Red Faction: Armageddon | PC

Red-Faction-Header.jpg

بعد از تجربه ی موفق Guerilla که هم از لحاظ فروش و هم بعد تجاری عنوانی مقبول برای THQ و Volition Inc محسوب می شود ، حال Volition Inc. با تغییرا بنیادی در جو بازی سعی دارد تجربه ای متفاوت از دنیای Red faction را برای شما رغم بزند .

محوریت اصلی داستان بازی بر اساس کوچ اجباری انسان های ساکن مریخ به علت شرایط بد موجود به سطح زیرین این سایره شکل میگیرد که با وارد شدن بیگانگان خشن اعماق مریخ تم Horror نیز به بازی تزریق شده و گاها تا حدی تجربه ای شبیه به Dead Space را برای شما رغم خواهد زد.
تنوع و لذت بخش بودن کار با اسلحه های بازی و همچنین بکر بودن آن ها از نکاتی است که در پیش نمایش های اخیر تاکید زیادی روی آن شده است.
مطمئنا بزرگترین نقطه ضعف Guerilla روند تکراری ، کند و یکنواخت آن بود که شما را بعد از ساعاتی از بازی کردن باز می داشت اما حالا در Armageddon شاهد مبارزاتی سریع و خشن در ترکیب با فیزیک بی نظیر و مطمئنا بدونرقیب بازی خواهیم بود .
Red Faction: Armageddon در ماه May سال جاری میلادی توسط THQ برای هر سه پلتفورم PC و XBOX360 و PS3 منتشر خواهد شد.

Developer : Volition Inc.
Publisher : THQ
Genre : Sci-Fi Shooter
Release Date : May 3, 2011​

آخرین ویرایش:
من دیشب بعده سحر گفتم این بازیرو برم تمومش کنم اما بعد نیم ساعت دیگه رو مخ شد انقدر جکو جونور میومد اصلا نمیشد مرحله رو بری،منم که فقط خواستم تمومش کنم دیگه تحمل نکردم و رفتم یه ترینر گرفتم
نمیدونم چرا انقدر طولانیش کرده بودن هی باید تکرار مکررات میکردی

واقعا شماره قبلیش خیلی بهتر از این بود،اگه open world بود حداقل دلمون به این خوش بود یه چرخی تو محیط میزدیم ساختمون میوردیم پایین

فقط دوستان واسه من دموها مشکل داشت اصلا نفهمیدم داستانش چی بود کسی داستان کاملشو داره؟

MOSTAFA VI جان تا حدودی هم میشه بهش بگی نسخه دوم چون اون اولیا یه چیزه دیگه بود این کلا سبکو عوض کردن(ری...دن بهش درست تره)

این بازی به درد 10 سال پیش می خورد که جک جونور محبوب بود اونم توی محیط های بسته دیگه الان dead space هم توی محیط باز می ره جنگ زیر زمین از خسته کننده ترین هاست

من هم تموم کردم...بعضی بسیار رو اعصاب بود...مخصوصاً آخر بازی که خیلی الکی کشش دادن....ولی خب اسلحه مغناطیسی و روبات و سفینه بازی جالب بود انصافاً...
تخریب پذیری هم خیلی خوب بود....
امتیاز من 7...با ارفاق:دی

بچه ها من نصبش کردم گذاشتمش رو دایرکس یازده خیلی بازی کند شد!
دوباره گذاشتمش رو دایرکس 9 خیلی بهتر شد ولی هنوز لگ داره!
کرایسیس2 هم رو سیستمم این جوری نبود که این اینجوریه!
یعنی راه حلی داره؟
و یه سوال دیگه وارد بازی که میشی همون اول فقط با تفنگ میتونی زوم کنی نه میتونی تیر بزنی نه میتونی حرکت کنی!
باید چیکار کنم بچه ها؟
لطفا راهنمایی کنید!

یعنی راه حلی داره؟
و یه سوال دیگه وارد بازی که میشی همون اول فقط با تفنگ میتونی زوم کنی نه میتونی تیر بزنی نه میتونی حرکت کنی!
باید چیکار کنم بچه ها؟
لطفا راهنمایی کنید!
اگر دسته وصله به كامپيوترت جداش كن

یعنی راه حلی داره؟
باید چیکار کنم بچه ها؟
لطفا راهنمایی کنید!
اول بازی یه آموزش کوچیک برای Aim کردن هست که با Gun باید Aim کنی رو اون بشکه های جلوت اگه اشتباه نکنم سه تا بودن بعد از این که این کاری کردی میتونی راه بیوفتی.

بعد ماه ها بی میلی نشستم و تمومش کردم .... بدک نبود .. فقط باید از 20 درصد بازی تا 60 درصد بازی تحملش کرد! بعدش رله میشه ... آخراش بسیار متنوع و جذابه... اکشن خوبی داره و ارزش یه بار تموم کردن رو داره. یه جاهایی شبیه گیرز میشه و یه جاهایی شبیه کیلزون 2 ... گرافیک شاخی نداشت ولی تخریب پذیری محیط واقعا فک انداز بود....عنوان متوسطیه. یه 6.5 از 10 برآزندشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or