...
بکش بکششم همچین خرکی نبود من فقط تو حمله سفینه ها مشکل داشتم که از اسمون بهت میزدن ...
گروگانا هم مشکلی نداشت ... فقط در صورتی مشکل پیدا میکنه ادم که فس فس بازی کنه که اجازه بده دشمن
ساختمونو با گروگاناش همه خراب بشن ... در کل باحال بود ولی یکم دیگه نیاز به تغییرات داشت ... بازی حیف شد فقط
میتونست خیلی بزرگ بشه

داره تو خاموشی میترکونه:d تصاویر واقعا محشرن!
گرافیکش که متوسط بود..............بعدشم بکش بکشش هم که خیلی خرکی بود..............خیلی یکنواخت بود................داستان و شخصیت پردازیش هم که کلا مهمل بود.............انفجارا هم که ضایع بودن..............تنها نکته مثبتش خراب کردن بود و بس............و البته فیزیکش هم خیلی باحال بود.............یه نکته منفی دیگه اینکه بازی خیلی نامتعادل بود، مثلا میخواستی پشت دیوار پناه بگیری ولی غیر ممکن بود چون همون لحظه اول دهن خودت و کاورتو باهم سرویس میکردن:d اونم با یه تفنگ معمولی.........یا مثلا یه ماموریت میگرفتی که بری چند تا گروگانو نجات بدی تا میرفتی تو ساختمون میریختن سرت و ساختمونو با گروگاناش آسفالت میکردن:d در کل بازی خرکی خیکی باحال احمقانه ای بود:d:d:d
پستت قدیمیه ولی باید جوابتو بدم:d
بر خلاف تو : به نظر من گرافیکش خیلی خوب بود..... گیم پلی بسیار حرفه ای و عالی ای داشت(به شحصه من حتی از geow) هم بیشتر دوستش دارم...... به خاطر تخریب پذیریش اصلا یکنواخت نبود...... داستانش رو راست میگی جالب نیود!.... انفجارها واقعا عالی بودن(واقعا با این تیکه از حرفت ثابت کردی با بازی دشمنی داری!:d).... از فیزیک اینهاش هم که خودت گفتی که چقدر خفن بوده.

• Like
Reactions: hosein me
آقا آخر تاریخ اصلی برای ریلیز بازی درست و حسابی معلوم شده ؟ یا نه ؟ دیگه صبرم تموم شد .
EUROGAMER تاریخش رو زده 10 JUNE یعنی 7 روز دیگه اما مثل اینکه باز عقب افتاده

آخرین ویرایش:
سلام ؛ بچه ها گویا بازی تا فردا شب بدستم میرسه ؛ یعنی بازی اومده ولی فعلا کرک نداره ؛ مغازه ها که گفتن فردا شب آمادست ؛ خواستم بپرسم بخرم یا نخرم ؟ از این بازیهای الکی ملکی نیست که؟
‏(تا حالا نسخه هاشو بازی نکردم)

سلام ؛ بچه ها گویا بازی تا فردا شب بدستم میرسه ؛ یعنی بازی اومده ولی فعلا کرک نداره ؛ مغازه ها که گفتن فردا شب آمادست ؛ خواستم بپرسم بخرم یا نخرم ؟ از این بازیهای الکی ملکی نیست که؟
‏(تا حالا نسخه هاشو بازی نکردم)

دوست عزيز ديگه بازي هرچي هم كه باشه 4 تومن ارزش داره بدي پاش !!!#:-s
بازي خوبيه .. خوشت مياد

بحث پولش نیست ! بحث بازیه ؛مثلا بازی the first tempelar‏ جز یه بازی پیش و پا افتاده چیز دیگه ای نبود ! قیمتیم نداشت ؛ اگر میدونستم همچین بازیی ساده ای هست هیچوقت نمی خریدمش ؛ به جاش کارت شارژ ایرانسل ارزش گرفتن داشت!!!
متشکرم از کمکت ؛ می خریم ببینیم چطوریه

از این بازی نباید انتظار زیادی داشت چون هیچ تغییری نسبت به نسخه قبل نداره ( حتی گرافیکش ) و همون طور که در نقد های این بازی نوشته شده این بازی داستان درست و حسابی نداره اما به جاش ساختمان داره تا خرابشون کنید!!!

آقا ی سری به تاپیک مشکلات همین بازی بزنید . کرک DX11 بازی هم اومد و اگه درست باشه و DX11 بازی UNLOCK بشه با اون فیزیکی که ازش انتظار میره باید خیلی جالب باشه . کسی هنوز نگرفته بازی رو؟
عناصر گیمر هر کی بازی رو گرفته چندتا شات مرحمت کنه:d:d

با نقدایی که ازش شده معلوم شد که از لحاظ کیفی از نسخه سوم هم پایینتره، هی بهتون میگفتم چیز جالبی نیست هی شما میگفتید جز بهترین های ساله...............

تا خودم بازی نکردم نمی تونم نظری بدم .
نقد و امتیاز و review رو ول کن .
هر وقت خودمون بازی کردیم معلوم میشه . اما فکر نکنم اونقدرها هم که میگی بد باشه.
خودم یکی از سخت گیر ترین ها تو امتیاز دادن به گیم ها و بازی کردنشون هستم . نمونش همون dirt 3 .
این یکی رو داری کم لطفی می کنی . این رو سخت گیر ترین و نکته بین ترین فرد تو این سایت میگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or