Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ول کنید توروخدا!

یعنی چی؟ خوب اگه zoom کنی نوشته 200!
در ضمن مگه میشه مردش بیشتر بیرزه؟! خوب چه کاریه این همه بدبختی بکشی یارو رو ببری پیش کلانتر! خوب بزنی بکشیش که راحت تره
نمیخوام بی احترامی کنما ولی ...
اوه اوه اوه عجب سوتی بزرگی ، واقعاً که شورشو درآورده این راک استار با این بازی مزخرفش!!! اگه عکس این همه سوتی داره پس ببین بازی چه چرت و پرتیه دیگه ؟ (!!!!!!!!)
.
.
.
بابا این چه فایده ای داره که عکس سوتی داره ؟ ها ؟ توروخدا به من بگید؟ از بازی به این قشنگی هم سوتی میگیرید؟ بازی قشنگه نه ظاهرش!!! در ضمن یعنی هرکسی اینو نوشته احمق بوده و نوشتنی اشتباهی نوشته باشه؟؟؟
به نظر من احتمال داره قصدی این کارو کرده باشن، اولاً به خاطر اینکه یه ربطی به اسم بازی داشته باشه ؛ ثانیاً شاید منظورش این بوده که امکان نداره جان رو جایی نگه دارن و سریع فرار میکنه و یه جور بلائه واسه همین هرکی بکشتش بیشتر جایزه میگیره، به خاطر همین هم:
آخرش با اون حرص و ولع مشت مشت گلوله وارد بدن جان کردن، وگرنه اون همه آدم نمیتونستن دستگیرش کنن؟!
گر چه هیچگونه اهمیتی نداره!
در ضمن با عرض احترام!

اقا من اخر این بازی گریه کردم :((
وای اون صحنه اخر که رفتم انتقام جانو بگیرم یارو رو سوراخ سوراخ کردم انگار بابای منو کشته بود واقعا از اخرش لذت بردم

نمیخوام بی احترامی کنما ولی ...
اوه اوه اوه عجب سوتی بزرگی ، واقعاً که شورشو درآورده این راک استار با این بازی مزخرفش!!! اگه عکس این همه سوتی داره پس ببین بازی چه چرت و پرتیه دیگه ؟ (!!!!!!!!)
.
.
.
بابا این چه فایده ای داره که عکس سوتی داره ؟ ها ؟ توروخدا به من بگید؟ از بازی به این قشنگی هم سوتی میگیرید؟ بازی قشنگه نه ظاهرش!!! در ضمن یعنی هرکسی اینو نوشته احمق بوده و نوشتنی اشتباهی نوشته باشه؟؟؟
به نظر من احتمال داره قصدی این کارو کرده باشن، اولاً به خاطر اینکه یه ربطی به اسم بازی داشته باشه ؛ ثانیاً شاید منظورش این بوده که امکان نداره جان رو جایی نگه دارن و سریع فرار میکنه و یه جور بلائه واسه همین هرکی بکشتش بیشتر جایزه میگیره، به خاطر همین هم:
آخرش با اون حرص و ولع مشت مشت گلوله وارد بدن جان کردن، وگرنه اون همه آدم نمیتونستن دستگیرش کنن؟!
گر چه هیچگونه اهمیتی نداره!
در ضمن با عرض احترام!
نه آقا من اصلا نمي خوام از بازي مشكل بگيرم من تازه خودم فكر ميكنم بهترين بازي امسال بشه
همين طوري ديدم گفتم شايد جالب باشه بقيه هم بدونن!حالا خواستم آب و تابشو زياد كنم گفتم سوتي عظيم شايد دوستمون هم درست گفته باشند شايد نوشته بود ١٢٠٠$

نه آقا من اصلا نمي خوام از بازي مشكل بگيرم من تازه خودم فكر ميكنم بهترين بازي امسال بشه
همين طوري ديدم گفتم شايد جالب باشه بقيه هم بدونن!حالا خواستم آب و تابشو زياد كنم گفتم سوتي عظيم شايد دوستمون هم درست گفته باشند شايد نوشته بود ١٢٠٠$

خب بستگی داره کنترل جان دسته کی باشه !
اگه دست من باشه 12000$ کمه که هیچی ، برو بالاتر ! :d ( Just Kiddin )

.
.
.
.

دوستان من به یه مشکل عظیم برخوردم و این واقعا برام یه معضل شده . اونم اینکه بعد از اینکه این بازی رو انجام دادم و با توجه به دموهای E3 امسال واقعا دست و دلم به هیچ بازی دیگه ای نمیره !

کاملا جدی میگم ، الآن چندتا تایتل دیگه رو گرفتم که هر کدوم رو کمتر از 15 دقیقه بازی کردم و گذاشتم کنار ! دیگه هیچ گرافیک و گیم پلی و محیط بازی ای ارضام نمیکنه !
شاید دوباره بازی کردن COD:MW2 کمی ! اما بقیه خیر !
کسی از دوستان هم چنین حسی داشته ؟!

تو بازی خیلی جالب بود که همه چیز در تعامل با هم بودن ( بهترین آبجکتیو بودنی که تو عمرم دیده بودم )، کافیه تو Mission ای که تو تگ اسپویلر اسمش رو میارم نگاه کنین که جان حتی موقع پوست کندن هم میتونه با دیگه کاراکترها صحبت کنه و این کار مانع صحبتش نمیشه !
John morston and Son
شاید تنها چیزایی که کم کار شده بود ( دامنه نداشتن آتیش ها ، نسوختن کامل تو آتیش ، نمردن در کنار انفجار دینامیت ، دست و پا نزدن مردم از خفگی وقتی می بستمشون و تو آب مینداختمشون ، عدم شنا در آب ، عدم وجود ماهیگیری و عدم موضع گیری مارشال در مقابل کتک کاری با زن ها با مشت { من سادیسم ندارم ها ;) } )

سلام دوستان
تا حالا به این فکر کرده بودید که چرا آخر بازی که
جان می میره
اسامی سازندگان بازیو نمی نویسه؟؟(فکر کنم بعضیاتون نمیدونید!!)
برای این که بازی هنوز تموم نشده!!درسته که دیگه روی نقشه حرفی به نشانه ی ماموریت نمیاد ولی هنوز شما باید یک کار انجام بدید تا بازی تموم شه!!پس map رو بیارید و در اون به دنبال جایی به اسم black water بگردید!!پیداش کردید؟؟حالا با تاکسی یا اسب خودتون رو برسونید بهش!!حالا روی نقشه و توی شهر دو علامت سوال می بینید!!یکی از علامت سوال ها مربوط به یک فرد میشه که در یک چیزی مثل آلاچیق وایساده و داره از منظره طبیعی لذت میبره!!:d
ماموریتی رو که بهتون میده رو قبول کنید!!حالا روی نقشه یک لکه ی بنفش ظاهر شده است!!برای این که مطمئن بشید که ماموریت رو درست رفتید وقتی که میرید روی لکه ی بنفش باید بنویسه remember my family!!(اسم ماموریت)اگه درست بود برید سراغش.اول یک پیرزن رو می بینید که باهاش حرف میزنید.بعد از اتمام حرفاش روی نقشه دوباره یک لکه ی بنفش آمده!!به اونجا برید تا این دفعه یک پیرمرد رو ببینید!!بعد از اتمام حرفاش باز هم یک جای دیگه یک لکه بنفش دیگر آمده!!به سراغش برید تا به یک مرد برسید که در حال شکار پرندگان است!!
احتمالا این مرد همان سردسته ی قاتلان جان هست!!
باهاش دوئل کنید و بکشیدش!!ناگهان...تبریک عرض می کنم!!:d
اگه می دونستید شرمنده

دوستان یه جا واسه من مشکل پیش میاد ! تو ماموریت B اونجا که خونه آتیش میگیره باید 3 تا اسب رو فراری بدیم 2 تاش که هیچی ! اون یکی آخری رو باید سوار شد و برد بیرون بعد اون علامت زرد رنگ میاد و در اونجا از اسب پیاده میشه ... مشکل اینه وقتی پیاده میشه خود به خود میره یه گوشه و هیچ دکمه ای به جز Start کار نمیکنه ! همچنن هیچ کاری هم نمیکنه و یه جوری گیر کرده ! استارت رو که فشار میدم اون گوشه ادامه میاد! فریم تصویر هم پایین میاد ! کمک !

دوستان یه جا واسه من مشکل پیش میاد ! تو ماموریت B اونجا که خونه آتیش میگیره باید 3 تا اسب رو فراری بدیم 2 تاش که هیچی ! اون یکی آخری رو باید سوار شد و برد بیرون بعد اون علامت زرد رنگ میاد و در اونجا از اسب پیاده میشه ... مشکل اینه وقتی پیاده میشه خود به خود میره یه گوشه و هیچ دکمه ای به جز Start کار نمیکنه ! همچنن هیچ کاری هم نمیکنه و یه جوری گیر کرده ! استارت رو که فشار میدم اون گوشه ادامه میاد! فریم تصویر هم پایین میاد ! کمک !
مثل هر مرحله ی دیگه باید بعد از اینکه رسوندی اسب رو یه دمو نشون بده!یه دموی معمولی که جان با بونی حرف میزنه!
اشکال از دیسکته احتمالا!

سلام
میخواستم بدونم این لباس US Marshal چه جوری باید به دستش بیارم؟
لطفا دقیق توضیح بدین
با تشکر
زياد كاري نداره بايد تمام gang hideout ها رو در عرض يك روز بري اينم چند تا نكته:
١.اصلا درعرض اين ٢٤ ساعت نبايد بميري
٢.از اون دارو هاي اسب (اسمشون رو نميدونم) بگير وبين هر gang hideout يه دونه به اسبت بده و با سرعت تمام حركت كن
٣.اگه لباس legend of the west رو داري كه چه بهتر باعث ميشه deadeye دير تموم بشه اگر هم نداشتي عيبي نداره
٤.gang hideout ها ٧ تا هستند ٥ تا تو نيو آوستين ٢ تا هم تو نيو مكزيكو كه به اين ترتيب بري بهتره:
١.غرب منطقه ي hennigan sitad در جايي كه به وسيله ي كوه محصور شده
٢.در منطقه cholla springs جايي كه جاده ي باريك تموم ميشه
٣.rio bravo تو اقامتگاه اوليه bill
٤.منطقه ي gabtooth bridge در شهر موده
٥.غرب نيو آوستين تو غاري كه اسلحه ي رگبر رو ازش دزديدي
٦.غربي ترين منطقه ي نيو مكزيكو
٧.اين هم تو نيو مكزيكو بود در اطراف chuparosa
درضمن بازي رو هم حتما بايد تموم كرده باشي

• Like
Reactions: Hosein M
دوستان من چند تا سوال دارم در مورد بازی. چون بازی رو دیر گرفتم به این تاپیک نمیومدم واسه همین ممکنه قبلا جواب داده باشین.
میخوام بدونم این اسبها رو که رام میکنیم چطوری میتونیم صاحبشون بشیم. من یه بار گرفتم بعد بستمش بعد که اومدم دیدم یه اسب دیگه اونجاست.
دوما چطوری میشه کسی رو که با طناب گرفتیم رو زمین با اسب بکشیم؟

دوستان من چند تا سوال دارم در مورد بازی. چون بازی رو دیر گرفتم به این تاپیک نمیومدم واسه همین ممکنه قبلا جواب داده باشین.
میخوام بدونم این اسبها رو که رام میکنیم چطوری میتونیم صاحبشون بشیم. من یه بار گرفتم بعد بستمش بعد که اومدم دیدم یه اسب دیگه اونجاست.
دوما چطوری میشه کسی رو که با طناب گرفتیم رو زمین با اسب بکشیم؟
وقتى اسب رام ميكنى سندش توى General Store مياد.بايد برى بخرى
وقتى رو اسبى طناب رو پرت كن به سمت طرف بعد با اسب حركت كن.طرف رو روى زمين ميكشى.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or