Ready At Dawn : "میخواهیم کاری متفاوت با صحنه های سینمایی بکنیم"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
y08mvq18n4l93n2765dw.jpg

درود

Ready At Dawn می خواهد در بازی The Order: 1886 کاری کند که در نگاه اول نتوانید فرق بین گیم پلی و صحنه های سینماتیک را تشخیص دهید .صحنه هایی که تعداد زیادی از آنها در بازی وجود دارد و مقدار زیادی از این صحنه ها هم اینتراکتیو هستند.

بر اساس صحبت های آقای Ru Weerasuriya کارگردان خلاق بازی نگرانی آنها این بود که به این هدف برسند .

وی ادامه داد:

ما ریسک اینکه می خواهیم کار متفاوتی را ارائه کنیم را پذیرفتیم اما واقعیت این است که این جزئی از بازی است و یکی از چیزهای بزرگی است که می خواستیم در بازی قرار دهیم. این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"

وی اظافه کرد که:
این یک آزمایش سخت هست ولی ارزشش را داره که ببینیم جواب میده یا نه؟ ما این را به بازی اضافه کردیم و می خواهیم ببینیم که مردم چی میگند ولی برای ما این خیلی مهم بود حالا که نسل جدید امد یه کار متفاوتی انجام دهیم و یه کار تکراری انجام ندیم که مجبور بشیم به مردم بگیم که "این یه موردی هست که تاحالا تو همه بازی ها بوده و حالا ما یک دستی به سر و روش کشیدیم". ما یه چیز نو میخواستیم و برای همین این کار رو انجام دادیم.

منبع

نمیدونم برای چی اینقدر با هم بحث می کنید؟
یکی دو روزم وایسید اگه 5 ساعت بود و ارزششو نداشت که اونوقت بازی از لحاظ منتقدا شکست میخوره و خودبخود کسی نمیره سراغش
اگرم طولانی بود و لذتبخش که چه بهتر.....بازی می کنیم و لذت میبریم

این همه دعوا و جدال و مسخره کردن سر طول زمان یه بازی لازم نیس که:d

.

من واقعا می خوام از اساتید بازی سنتر سوال کنم که یک خبر، شش صفحه صحبت گفت و گو بی سر و ته لازم داره!!!

نمیدونم برای چی اینقدر با هم بحث می کنید؟
یکی دو روزم وایسید اگه 5 ساعت بود و ارزششو نداشت که اونوقت بازی از لحاظ منتقدا شکست میخوره و خودبخود کسی نمیره سراغش
اگرم طولانی بود و لذتبخش که چه بهتر.....بازی می کنیم و لذت میبریم

این همه دعوا و جدال و مسخره کردن سر طول زمان یه بازی لازم نیس که:d

.

از صفحه اول تاپیک بخونید متوجه میشید که کی هیزم تو آتیش ریخته :)

از صفحه اول تاپیک بخونید متوجه میشید که کی هیزم تو آتیش ریخته :)
راستشو میخوای بدونی؟
من چند صفحه قبل وارد بحثتون نشدم چون کلا کم پست میدم ولی شما بودی که هیزم ریختی....
در مورد چیزی اطلاع نداشتی عوضش یه عکس مسخره در جواب گذاشتی و در جوابش هم بالطبع باهات مودبانه تا نمی کنن....بعدشم که متوجه اشتباهت شدی عوض عذرخواهی یه جواب نامربوط دیگه دادی

+

ولی بحث من از اول تاپیک یا صرفا این تاپیک نبود....بحثم سر مدت زمان بازی بود که گفتم به خاطر مدت زمان بازی یا حتی موفقیت یا شکست بازی ارزش نداره دوستان همدیگه رو مسخره کنن
این فقط یه بازیه و ارزش دعوا و مسخره بازی نداره

.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or