Red Faction: Armageddon | PC

Red-Faction-Header.jpg

بعد از تجربه ی موفق Guerilla که هم از لحاظ فروش و هم بعد تجاری عنوانی مقبول برای THQ و Volition Inc محسوب می شود ، حال Volition Inc. با تغییرا بنیادی در جو بازی سعی دارد تجربه ای متفاوت از دنیای Red faction را برای شما رغم بزند .

محوریت اصلی داستان بازی بر اساس کوچ اجباری انسان های ساکن مریخ به علت شرایط بد موجود به سطح زیرین این سایره شکل میگیرد که با وارد شدن بیگانگان خشن اعماق مریخ تم Horror نیز به بازی تزریق شده و گاها تا حدی تجربه ای شبیه به Dead Space را برای شما رغم خواهد زد.
تنوع و لذت بخش بودن کار با اسلحه های بازی و همچنین بکر بودن آن ها از نکاتی است که در پیش نمایش های اخیر تاکید زیادی روی آن شده است.
مطمئنا بزرگترین نقطه ضعف Guerilla روند تکراری ، کند و یکنواخت آن بود که شما را بعد از ساعاتی از بازی کردن باز می داشت اما حالا در Armageddon شاهد مبارزاتی سریع و خشن در ترکیب با فیزیک بی نظیر و مطمئنا بدونرقیب بازی خواهیم بود .
Red Faction: Armageddon در ماه May سال جاری میلادی توسط THQ برای هر سه پلتفورم PC و XBOX360 و PS3 منتشر خواهد شد.

Developer : Volition Inc.
Publisher : THQ
Genre : Sci-Fi Shooter
Release Date : May 3, 2011​

آخرین ویرایش:
منم دقیقا همین نظرو دارم.
بعد از یه مدت کم به شدت خسته کننده و تکراری میشه جوری که دیگه نتونستم ادامه بدم.;)
ولی برای خیلیای دیگه از جمله من یه شاهکار بود. به خصوص برای کسایی که به نوعی سادیسم دارن:d! این بازی تقریبا تنها بازی ای هست که میتونن باهاش ارضا بشن و حتی به نوعی زده رو دست GTA .چون همه چیز رو میشد توش تخریب کرد. بعد پایان بازی برا من هیچ جایی نمونده بود که خرابش نکرده باشم. از تیرهای چراغ برق گرفته تا اون پلهای عظیم بدون استثنا همه رو تخریب کرده بودم.:x
اخ الان گفتم دوباره . الان دوباره باید برم اون پل بزرگه رو بزنم بترو کنم:d

قبلیش کلا چیزی به نام گیم پلی متنوع نداشت فقط تخریب پذیری افراطی .الان علاوه برآن تونع دارد البته هرچند تقلیدهایی است کلا منم چشم خوب میبینه .:d

خدا کنه حسین شماره قبلیش که خیلی روند یکنواختی داشت!
مجتبی یکنواختی کجا بود؟
اتفاقا شماره یک بازی به خاطر تخریب پذیریه بالای محیز خیلی لذت بخش بود و آدم خسته نمیشد.
به نظر من به خاطر اینکه تو شماره دوم یه مقدار آزادی عمل محدود تر میشه، سازنده ها باید نسبت به قسمت اول بیشتر دقت کنن تا بازی کسل کننده نشه.

مجتبی یکنواختی کجا بود؟
اتفاقا شماره یک بازی به خاطر تخریب پذیریه بالای محیز خیلی لذت بخش بود و آدم خسته نمیشد.
به نظر من به خاطر اینکه تو شماره دوم یه مقدار آزادی عمل محدود تر میشه، سازنده ها باید نسبت به قسمت اول بیشتر دقت کنن تا بازی کسل کننده نشه.
جناب وحید خان :دی! Guerrilla یه Spin-Off توی این سری محسوب میشه که اگه به سبک GTA 5 ـی عمل کنیم (!!) میشه سومین نسخه :دی! دو تا قبل این بازی بوده و این اولین نسخه نیست پسرجان :دی.

• Like
Reactions: VahiD_ST
جناب وحید خان :دی! Guerrilla یه Spin-Off توی این سری محسوب میشه که اگه به سبک GTA 5 ـی عمل کنیم (!!) میشه سومین نسخه :دی! دو تا قبل این بازی بوده و این اولین نسخه نیست پسرجان :دی.
به خدا شهاب حواسم نبود.:">
به جای بنویسم Guerrilla نوشتم نسخه 1 بازی.
منظورم نسخه Guerrilla بود که به خاطر تخریب پذیریه بالایی که داشت سرگرم کننده بود ولی آرماگدون یه مقدار وضعیتش حساس تره.

اگه امتیازش بالای 8 بشه من حاضرم اوریجینالش رو بخرم.چون از بخش مولتیش هم خیلی تعریف کردن.
اره حتما همین طور هست گرافیک بازی که کاملا متفاوت شده
Guerrilla که خیلی خرکی بود، گیم پلی خرکی در کنار مبارزات خرکی تر:d صداگذاری آشغال :| سرعت در حد نیتروهای NFS :)) مبارزه با سلاح گرمش اینقده ضایع و آشغال بود که ترجیح میدادی همون چکش بتن شکن(:d) رو بگیری دستت و بزنی به دل دشمن:p جالب اینکه با چکش میزدی طرف میرفت یه سیاره دیگه:)) گرافیکش هم که کلا مزخرف بود، فقط میمونه "مرض ترکوندن همه چیز در محیط" که وقتی میوفتاد به جون آدم ول کن نبود و هر چی میترکوندی به جای ارضاء شدن بیشتر مرضش میوفتاد به جونت و تا سرحد مرگ مینشستی پای بازی 8-} طوری بود که تا آخر بازی فکر نکنم ساختمونی رو سالم گذاشته بودم:d این آرماگدون هم که با توجه به تریلرا همون مزخرف قبلیه گرافیکشم با توجه به زمان حال مزخرفه بازم میمونه همون مرض خرابکاری و پوکوندن محیط8-}

چیز دیگه نمونده بود مصطفی بگی همش که شد مزخرف !!!!!!!!!!!!!!!
با با شمار قبل که اخر بازی بود این یکی هم که گرافیک خیلی زیبا شد ه:-/

گرافیکش هم که کلا مزخرف بود، فقط میمونه
صداگذاری آشغال
مبارزه با سلاح گرمش اینقده ضایع و آشغال بود که ترجیح میدادی همون چکش بتن شکن(:d) رو بگیری دستت و بزنی به دل دشمن:p
شما مطمئنی بازی رو درست رفتی ؟؟ والا نسخه قبل که واقعا عالی بود ...
در کل عجب ...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or