badcompany
کاربر سایت
دوستان این wanted ها را چجوری میشه زنده گرفت ؟ من که هر چی به دست و پاشون تیر می زنم که نمیرن آخرشم می میرن آخه هی پا میشن از رو زمین تیراندازی می کنن آدم مجبور میشه بکشتشون .
بايد با طناب بگيريشون.دوستان این wanted ها را چجوری میشه زنده گرفت ؟ من که هر چی به دست و پاشون تیر می زنم که نمیرن آخرشم می میرن آخه هی پا میشن از رو زمین تیراندازی می کنن آدم مجبور میشه بکشتشون .
این نقشه های گنج رو چجوری باید محلش رو پیدا کنیم؟
میشه در مورد ازاد کردن لباس های 3 و 4 و 5 یه توضیحی بدی.در مورد ازاد کردن لباس 3 اون 3 تا گزینه های اخر متوجه نمیشم.یه راهنمایی می خواستم.سلام
یه سری لباس ها با اتمام یه سری مراحل آزاد میشه ! وقتی که داستان بازی تموم میشه و.....
اما اون هایی که باز نشده ، یه سری توضیحات داده که چی بکنی تا لباس آزاد بشه
اگه از قسمت Option داخل بخش لباس ها بشی ، توضیحات هر لباسو بخونی و عمل کنی آزاد میشه ....
برا هر لباس یه سری Object تعریف شده
یکم وقت گیره اما شدنیه ! من 6 تا فعلا آزاد کردم بقیش مونده...
من رسیدم به اونجایی که اصطبل آتیش می گیره اسب ها را نجات میدم بعد میگهlook for bonnie by the pen بعد میرم اون قسمت که روی نقشه مشخص کرده بعد دیگه هیچ دکمه ای به غیر از استارت کار نمیکنه و و می ایسته وتکون نمی خوره اما محیط فعاله مثلا اسب ها راه میرند ولی این دیگه کاری نمیکنه چی کار ککنم یکی دیگه بخرم؟
اگه مشکل از دیسکه اگه imageبگیرم و با سرعت پایین رایت کنم درست میشه؟
یکی کنار جاده وایساده بود به من گفت منو برسون تا اومد رو اسب منو پرت کرد پایین و با اسب در رفت منم یه سوت زدم اسبم یارو رو پرت کرد پایین بعد رفتم دخلشو آوردم یه دفعه هم داشتم تو جاده تو شب میرفتم یهو فکر کنم یه شغال بود اومد اسبمو کشت اومدم بکشمش یه شغاله دیگه شاید هم یه پلنگ نمی دونم چی بود دخلمو آورد
دوستان من اون قسمت که با این دختره میره اسب میگیره رو رد کردم بعدش میره یه جائی که علامت زرده و 3 نفر دیگه بهمون اضافه میشند و باید به علامت زرد برسیم که یه گروه اسب اونجاست کسی میدونه باید با اسبها چکار کنم؟
سلام
من يكي از گنج ها رو پيدا كردم . فقط دو نكته رو مد نظر داشته باشيد:
1- اعداد روي نقشه گنج مقياس محل گنج هستند. مثلا 10 مقياس با جزئيات بيشتر و 110 با جزئيات كمتر.(فقط محل دفن گنج)
2- اولين گنج دقيقا وسط نقشه است : بالاي شهري كه marshal اونجاست .برو به طرف بالا به يك چند راهي مي رسي كه يك صخره و يك درخت با طناب دار وسط اين چند راهي هست .گنچ بين صخره بزرگ قرار دارد.