Ready At Dawn : "میخواهیم کاری متفاوت با صحنه های سینمایی بکنیم"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
y08mvq18n4l93n2765dw.jpg

درود

Ready At Dawn می خواهد در بازی The Order: 1886 کاری کند که در نگاه اول نتوانید فرق بین گیم پلی و صحنه های سینماتیک را تشخیص دهید .صحنه هایی که تعداد زیادی از آنها در بازی وجود دارد و مقدار زیادی از این صحنه ها هم اینتراکتیو هستند.

بر اساس صحبت های آقای Ru Weerasuriya کارگردان خلاق بازی نگرانی آنها این بود که به این هدف برسند .

وی ادامه داد:

ما ریسک اینکه می خواهیم کار متفاوتی را ارائه کنیم را پذیرفتیم اما واقعیت این است که این جزئی از بازی است و یکی از چیزهای بزرگی است که می خواستیم در بازی قرار دهیم. این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"

وی اظافه کرد که:
این یک آزمایش سخت هست ولی ارزشش را داره که ببینیم جواب میده یا نه؟ ما این را به بازی اضافه کردیم و می خواهیم ببینیم که مردم چی میگند ولی برای ما این خیلی مهم بود حالا که نسل جدید امد یه کار متفاوتی انجام دهیم و یه کار تکراری انجام ندیم که مجبور بشیم به مردم بگیم که "این یه موردی هست که تاحالا تو همه بازی ها بوده و حالا ما یک دستی به سر و روش کشیدیم". ما یه چیز نو میخواستیم و برای همین این کار رو انجام دادیم.

منبع

چرا من احساس میکنم همتون بازی رو دو دور تموم کردین و الان تو دور سومین :d
دیدن تریلرهای بازی + عکس ها و پیش نمایش های بازی + صحبتهای سازنده ها و نظرات مثبت اکثر کسایی که منتظر این بازین خودش گواه اینه که با بازی بزرگ و خوبی طرفیم.
حالا این وسط یه عده هم حال نکنن موردی نداره :d;)

مشخصه بعضیا که نمیتونند این عنوان بزرگ و درخشان رو تجربه کنند سعی در تخریبش دارند
هیچی از ارزش های این بازی کم نمیشه و بزودی شاهد نمرات مثبت این عنوان بزرگ خواهیم بود
موج دوم در راهه.......Uncharted 4

مشخصه بعضیا که نمیتونند این عنوان بزرگ و درخشان رو تجربه کنند سعی در تخریبش دارند
هیچی از ارزش های این بازی کم نمیشه و بزودی شاهد نمرات مثبت این عنوان بزرگ خواهیم بود
موج دوم در راهه.......Uncharted 4

با تمام احترام به نظر من موج اول bloodborne خواهد بود و موج دوم uncharted4

Order بازی فوق العاده ای هست ولی تو زمینه هایی مثه گیم پلی و هوش مصنوعی و طراحی مراحل و .....هنوز صددرصد نمیشه بهش امیدوار بود و باید تا زمان عرضه بازی صبر کرد
مطمینا گرافیک متحیرالعقول بازی تاثیر زیادی در هایپ و دیده شدن بیشتر بازی داشته تا مثلا گیم پلی اش در نتیجه به نظرم تا زمان عرضه منتظر باشیم بهتر تا اینکه اینقدر با اطمینان حرف بزنیم

ولی روی bb و u4 با اطمینان میشه شرط بست که شاهکار از آب درمیان:d

.

آقا چقدر جو میدید، هم هواداران هم دشمنان بازی. یه هفته دیگه میاد معلوم میشه دیگه، حالا هی بگید فردا یه گروه ضایع میشن میان ها!

به این بازی خیلی خیلی بیشتر از حقش داره توجه میشه، اصلا من هیچی جز گرافیک توش نمی بینم واقعا نمی دونم چرا انقدر بعضی ها درگیرش شدن .... کاملا مشخصه نمیشه رو نقد هاش حساب باز کرد، شاید موفق عمل کنه ولی اینکه خیلی ها شلوغ کردند فلانه و اگر نقد منفی بگیره فلان شده و از این حرفا، واقعا عجیبه!
در هر حال میاد و میبینیم در چه حدیه ....
اینم اضافه کنم که من قصد کوبوندن بازی رو از رو قصد و غرض ندارم، اگر میخواستم اینکار رو انجام بدم خیلی ایراد میشد بهش گرفت چیزی که گفتم واقعا چیزی هست که دیدم و دارم میبینم، عقیده من در مورد این بازی همینه.....
ضمنا خواهشا تو فکر تهمت زدن نباشید، کسی که نظرش مخالف این بازی هست هم میتونه نظر بده و منم یکی از اونها هستم.

این احساسی که در مورد گیم پلی داری من تقریبا بعد از اولین نمایش بلند گیم پلی بدست آوردم و با نمایش PSX به اوجش رسید اما این یکی دو نمایش گیم پلی آخری که از بازی اومد یکم نظرم مثبت تر کرد :دی در کل یک هفته دیگه بازی عرضه میشه و با انتشار نمرات و دیدن بازخورد کاربرها به کیفیت نسبی بازی پی می بریم .

در مورد موج اول و دوم هم حقیقتش من برخلاف دوستان شک دارم The Order 1886 در اون حد عمل کنه که بهش این لقب بدیم و با Bloodborne بیشتر موافقم . از آغاز نسل هشتم تا الان اگر بازیهای ریمستر فاکتور بگیریم تقریبا سونی نتونسته یک بلاک باستر بزرگ در حد نام خودش و عناوین انحصاری بزرگ نسل قبلش منتشر کنه و شاید بهترینش Infamous : SS بوده که اونم جزو بهترین تجربه های 2014 نیست اما امیدوارم امسال عملکرد بهتری از سونی در زمینه بازیهای AAA ببینیم .

بنظرم ریسک بسیار جالب و هیجان انگیزیه.این حس سینمایی گیم پلی بازیو فوق العاده خاص و ناب کرده و منم عاشق اینجور گیم پلی هام.
واقعا لذت بخشه تو سال دوم نسل جدید همچین بازی با کیفیت و بعضا خیره کننده ای رو بتونیم تجربه کنیم.

در زمینه ی روایت و حس سینمایی بنظرم واقعا به هدفشون رسیدن شخصیت های باور مذیر و دوست دلشتنی صحنه های اکشن و دلهره اور دیالوگهای و مونولوگ های پخته...
باید دید گیم پلی به عنوان یه پکیج کامل راضی کننده هست یا خیر...
_______
#Ali
:دی

ما ریسک اینکه می خواهیم کار متفاوتی را ارائه کنیم را پذیرفتیم
این یک آزمایش سخت هست ولی ارزشش را داره که ببینیم جواب میده یا نه؟
ولی برای ما این خیلی مهم بود حالا که نسل جدید امد یه کار متفاوتی انجام دهیم و یه کار تکراری انجام ندیم که مجبور بشیم به مردم بگیم که "این یه موردی هست که تاحالا تو همه بازی ها بوده و حالا ما یک دستی به سر و روش کشیدیم".
ما یه چیز نو میخواستیم و برای همین این کار رو انجام دادیم.
من زیاد نسبت به بازی هایپ نیستم :d (با اینکه قطعاً بازی رو میخرم :-" ) ولی همین چند تا جمله نشون دهنده شجاعت بازیسازای R@D ـه و همین کار خودش کلی میارزه :d به نظر من همینکه نمیان از فاکتورهای امتحان پس داده استفاده کنن تا فروش خودشون رو تضمین کنن یه دنیا ارزش داره ;)

تریلر بازیشو دیدم دیگه کی میخوان اینکارو بکنن ساخت بازی تموم شدس!

[MENTION=27964]hmd2009[/MENTION]
فکر کنم همونجور که نیما باهات برخورد کرد باید باهات صحبت کنم :d
همین الانم کاری کردن که همه انگشت به دهن موندن

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or