سلام.
دوستان برای گرفتن یکی از اچیومنت ها باید 7 تا خرس گریزلی رو بکشی . من کل نقشه رو گشتم یه دونه هم پیدا نکردم. کسی میدونه کجا هستن؟؟؟
بعد این نقشهیه گنج که روش مشخصات 110و 10 رو داده باید کجا رو بگردم؟؟
بی ربط:
برید گوگل پک من مجانی بازی کنید :cheesygri
سلام.
بعد این نقشهیه گنج که روش مشخصات 110و 10 رو داده باید کجا رو بگردم؟؟
این نقشه گنج کجا بود ما ندیدیم هر کاری تو این بازی کردیم به غیر از این نقشه گنج از جای گرفتی یا تو خوده نقشه بازی زده؟؟؟؟؟؟؟
منم همین نقشه رو پیدا کردم اما جای به نام NEW ASTIN که تو توضیحاتش هست پیدا نکردم
والا من که داشتم همینجوری تو نقشه ول میگشتم دیدم 2 نفر به 1 نفر حمله کردن مردونگیم گل کرد :cheesygri رفتم و اون 2 نفر رو کشتم اما دیر رسیدم اون طرفم مرده بود اما یه نقشه همراهش بود
شمال به سمت شرق قسمت کوهستان برفی اونجا گیرت می یاداین نقشه گنج کجا بود ما ندیدیم هر کاری تو این بازی کردیم به غیر از این نقشه گنج از جای گرفتی یا تو خوده نقشه بازی زده؟؟؟؟؟؟؟
چه توع پکری؟
انواع مختلف داره ... معروف ترینش texas holdem هست آموزشش هم زایده رو نت
این ترتیب بهترین دستای poker هست این دسته بتندی برای هر پکری همین شکلی هست
اما نحوه کارت دادن و شرط بندی بسته به نوع بازی فرق داره
http://poker-hands.flopturnriver.com
دوستان برای گرفتن یکی از اچیومنت ها باید 7 تا خرس گریزلی رو بکشی
دوست عزیز باید تعریفت از هیجان مشخص باشه.راستش منم از gta خوشم نیومد یعنی بازی یه کم تکراری بود حالا اگه بخوام یه تعریف مشخصی از این بازی داشته باشم باید بگم این بازی همون gta iv هست ولی در دنیای وسترن ولی اصلا تکرای نیست و فکر میکنم خوشت بیاد.این بازی هم مثل gta iv هیجانش کمه؟ من از gta iv اصلا خوشم نیومد. به نظظرتون اینم مثل همونه؟