Ready At Dawn : "میخواهیم کاری متفاوت با صحنه های سینمایی بکنیم"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
y08mvq18n4l93n2765dw.jpg

درود

Ready At Dawn می خواهد در بازی The Order: 1886 کاری کند که در نگاه اول نتوانید فرق بین گیم پلی و صحنه های سینماتیک را تشخیص دهید .صحنه هایی که تعداد زیادی از آنها در بازی وجود دارد و مقدار زیادی از این صحنه ها هم اینتراکتیو هستند.

بر اساس صحبت های آقای Ru Weerasuriya کارگردان خلاق بازی نگرانی آنها این بود که به این هدف برسند .

وی ادامه داد:

ما ریسک اینکه می خواهیم کار متفاوتی را ارائه کنیم را پذیرفتیم اما واقعیت این است که این جزئی از بازی است و یکی از چیزهای بزرگی است که می خواستیم در بازی قرار دهیم. این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"

وی اظافه کرد که:
این یک آزمایش سخت هست ولی ارزشش را داره که ببینیم جواب میده یا نه؟ ما این را به بازی اضافه کردیم و می خواهیم ببینیم که مردم چی میگند ولی برای ما این خیلی مهم بود حالا که نسل جدید امد یه کار متفاوتی انجام دهیم و یه کار تکراری انجام ندیم که مجبور بشیم به مردم بگیم که "این یه موردی هست که تاحالا تو همه بازی ها بوده و حالا ما یک دستی به سر و روش کشیدیم". ما یه چیز نو میخواستیم و برای همین این کار رو انجام دادیم.

منبع

منتقدین نام آور بازیسنتر نقدهاشون رو شروع کردن !!!!! متای بازی رو هم تا زیر 70 کشوندن. گیم پلی رو هم به 2 ساعت رسوندن
واقعا آدم از دیدن نظرات این اساتید خستگی کار از تنش در میره

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

زمان بازی هم مثل قضیه متال گراند زیرو هست تو 15 دقیقه هم میشد تموم کرد یک ساعت هم طولش داد با مراحل فرعی دو ساعتی کلا در مجموع طول بکشه .

بابا call of duty هم تو 3 ساعت رو حالت ایزی تموم نمیشه چرا قصیده میگین واسه خودتون؟:d

کل بازی 5 ساعته ولی نصفش کات سین هست.

شماها خیلی باحالید. چندین نفر توی نئوگفت اومدن تکذیب کردن این رو همشون ساعت هاشون روی درجه Normal رو گذاشتن که کمترینشون 9 ساعت بود. تا 14 ساعت هم زمان داشتن روی نرمال. حالا شما میخواید با این ویدئوهای Speedrun دلتون رو خوش کنید، مسئله چیز دیگه است. اما اینقدر تو گوش و کرنا نکنید که ملت فکر کنن خبریه.

کل بازی 5 ساعته ولی نصفش کات سین هست.
نه کل بازی 5 ساعته و نه نصفش کات سین هست اینقدر از خودتون حرف در نیارید ! کی گفته نصفش کات سین هست ؟! اگه مسخره میکنی که هیچی ولی اگه جدی میگی همچین چیزی نیست در ضمن اون بنده خدایی که 5 ساعته رفته و لطف کرده این جنجال رو درست کرده که بعضی ها سرگرمیشون ردیف بشه خیلی واضح گفته که در حالته ایزی رفته اونم به سرعت و به قول معروف speed run و حتی 1 بار هم نمرده ! در این حالتی که ایشون رفته خیالت راحت خیلی از بازی ها کمتر از 5 ساعت هم تموم میشن که بعضی هاشون مثل GOW 1 HD و TEW تروفی هم دارن براش

نگاه کنید منتقد orderاونایی که الکی میخوان گیر بدن (منظورم همتون نیست بعضی هاتون نقدتان رو کاملا قبول دارم )بازی اصلا نیم ساعت گیم پلی همش cutsens در کل فاجعه ولی ما میخریم لذت هم میبریم شما که ps4 ندارید چرا حرص جوش میخورید نمیخواد به فکر ما باشید
همین بس
تو این مدت که order میخواستم عرضه بشه با پدیده های تازه ای تو bc آشنا شدم بعضی ها که برا کوبندن این بازی چند تا اکانت میساختند و به بازی گیر میدادن

نگاه کنید منتقد orderاونایی که الکی میخوان گیر بدن (منظورم همتون نیست بعضی هاتون نقدتان رو کاملا قبول دارم )
برادر هنوز نیومده هر کی هم میگه نمیشه روش حساب کرد. فعلا تو اون ویدیو 5 ساعت رفته یارو به نظر هم نمیاد عجله ای رفته باشه. تو Neogaff هم بین 5-12 متغیره.
-------------------------------------------------------------------------

راستی این سایت رو دیدید؟ جالب میزنه!
How long does it take to beat your favorite games? - HowLongToBeat.com

والا اینی که من دارم نگاه میکنم speedrun نیست قشنگ تو محیط ها میگرده میرچخه خیلی جاها هم راه میره کات سینس ها هم قابل رد شدن نیست. همین الان هم مرد نمیدونم این حرفی که میزننن بدون مردن تو حالت speedrun تموم کرده از کجا در امده :-/
https://www.youtube.com/watch?v=UUDDLs3wcPI&list=PLlBoxwve3-ZEy3pPYBI4xlQ6dCcXmWwfX&index=4

برادر هنوز نیومده هر کی هم میگه نمیشه روش حساب کرد. فعلا تو اون ویدیو 5 ساعت رفته یارو به نظر هم نمیاد عجله ای رفته باشه. تو Neogaff هم بین 5-12 متغیره.
-------------------------------------------------------------------------

راستی این سایت رو دیدید؟ جالب میزنه!
How long does it take to beat your favorite games? - HowLongToBeat.com
داداش یکی هم 18 ساعته رفته پس هنوز چیزی مشخص نیست من میگم بعضی ها دیگه شورشو دراوردند

ممنون بابت اطلاع رسانیتون :)

میدونم قصدت متلک گفتن و گرفتن چند تا لایک بود ولی با این حال خواهش میکنم :)

اصلا همینی که هست چه 2 ساعت چه 5 ساعت چه 15 ساعت برید بازی کنید و حالشو ببرید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شماها خیلی باحالید. چندین نفر توی نئوگفت اومدن تکذیب کردن این رو همشون ساعت هاشون روی درجه Normal رو گذاشتن که کمترینشون 9 ساعت بود. تا 14 ساعت هم زمان داشتن روی نرمال. حالا شما میخواید با این ویدئوهای Speedrun دلتون رو خوش کنید، مسئله چیز دیگه است. اما اینقدر تو گوش و کرنا نکنید که ملت فکر کنن خبریه.

فرین جان من احترام خاصی برای شما قائل هستم و به هیچ عنوان قصد مسخره کردن یا کوبیدن بازی مورد علاقت رو ندارم نمیدونم چرا اینطوری برداشت میکنید من هر خبری میبینم میام میگم اینجا .در ضمن من خودم از این بازی خوشم میاد اگه کنسول داشتم حتما میخریدم با اینکه به قول شما این بازی بیشتر از 5 ساعت هست اما حتی اگر 2 ساعت هم باشه یا 5 ساعت بعضی بازیها ارزششون از یک بازی با 16 ساعت گیم پلی هم بیشتره من هیچ قصد مسخره کردنی نداشتم که همه به من حمله کردن دیگه این تاپیک نمیام. خداحافظ :)

اینم جواب Ready At Dawn در مورد مدت زمان بازی حرفای جالبی زده :)

http://www.eurogamer.net/articles/2...er&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph
Ready at Dawn responds

آخرین ویرایش:
میگن The Order 1866 فقط 5 ساعت گیم پلی داره که از این 5 ساعت هم نصفش فقط کات سین هست یعنی عملا 2 ساعت و نیم :|
یعنی اصلا یه لحظه هم با خودت فکر نکردی که یه بازی Indie هم زمانش اینقدر کم نیست؟ :| اصلا فکر کردی قبل پست دادنت؟ :|
در ضمن کیا میگن؟ لااقل یه منبعی بده که الکی جو نداده باشی! :|
اول که گیر میدی به گرافیک بعد تازه معلوم میشه هیچی از بازی نمیدونی حالا هم که این ... :|
-------------------------
یه بارم ما بگیم: میگن بازی کار فرعی هم داره و با اونا، تکمیل بازی حدود 65 ساعت طول میکشه :eek: :d

یعنی اصلا یه لحظه هم با خودت فکر نکردی که یه بازی Indie هم زمانش اینقدر کم نیست؟ :| اصلا فکر کردی قبل پست دادنت؟ :|
در ضمن کیا میگن؟ لااقل یه منبعی بده که الکی جو نداده باشی! :|
اول که گیر میدی به گرافیک بعد تازه معلوم میشه هیچی از بازی نمیدونی حالا هم که این ... :|
-------------------------
یه بارم ما بگیم: میگن بازی کار فرعی هم داره و با اونا، تکمیل بازی حدود 65 ساعت طول میکشه :eek: :d

من گیر به گرافیک دادم؟؟؟؟ تو حتی پست های منو نخوندی دادا برو بخون بعد بیا بگو من کجا به گرافیک گیر دادم! خدایا شکرت:) ؟من گفتم که بازی ساختش کامل شده و دیگه فرصتی برای اینکار نیست من از خودم حرف نمیزنم هیچ وقت

چه درست چه غلط من از سایت ها خوندم از فروم ها چه خوبه که آدم یکم انتقاد پذیر باشه. The Order 1886 چه 5 ساعت باشه چه 50 ساعت به من چیزی نمیرسه شما با بحث کردن الکی با من فقط اعصاب خودتونو خورد کردید من درسته اطلاعاتم در مورد این بازی کمه ولی هر چی نوشتم از سایت ها بوده نه از خودم. Order 1886 Playtime Details from Youtuber's play through. : Games

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or