Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من بازی رو گرفتم . اون قسمتی که تیر می خوری بیدار میشی سوار اسب میشی با Bonnie راه میری، یهو یه سری باگ عجیب و غریب رخ میده و اصلا همه چی (دشت و کوه و زمین و آسمونو اسب و آدم) با هم قاطی میشه!!!!!!! این اشکال از دیسکه منه؟؟؟ (چون رو هارد هم نریخت رو 5% گیر کرد!! ) یا شما هم به این اشکال برخوردید؟؟

دوستان من بازی رو گرفتم . اون قسمتی که تیر می خوری بیدار میشی سوار اسب میشی با Bonnie راه میری، یهو یه سری باگ عجیب و غریب رخ میده و اصلا همه چی (دشت و کوه و زمین و آسمونو اسب و آدم) با هم قاطی میشه!!!!!!! این اشکال از دیسکه منه؟؟؟ (چون رو هارد هم نریخت رو 5% گیر کرد!! ) یا شما هم به این اشکال برخوردید؟؟
بچه ها مشکل کم کم داره بالا میگیره .
برا منم دقیقاً همینطوری میشه .
البته با این تفاوت که برای من کامل نصب میشه رو هارد ولی دقیقا همونجایی که دوستمون گفت زمین زمان بهم میریزه .
درصورتی که با بازیای دیگه هیچ مشکلی ندارم .
به نظر میرسه سورس بازی که دان شده مشکل داره .
بازی کوفتم شده تا حالا 2 دوتاشو گرفتم یکی از یکی بدتر .
دومی که همون اول که داره لوگو رک ساتار نشون میده گیر میکنه :evil:

آخرین ویرایش:
بازیش حرف نداره، خیلی خوشم اومد ازش، حتی مینی گیمهاش هم شاهکارن، چندین ساعت پوکر بازی کردم تا حالا خیلی با پوکر و بلک جکش حال میکنم :) فیلمهای سینماش هم خیلی باحاله! ضمنا" جلوی خانواده هم با خیال راحت بازی کنید، من فقط یه جاش یه کات سنس ناجور دیدم در حد چندثانیه! البته هنوز بازی رو تموم نکردم! اگه میخوائید خلافکاری کنید یه BANDANA از مغازه Tailor توی Thieves Landingبخرید ببندید رو صورتش شناخته نمیشه، از Honor کم نمیشه البته به Fame هم اضافه نمیشه، وقتی وانتد هم خوردید بازش کنید زودتر میشه خلاص شد!:cool:

در مورد مشکل بعضی دوستان با بازی من تقریبا" تا آخرش بازی کردم ولی هیچ مشکلی نداشتم، فقط یه بار رعدوبرق میزد تو همون لحظه چاقو پرت کردم که بازی فریز شد! بازی هم از زیززمین پاساژ لباف گرفتم، آخرین مغازه دست چپ، اسمشم نمیدونم چیه :)
در مورد چیت‌کدهای بازی عرض کنم که که حالت فان دارن و برای لذت بردن هستن، همین! وقتی چیت فعال باشه نمیشه بازیو سیو کرد! اچیومنت هم نمیگیره
واسه چیت‌کد زدن تو منوی آپشن آخرین گزینه نوشته چیت که واردش میشید و کد رو میزنید، بعد چیت‌هایی هم که زدید همه رو همونجا پیش هم میبینید میتونید هرکدومو میخوائید ON و OFF کنید، همونطور که گفتم اگه چیت ON باشه سیو نمیشه کرد OFF کنید به سیو قبل چیت زدن برمیگردید! اینم چند تا چیت کد : (جالبه که چیت کدها روی در و دیوار و تو روزنامه و...نوشته شده تو بازی!):)
He gives strength to the weak نمیمیره!
I don't understand imnfinity حالت Dead Eye نامحدود میشه
Make hay while the sun shines استقامت اسب نامحدود میشه
Abundance is everywhere گلوله نامحدود
I wish I worked for Uncle Sam اعمال خلافش نادیده گرفته میشه! وانتد نمیخوره دیگه
I'm an American. I need guns یه سری کامل اسلحه میده
You got yourself a fine pair of eyes همه جای نقشه رو باز میکنه میشه رفت
The old ways is the best ways اینم سیاه سفید میشه بازی، مثل وسترن قدیمیا :) تو روز باحالتره، شب خیلی تیره میشه

سوال بعدیم هم در مورد این نقشه گنج هست که من یک دونه از یک نفر گرفتم ولی هیچ چی ازش سر در نمیارم!دوتا عدد 10 و 110 به فارسی نوشته شاید منظورش چیز دیگه ای هست وگرنه من نقشه رو هم نگاه کردم چیزی نفهمیدم!یکی کمک کنه ممنونش میشم.راستی لباس برای شخصیت بازی رو از کجا باید تهیه کنیم؟
شمال شهر آرمادیلو روی نقشه یکم زوم کنی یه جا نوشته The Hanging Rock اگه دقت کنی یه چند تا جاده است که صخره درست وسطش قرار گرفته برو اونجاست، اون ۱۰ و ۱۱۰ هم از دو زاویه مختلف محل گنج رو نوشته، یه شمش طلا پیدا میکنی که ۱۰۰ دلار میخرنش و یه نقشه خفن! واسه گنج بعدی، محل گنجها توی ماموریت‌های بازی میره خودش، فقط باید کمی دقت کنی تا متوجه بشی، همینی که نوشتم تو وانتد دنبال یارو رفته بودم اینجا :cheesygri
لباس هم یه سری کار باید انجام بدی، وقتی آنلاک شد لیستشو خودشو میزنه اونارو انجام بده

دوستان همین الان به یه مرحله ای رسیدم ، 58 % از بازی
تا اینجا من از این بازی هیچ صحنه +18 ندیده بودم !
توی این مرحله نشون نداد نشون داد ، رونکرد وقتی که رو کرد ناجور رو کرد ...
دوستان پیشنهاد میشه در مقابل دیدگان مستقیم خانواده بازی نشه ....
در هر صورت از ما گفتن بود ، چون اعلام کرده بودم قبلا اگه چیزی دیدم حتما خبرتون میکنم...

در هر صورت از ما گفتن بود ، چون اعلام کرده بودم قبلا اگه چیزی دیدم حتما خبرتون میکنم...
آره واقعا"، من اسم ماموریته یادم نیست! اگه ماموریتشو بنویسی بهتره چون فکر کنم همین یکی باشه! اسمشو بدونن جلو خانواده سراغ این ماموریته نمیرن خب :biggrin1:
یه چیت باحال:
Oh my son, my blessed son این کاراکتر اصلی رو از جان به جک(پسر جان؟) تغییر میده! به فاصله و کاراکترها تو چیت‌هایی که نوشتم هم دقت کنید همینجوری باشه :smile:

خب دمو هست یا داخل خود بازی اتفاق میفته؟اگه دمو باشه که میزنیم میره ولی داخل بازی...:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or