نه!ااقا اینکه میگن رزیولیشن read dead هفتصد وبیست هست یعنی من برم تو تنظیمات واسه این بازی بزارم 720 P به جای 1080P گرافیک بهتر میشه ؟
اگه هارد نداری یه هارد بگیر بازیو سوار کن رو هارد !بچه ها این بازی دیگه بد رقم اعصاب ما رو خط خطی کرد
تا الان این چهارمین دیسکس هست که میخرم ، تا الان پول یه بازی اورجینال دادم ولی مشکلم بر طرف نشد
همین اول کاری که طرف زخمی میشه بعدش از توی خونه اون خانومه بلند میشه و بازی شروع میشه ، آقا اینجا که صدا کلا قطع میشه ، بعدشم اسبها همه در حالت فریز به سر میبرن ، لنگ یکی توو هواست ، زمین زیرو رو میشه ، بعدش هم یه جا توو زمین گیر میکنه ....
به نظر شما مشکل از چیه ؟
اولش خیال کردم مشکل دیسک بازیه ولی 4 تا بازی از 4تا فروشگاه مختلف خریدم روی هر 4 تا همین مشکله !!! یعنی آپدیتی چیزی میخاد ؟
ولی روی بازیهای پرنس و اسپلینتر هیچ مشکلی ندارم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
عجب مشکل باحالی یکی ازبچه ها صفحه قبل مشکل داشت که از دیسک بود فک کنم چندتا خرید ولی بعدش رفع شد تو مغازه تستش کرد. ولی واسه تو خیلی باحاله سرچ کردی تو نت ؟بچه ها این بازی دیگه بد رقم اعصاب ما رو خط خطی کرد
تا الان این چهارمین دیسکس هست که میخرم ، تا الان پول یه بازی اورجینال دادم ولی مشکلم بر طرف نشد
همین اول کاری که طرف زخمی میشه بعدش از توی خونه اون خانومه بلند میشه و بازی شروع میشه ، آقا اینجا که صدا کلا قطع میشه ، بعدشم اسبها همه در حالت فریز به سر میبرن ، لنگ یکی توو هواست ، زمین زیرو رو میشه ، بعدش هم یه جا توو زمین گیر میکنه ....
به نظر شما مشکل از چیه ؟
اولش خیال کردم مشکل دیسک بازیه ولی 4 تا بازی از 4تا فروشگاه مختلف خریدم روی هر 4 تا همین مشکله !!! یعنی آپدیتی چیزی میخاد ؟
بچه ها این بازی دیگه بد رقم اعصاب ما رو خط خطی کرد
به نظر شما مشکل از چیه ؟