Holy Diver
کاربر سایت
یعنی چی؟ خوب اگه zoom کنی نوشته 200!از کجا معلوم Alive 200 هست ؟ شاید 800 باشه !
در ضمن مگه میشه مردش بیشتر بیرزه؟! خوب چه کاریه این همه بدبختی بکشی یارو رو ببری پیش کلانتر! خوب بزنی بکشیش که راحت تره
یعنی چی؟ خوب اگه zoom کنی نوشته 200!از کجا معلوم Alive 200 هست ؟ شاید 800 باشه !
نمیخوام بی احترامی کنما ولی ...یعنی چی؟ خوب اگه zoom کنی نوشته 200!
در ضمن مگه میشه مردش بیشتر بیرزه؟! خوب چه کاریه این همه بدبختی بکشی یارو رو ببری پیش کلانتر! خوب بزنی بکشیش که راحت تره
احتمالا 1200$ هست تازه سوتی عظیم؟؟یعنی چی؟ خوب اگه zoom کنی نوشته 200!
نه آقا من اصلا نمي خوام از بازي مشكل بگيرم من تازه خودم فكر ميكنم بهترين بازي امسال بشهنمیخوام بی احترامی کنما ولی ...
اوه اوه اوه عجب سوتی بزرگی ، واقعاً که شورشو درآورده این راک استار با این بازی مزخرفش!!! اگه عکس این همه سوتی داره پس ببین بازی چه چرت و پرتیه دیگه ؟ (!!!!!!!!)
.
.
.
بابا این چه فایده ای داره که عکس سوتی داره ؟ ها ؟ توروخدا به من بگید؟ از بازی به این قشنگی هم سوتی میگیرید؟ بازی قشنگه نه ظاهرش!!! در ضمن یعنی هرکسی اینو نوشته احمق بوده و نوشتنی اشتباهی نوشته باشه؟؟؟
به نظر من احتمال داره قصدی این کارو کرده باشن، اولاً به خاطر اینکه یه ربطی به اسم بازی داشته باشه ؛ ثانیاً شاید منظورش این بوده که امکان نداره جان رو جایی نگه دارن و سریع فرار میکنه و یه جور بلائه واسه همین هرکی بکشتش بیشتر جایزه میگیره، به خاطر همین هم:
گر چه هیچگونه اهمیتی نداره!آخرش با اون حرص و ولع مشت مشت گلوله وارد بدن جان کردن، وگرنه اون همه آدم نمیتونستن دستگیرش کنن؟!
در ضمن با عرض احترام!
نه آقا من اصلا نمي خوام از بازي مشكل بگيرم من تازه خودم فكر ميكنم بهترين بازي امسال بشه
همين طوري ديدم گفتم شايد جالب باشه بقيه هم بدونن!حالا خواستم آب و تابشو زياد كنم گفتم سوتي عظيم شايد دوستمون هم درست گفته باشند شايد نوشته بود ١٢٠٠$
مثل هر مرحله ی دیگه باید بعد از اینکه رسوندی اسب رو یه دمو نشون بده!یه دموی معمولی که جان با بونی حرف میزنه!دوستان یه جا واسه من مشکل پیش میاد ! تو ماموریت B اونجا که خونه آتیش میگیره باید 3 تا اسب رو فراری بدیم 2 تاش که هیچی ! اون یکی آخری رو باید سوار شد و برد بیرون بعد اون علامت زرد رنگ میاد و در اونجا از اسب پیاده میشه ... مشکل اینه وقتی پیاده میشه خود به خود میره یه گوشه و هیچ دکمه ای به جز Start کار نمیکنه ! همچنن هیچ کاری هم نمیکنه و یه جوری گیر کرده ! استارت رو که فشار میدم اون گوشه ادامه میاد! فریم تصویر هم پایین میاد ! کمک !
زياد كاري نداره بايد تمام gang hideout ها رو در عرض يك روز بري اينم چند تا نكته:سلام
میخواستم بدونم این لباس US Marshal چه جوری باید به دستش بیارم؟
لطفا دقیق توضیح بدین
با تشکر
وقتى اسب رام ميكنى سندش توى General Store مياد.بايد برى بخرىدوستان من چند تا سوال دارم در مورد بازی. چون بازی رو دیر گرفتم به این تاپیک نمیومدم واسه همین ممکنه قبلا جواب داده باشین.
میخوام بدونم این اسبها رو که رام میکنیم چطوری میتونیم صاحبشون بشیم. من یه بار گرفتم بعد بستمش بعد که اومدم دیدم یه اسب دیگه اونجاست.
دوما چطوری میشه کسی رو که با طناب گرفتیم رو زمین با اسب بکشیم؟