Ready At Dawn : "میخواهیم کاری متفاوت با صحنه های سینمایی بکنیم"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
y08mvq18n4l93n2765dw.jpg

درود

Ready At Dawn می خواهد در بازی The Order: 1886 کاری کند که در نگاه اول نتوانید فرق بین گیم پلی و صحنه های سینماتیک را تشخیص دهید .صحنه هایی که تعداد زیادی از آنها در بازی وجود دارد و مقدار زیادی از این صحنه ها هم اینتراکتیو هستند.

بر اساس صحبت های آقای Ru Weerasuriya کارگردان خلاق بازی نگرانی آنها این بود که به این هدف برسند .

وی ادامه داد:

ما ریسک اینکه می خواهیم کار متفاوتی را ارائه کنیم را پذیرفتیم اما واقعیت این است که این جزئی از بازی است و یکی از چیزهای بزرگی است که می خواستیم در بازی قرار دهیم. این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"

وی اظافه کرد که:
این یک آزمایش سخت هست ولی ارزشش را داره که ببینیم جواب میده یا نه؟ ما این را به بازی اضافه کردیم و می خواهیم ببینیم که مردم چی میگند ولی برای ما این خیلی مهم بود حالا که نسل جدید امد یه کار متفاوتی انجام دهیم و یه کار تکراری انجام ندیم که مجبور بشیم به مردم بگیم که "این یه موردی هست که تاحالا تو همه بازی ها بوده و حالا ما یک دستی به سر و روش کشیدیم". ما یه چیز نو میخواستیم و برای همین این کار رو انجام دادیم.

منبع

با اینکه نمره ها واسم مهم نیست در مورد این بازی ولی خیلی دوست دارم ببینم متاش چند میشه:d
#پارادوکس

دوستان خیلی از دوستان تو این تاپیک از بازی نمیان یا جدیدا نیومدن
برا همین عکس های جدید و نظرات کسایی که تجربه کردن زودتر بازیو و از همه مهمتر 2تا
تریلر اخری بازیو ندیدن برا همین هنوز خیلی ها تو فاز اولین نمایش گیم پلی بازین:d

@hmd2009
فکر کنم همونجور که نیما باهات برخورد کرد باید باهات صحبت کنم :d
همین الانم کاری کردن که همه انگشت به دهن موندن

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

نیما خودش بعدا ازم معذرت خواهی کرد جواب داری بدون توهین بسم الله بخوای توهین کنی منم با جواب های محبت آمیز در خدمتتم :)

از کجا میدونی این عکس از in game هست؟ :d
پس مشکل اینجاست که شما اطلاعاتت از بازی کمه
بازی هیچ CG یا چیزه دیگه ای نداره، همه چی کاملا real time هست
منبع؟
The Order: 1886 PS4 HDD Size Requirement Revealed, Around 30GB, Benefit Due To Lack Of Pre-Rendered Cutscenes
This is great news for gamers who prefer digital download instead of owing a physical copy of the game. In comparison to other AAA PlayStation 4 exclusive game, The Order: 1886 HDD size requirement is pretty low (there is a difference of around 10GB). What's the reason behind it? lack of pre-rendered cutscenes allows a lot of free space.
این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟" پس هر دو تو بازی هست! :|
ایشون گفتن پست اول تاپیک بازی نه این تاپیک

آخرین ویرایش:
پس مشکل اینجاست که شما اطلاعاتت از بازی کمه
بازی هیچ CG یا چیزه دیگه ای نداره، همه چی کاملا real time هست

منبع؟

- - -ویرایش - - -

پست اول تاپیک بازی:d

این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"حالا اگر اون صحنه های سینماییشم واقعا ریئل تایم بوده باشه حرف شما ها درسته.

آخرین ویرایش:
منبع؟

- - -ویرایش - - -

این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"حالا اگر اون صحنه های سینماییشم واقعا ریئل تایم بوده باشه حرف شما ها درسته.

داداش بازی کاملا ریل تایم هست.خودشون گفتن انجینشون حتی قابلیت پخش ویدیو های از پیش رندر شده رو نداره:d
میتونی تو هر سایت خارجی که قبولش داری بری نگاه کنی!

داداش بازی کاملا ریل تایم هست.خودشون گفتن انجینشون حتی قابلیت پخش ویدیو های از پیش رندر شده رو نداره:d
میتونی تو هر سایت خارجی که قبولش داری بری نگاه کنی!

اگه اونطوریه واقعا محشر بود من هنوز تو کف اون صحنه که اون مرده اسمش Galahad با اون موجوده روبرو شد هستم اون یعنی ریئل تایم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Pffff با CG فرقی نداشت :|

اگه اونطوریه واقعا محشر بود من هنوز تو کف اون صحنه که اون مرده اسمش Galahad با اون موجوده روبرو شد هستم اون یعنی ریئل تایم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Pffff با CG فرقی نداشت :|

بلاخره بهت ثابت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره به جای گیف گذاشتن اول یکم مطالعه و تحقیق بکنی :-b

بلاخره بهت ثابت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره به جای گیف گذاشتن اول یکم مطالعه و تحقیق بکنی :-b

اصلا برام مهم نیست این چیزا که برم راجبش مطالعه کنم چون کنسول ندارم تو برو مطالعه کن که موقع بازی کردن غش و ضعف نکنی خخخخ ضمنا اون گیف نبود ولی به هر حال مطمعن باش پیدا کنم بازم میزارم. :)

آخرین ویرایش:
آقا کلا انجین R@D توانایی پخش CG و اینارو نداره! خیالتون راحت. همه چیز ریل تایم هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or