Red Faction: Armageddon | PC

Red-Faction-Header.jpg

بعد از تجربه ی موفق Guerilla که هم از لحاظ فروش و هم بعد تجاری عنوانی مقبول برای THQ و Volition Inc محسوب می شود ، حال Volition Inc. با تغییرا بنیادی در جو بازی سعی دارد تجربه ای متفاوت از دنیای Red faction را برای شما رغم بزند .

محوریت اصلی داستان بازی بر اساس کوچ اجباری انسان های ساکن مریخ به علت شرایط بد موجود به سطح زیرین این سایره شکل میگیرد که با وارد شدن بیگانگان خشن اعماق مریخ تم Horror نیز به بازی تزریق شده و گاها تا حدی تجربه ای شبیه به Dead Space را برای شما رغم خواهد زد.
تنوع و لذت بخش بودن کار با اسلحه های بازی و همچنین بکر بودن آن ها از نکاتی است که در پیش نمایش های اخیر تاکید زیادی روی آن شده است.
مطمئنا بزرگترین نقطه ضعف Guerilla روند تکراری ، کند و یکنواخت آن بود که شما را بعد از ساعاتی از بازی کردن باز می داشت اما حالا در Armageddon شاهد مبارزاتی سریع و خشن در ترکیب با فیزیک بی نظیر و مطمئنا بدونرقیب بازی خواهیم بود .
Red Faction: Armageddon در ماه May سال جاری میلادی توسط THQ برای هر سه پلتفورم PC و XBOX360 و PS3 منتشر خواهد شد.

Developer : Volition Inc.
Publisher : THQ
Genre : Sci-Fi Shooter
Release Date : May 3, 2011​

آخرین ویرایش:
چرا خبر داریم بسیار گرافیک لهی دارن بسیار فریم خور هستن حتی سنگین تر از ویچر

ترخیب پذیری عالی به همراه افت فریم عالی

گیم پلی نسبتا خوب

سنگینی 50 درصدی dx11 حتی با وجود خاموش کردن ao که هنوز دلیلش رو نفهمیدم

• Like
Reactions: hosein me

گیم پلی نسبتا خوب

سلام رفیق . اگه بازی رو گرفتی چند تا شات به همراه فریم بزار .
یا ی عکس از آپشن بازی . راستی گزینه ای مستقل برای dx11 یا 9 داره یا نه؟

سلام رفیق . اگه بازی رو گرفتی چند تا شات به همراه فریم بزار .
یا ی عکس از آپشن بازی . راستی گزینه ای مستقل برای dx11 یا 9 داره یا نه؟

سلام

نسبت به نسخه ی قبلی فیزیکش بهتر شده اما گرافیکش مخصوصا تکسچرهاش خیلی افتضاح شدن

اپشن جدا داره لانچر داره

شب می ذارم

گیم پلی نسبتا خوب

چه cpuای داری؟ این بازی از شاهکار havok استفاده میکنه برا همین فیزیک بازی هم cpu رو له میکنه! بازی به خاطر فیزیکش خیلی سنگینه.

پس معلومه خیلی مزخرف بوده که هیچ کسی دنبالش رو نگرفته . فقط 1 نفر بازی کرده تو این سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا فریم بد میده یا هر چی کلا همه قطعات رو اور کنید تا خرخره :d:d
جناب قلیون usb هم خودشو کشت ی عکس نزاشت ;)

سلام دوستان اتفاقا اینطور که شما میگید نیست من با DX9 با همه تنظیمات رو high بدون حتی یک خرده افت فرم دارم بازیش میکنم با اینکه سیستمم اصلا بالا نیست از لحاظ قطعات و من از بازیم تا اینجا که بازی کردم راضیم خداییش اونجورام که از بازی بد میگفتن نیست

پس معلومه خیلی مزخرف بوده که هیچ کسی دنبالش رو نگرفته . فقط 1 نفر بازی کرده تو این سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا فریم بد میده یا هر چی کلا همه قطعات رو اور کنید تا خرخره :d:d
جناب قلیون usb هم خودشو کشت ی عکس نزاشت ;)

شک نکن d: حتما مزخرفه که هیچکس دنبالش نی :)

همین الان بازی رو نصب کردم و بر خلاف اون تعریف هایی که دوستان کردن از بازی خیلی راضی کننده و خوب بود .
از همه نظر چه اتمسفریک باز ی و همینطور کیفیت TEXTURE ها و نورپردازی بازی در سطح قابل قبولیست .
از نظر فیزیک که مهمترین عنصر این بازی می باشد باید بگم بسیار فراتر از آنچه که در نسخه اول بازی مشاهده کردید می باشد . همچنین سبک تر و با فریم بیشتر هنگام تخریب .

فریم بازی در رزولوشن 1080 در DX11 با SSOA روشن و تمام گزینه ها HIGHT بین 34 الی 60 می باشد . البته در هنگام تخریب با توجه به عظمت پردازنده شما و فیزیک HAVOK فریم قابل تغییر است .

کنترل بازی بسیار آسان و خوب طراحی شده و کراکتر آن مانند نسخه اول کله خراب بوده و از همان اسلحه ها به اضافه یک سلاح برای ترمیم مسیر تخریب شده وجود دارد .

در کل برای یک بازی در حد REDFACTION گیم پلی مناسب همراه با گرافیک قابل قبول را دارا می باشد .
به زودی چند عکس از بازی رو قرار میدم .:d:d:d:d:d:d

خب دوستای عزیز یکی بیاد بگه این DX9 و DX11 تفاوتشون چیه تو این بازی ( آیا آپشن خاصی اضافه میشه یا نه ؟ یا باز همون داستان ...)

داش بلو با dx11 فقط گزینه ambient accollusion روشن میشه . در واقع تاثیر آنچنانی هم تو فریم بازی نداره . اما موقع انفجارها بسته به میزان تخریب فریم کم میشه . جیز خاصی هم معلوم نیست بین 9 و 10 و 11 .

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or