داداش این جریان honor fame چیه ؟ اگه تا آخر منفی شه یا مثبت شه چی می شه ؟
سلامسلام بچه ها
من یدونه از این اچیومنت های آواتار رو باز کردم که یه کلاه بود.
کسی تونسته 4تای دیگش رو باز کنه؟
داداش این جریان honor fame چیه ؟ اگه تا آخر منفی شه یا مثبت شه چی می شه ؟
بله همینطوره، Fame اگه صفر بشه گمنام میشی دیگه کسی نمیشناستت، Honor اگه بالا باشه افرادی که تو بازی Honor بالا دارن مثل کلانتر عکس العمل خوبی نسبت بهت نشون میدن همینطور مردم، جنسهای فروشگاه هم تخفیف میدن، خلافکارها هم بهت بیشتر حمله میکنن ولی Honor پایین باشه رفتار مردم یکم بد میشه باهات! حتی وقتی کمکشون میکنی! از یه حدی پایینتر بیاد فروشگاه جنساشو گرونتر میفروشه بهت، بدترین حالتش هم اینه که جنس بهت نمیفروشن! از جاهایی مثل Thieves Landing فقط میتونی خرید کنی!اگر تا آخر منفی بشه شما در جامعه یک شخصیت منفی به حساب می آیید ولی اگر مثبت بشه یک آدم خوش نام و خیر خواه.
دمو هستش، من تاحالا داخل بازی چیزی ندیدم! البته هنوز تمومش نکردمخب دمو هست یا داخل خود بازی اتفاق میفته؟اگه دمو باشه که میزنیم میره ولی داخل بازی...
Honor کارای خوب بکنی زیاد میشه، بد باشی کم میشه. Honor بالا باشه کاراکتر خوبی میشی پایین باشه شخصیت منفی!چطوری honor fame زیاد میشه ؟ من که هر کاری میکنم کم میشه !
وقتی که یه ماموریت توراهی میخوره چطوری انجام بدم - مثلا یه زنه بود داشت گریه میکرد از من یه چیزی خواست ولی اصلا محل رو مشخص نکرد .
این عکس هایی که روی دیوار میزنند رو اگر بکشیم چی میشه ؟ من یکی رو کشتم هیچ اتفاقی نیفتاد !
خب دمو هست یا داخل خود بازی اتفاق میفته؟اگه دمو باشه که میزنیم میره ولی داخل بازی...:biggrin1:
اوه اوه تو سایت ویجی 247 دیدم که واسه این بازی راک استار 100 میلیون دلار خرج کرده واسم باورش سخته.