Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدا به همه ما رحم کنه یهو این همه بازی ریخت تو بازار ما هم که تا یه 4 روز دیگه امتحان نهایی!!
مخصوصا این بازی که خیلی خوفه و من اصلا نمیتونم ازش دل بکنم.

آره میشه پول درآورد ولی به نظر من - البته تا اینجا که من پیش رفتم بیشترین پول رو باسه گرفتن تحت تعقیبا میدن (Wanted) که خیل حال میده - سعی کنید نکشیدشون با تناب ببندیدو تحویل بدید تا بیشتر پول بدن
یکی از بچه ها هم گفته بود اسب سواری با دیگران چون آروم میرن رو اعصابه
باسه اسب سواری با دیگران فقط کافیه A رو بگیرین تا طرف رو دنبال کنه
یه چیز دیگه که من کشته مردش شدم دوئلشه که خیلی حال داد
یه عوضی بهم گیر داد گفت میکشمت گفتم مالش نیستی تو دوئل سوراخ سوراخش کردم
یه جا هم کنار کافه داشتن به یه خانوم بی ادبی میکردن داد زد کمک منم رفتم یه تیر تو مغز یارو بی ادبه زدم
خدایی بخواد آدم از خورد ریزاش بگه تا صبح باید بنویسه
به نظر من ارزش مشروط شدنو داره ( شوخی میکنم )

دوستانی که بازی رو گرفتین همه بیخیال live شدین یا ریسکش رو به جان خریدین :biggrin1:
اخه نسخه ای که هست P2P هست و تو ABGX ثبت نشده
فعلا که به انتشار بازی هنوز 4 روز مونده پس اگه تو abgx هم ثبت میشد بن میشدیم :cheesygri
در کل این جزو اون بازی هایی که باید همه چیشو به جون خرید :biggrin1:

من تا حالا بازي نخريدم اين نسخه اي كه از بازي اومده واسه لايو مشكل نداره اگه مشكل داره صبر كنم بعدن بخرم ؟

صبر کنی ، نکنی ، فرقی نداره
چون یه بار بیشتر دانلود نمیکنن که
میتونی بخری و بعد از انتشار رسمی بازی کنی
چون اگر آفلاین هم بازی کنی بازم ثبت میشه که تو چه تاریخی بازی شده ، مخصوصا اگر اچیومنت بگیری

چون اگر آفلاین هم بازی کنی بازم ثبت میشه که تو چه تاریخی بازی شده ، مخصوصا اگر اچیومنت بگیری

من همیشه از برق درش میارم اینطوری تاریخ ریست میشه پس مایکرو چطوری می فهمه؟
این که با حالت red-dead eye صحنه را آهسته میکنه و میتونی در این حالت بزنی تو دست یارو تا هفت تیرش بیفته خلع سلاح بشه خیلی حال میده

آخرین ویرایش:

ا ا ا ا ا ا .....مگه اينجوری هم چک ميکنن ؟ :eek::eek:
(بابا حالا دونفر هم ميخوان با پول يک دهم بازی اصلی بازی کنن:cool:.....مگه اينا ميزارن...هی..:()

بازی انقدر شگفت انگیزه که بعد دو ساعت بازی از اینکه از درس و زندگی نیفتم طی یک اقدام فوق انتحاری سیو هامو پاک و بی خیالش شدم . داشتم دیوونه می شدم
(( خدایا از تو می خوام که راهمو برای ورود به دانشگاه بعد از شش سال باز کنی تا بتونم بعدش با خیالی خوش red بازی کنم ))

من یه پروفایل جدید ساختم و alan wake و RD:r رو روی اون پروفایل بازی میکنم و بعد از انتشار بازی اگه خاستم به لایو وصل بشم کلا این پروفایل رو پاک میکنم
در این حالت بازم بن میشم بخاطر این بازیا؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or