بازیش حرف نداره، خیلی خوشم اومد ازش، حتی مینی گیمهاش هم شاهکارن، چندین ساعت پوکر بازی کردم تا حالا خیلی با پوکر و بلک جکش حال میکنم
فیلمهای سینماش هم خیلی باحاله! ضمنا" جلوی خانواده هم با خیال راحت بازی کنید، من فقط یه جاش یه کات سنس ناجور دیدم در حد چندثانیه! البته هنوز بازی رو تموم نکردم! اگه میخوائید خلافکاری کنید یه BANDANA از مغازه Tailor توی Thieves Landingبخرید ببندید رو صورتش شناخته نمیشه، از Honor کم نمیشه البته به Fame هم اضافه نمیشه، وقتی وانتد هم خوردید بازش کنید زودتر میشه خلاص شد!
در مورد مشکل بعضی دوستان با بازی من تقریبا" تا آخرش بازی کردم ولی هیچ مشکلی نداشتم، فقط یه بار رعدوبرق میزد تو همون لحظه چاقو پرت کردم که بازی فریز شد! بازی هم از زیززمین پاساژ لباف گرفتم، آخرین مغازه دست چپ، اسمشم نمیدونم چیه
در مورد چیتکدهای بازی عرض کنم که که حالت فان دارن و برای لذت بردن هستن، همین! وقتی چیت فعال باشه نمیشه بازیو سیو کرد! اچیومنت هم نمیگیره
واسه چیتکد زدن تو منوی آپشن آخرین گزینه نوشته چیت که واردش میشید و کد رو میزنید، بعد چیتهایی هم که زدید همه رو همونجا پیش هم میبینید میتونید هرکدومو میخوائید ON و OFF کنید، همونطور که گفتم اگه چیت ON باشه سیو نمیشه کرد OFF کنید به سیو قبل چیت زدن برمیگردید! اینم چند تا چیت کد : (جالبه که چیت کدها روی در و دیوار و تو روزنامه و...نوشته شده تو بازی!)
He gives strength to the weak نمیمیره!
I don't understand imnfinity حالت Dead Eye نامحدود میشه
Make hay while the sun shines استقامت اسب نامحدود میشه
Abundance is everywhere گلوله نامحدود
I wish I worked for Uncle Sam اعمال خلافش نادیده گرفته میشه! وانتد نمیخوره دیگه
I'm an American. I need guns یه سری کامل اسلحه میده
You got yourself a fine pair of eyes همه جای نقشه رو باز میکنه میشه رفت
The old ways is the best ways اینم سیاه سفید میشه بازی، مثل وسترن قدیمیا
تو روز باحالتره، شب خیلی تیره میشه