Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا من وقتی با طناب میگرمش دیگه اسب حرکت نمیکنه. چطوری باید حرکت کنم؟:((

دوست عزیز در حالی که با LT طناب گرفتی Aرو بزن حرکت کن طرف کشیده میشه فقط نباید LT رو ول کنی که طناب از دستت جدا میشه بعدشم با سرعت زیادی نمیشه حرکت کرد ای کاش می شد به اسب وصلش کنیم بعد با اسب چار نر می رفتیم تا جونش در بیاد>:)

سلام من دوتا سوال داشتم
این treasure map ها هیچ راهنمایی نداره ؟خیلی سختٍ پیدا کردنش

اون لباسی که یکی از شرطاش گشتن thives landهست فکرکنم bollard باشه همه ی شرطاش رو انجام دادم ولی همون شرط اولیه یعنی گشتن thives land تیک نمیخوره چیکار باید بکنم

دوستان چطوری میشه تو این blackjack برنده شد؟ من میشینم بازی میکنم ولی تمومی نداره. با خارج شدن هم پولی نمیده که.

سلام، من یک روز همینطوری گفتم یکم مسخره بازی در بیارم هی آدم ها و هرکی که جلو می آمد و کشتم ، بعد یک دفعه دیدم که اون بالا بازی را سیو کرد، حالا من BOUNTY 700$ دارم و هر دفعه که یک کار اشتباه می کنم تعقیبم می کنند، حالا می خواستم بپرسم که چجوری می تونم BOUNTY را 0 کنم ؟
ممنون

سلام، من یک روز همینطوری گفتم یکم مسخره بازی در بیارم هی آدم ها و هرکی که جلو می آمد و کشتم ، بعد یک دفعه دیدم که اون بالا بازی را سیو کرد، حالا من BOUNTY 700$ دارم و هر دفعه که یک کار اشتباه می کنم تعقیبم می کنند، حالا می خواستم بپرسم که چجوری می تونم BOUNTY را 0 کنم ؟
ممنون

برو تلگراف خونه ، یا نقدی حساب کن یا یه نامه مجانی پست کن ، فقط تو حالت Wanted نباید باشی .

من بازی رو تازگیا شروع کردم (یک هفتس)قدیم 20-30 تا رفته بودم ولی اینبار از اول رفتم ،و از لحظه لحظش لذت بردم،فعلا مکزیک رو دادیم به به مردمش:دی -خیلی صفا میده- اسب میکشم داداشم دلش میسوزه میگه گناه دارن،برو سگ بگش:دی=))

دقیقا مکزیک به نظر من از منطقه اولیه خیلی بهتره...
هم آدماش اسکلن هم باحال..
خیلی حال میده...
راستی به خاطر اون باگ رفتم یه بازی دیگه خردیم هرکاری کردم نشد..#:-s

به نقل از مجله وزین P1ay B0y :

01738285660086186331.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or