Ready at Dawn تائید کرد:بازی The Order 1886 روی 1080p و 30fps

اگه اون نوارا رو برداری، و بخوای تصویر تمام صفحه بشه با ابعاد مناسب نه این که کش بیاد! یعنی باید برای اون 280*1920 پیکسلی که قبلاً سیاه بودن تصویر تولید کنی که این بار پردازشی رو زیاد می‌کنه. اصلاً واسه همین هم طرف گفته 1080ـه خالی نسبت به کاری که ما داریم می‌کنیم پهنای باند کمتری رو می‌طلبه، یعنی گفته ترجیح می‌دیم رزولوشن 800*1920 باشه ولی در ازاش 4XMSAA اضافه کنیم. مطمئن باش 1080p بشه، نمی‌تونن 4XMSAA رو حفظ کنن. مگر این که بخوان از جای دیگه بازی بزنن.

در مورد مقایسه با SMAA:
SMAA یه نوع AAـه post-process هست که خیلی کمتر از MSAA به قدرت احتیاج داره و دقت بسیار پایین‌تری هم داره. SMAA مثل یک فـــــیلــــتر عمل می‌کنه، Aliasing رو تشخیص می‌ده و برطرفش می‌کنه. اما MSAA در حال رندر کردن این کارو می‌کنه که قدرت خیلی بیشتری احتیاج داره و در مقابل IQـه بهتری هم خواهد داشت. خلاصه این که اگه بحث مقایسه SMAA و 4XMSAA باشه، شک نکنید که IQ توی 4XMSAA خیلی بهتره و تصویر به مراتب شارپ‌تر هست و مثل SMAA حالت Blurry پیدا نمی‌کنه.

دقيقا بحث سر همينه AA رو كه حفظ ميكنن منتها شايد بخاطر مخالفتها و انتقادات رزولوشنم زياد كنن كه خوب مجبورن از جاي ديگه بزنن. البته اگه بيلد نهايي رو از اول روي 800 در نظر گرفته باشن

من فقط شايعه رو مطرح كردم كه ميگن بيلد نهايي رو از اول 1080 فول گرفتن و فقط نوار اضافه ميشه كه در اون صورت اصلا بحث كش اومدن منتفيه مسئله اينجاست كه اين فقط يه شايعست و نميشه خيلي روش حساب باز كرد

همه چیو دیگه VS نکنیم:dگفتم که جالبه راه حلشون شبیه کرایتک (AA قوی و رز پایینتر) هست!
شات از 4xMSAA vs SMAA 1TX ندارم ولی میشه 4xMSAA رو با FXAA مقایسه کرد بعد نتیجرو با SMAA vs FXAA مقایسه کرد:d اون 1tx هم گذاشت کنار!
55169805198083232348.jpg
95542229695203494966.png

همه چیو دیگه VS نکنیم:dگفتم که جالبه راه حلشون شبیه کرایتک (AA قوی و رز پایینتر) هست!
شات از 4xMSAA vs SMAA 1TX ندارم ولی میشه 4xMSAA رو با FXAA مقایسه کرد بعد نتیجرو با SMAA vs FXAA مقایسه کرد:d اون 1tx هم گذاشت کنار!
55169805198083232348.jpg
95542229695203494966.png

به جون بچم من بحث VS نكردم تو كردي:((

تفاوتشون اینجا بهتر معلوم میشه . البته ماله ryse همین 4xSMAA هم نیست . که با فرض این مورد بازم 4xMSAA سنگینتر اجرا شده
با توجه به این جدول کلا MSAA از SMAA بار پردازشیش بیشتر و طبعا کیفیتش هم بهتر

Crysis3-AAmodes.png

یا مثلا به این نگاه کن

crysis_3_Nvidia_GTX_680_frames_per_second_Full_id1359572284_1.jpg

آخرین ویرایش:
جالب شد !

اگه واقعا msaa 4x جواب میده و میتونه پردازش کنه این همه ادا دراوردن چیه خب بیان msaa 2x بزارن رزولیشنم همون 1080 بدون نوار بزارن هیچ دندونه ای هم تو بازی نمیمونه نه سیخ میسوزه نه کباب این همه حرف و حدیث تموم میشه

جالب شد !

اگه واقعا msaa 4x جواب میده و میتونه پردازش کنه این همه ادا دراوردن چیه خب بیان msaa 2x بزارن رزولیشنم همون 1080 بدون نوار بزارن هیچ دندونه ای هم تو بازی نمیمونه نه سیخ میسوزه نه کباب این همه حرف و حدیث تموم میشه

دوست من بحث سر جواب دادن يا ندادن نيست اين ريشو رو انتخاب كردن چون ميخواستن Cinematic بشه و مثل فيلم سيمايي بنظر برسه

جالب شد !

4XMSAA بسیار S*xyـتر 2XMSAA هست :d
به نظر من که IQ خیلی مهمتره، اون نوارهای سیاه رو درست مثل فیلم‌ دیدن بعد از چند دقیقه بهشون عادت می‌کنید.

LBJ4Ever
یه سوال؟
الان 1920 پیکسل افقی داریم در 800 پیکسل عمودی ، نسبت به 1080p میشه 1920x280 پیکسل کمتر! حالا به نظرت نمیشه بیان این مقدار پیکسل رو به بار پردازشی اضافه کنن و این حالت Aspect Ratio رو optional کنن؟ با این 4xMSAA البته؟ ما که نمیدونم چقدر از قدرت سخت افزاریه PS4 اشباع شده؟:-/ میخوام بدونم فرق این حالت با این چیزی که الان گفتن چقدره؟ یعنی اینکه چقدر توان پردازشی بیشتری رو طلب میکنه؟

دوست من بحث سر جواب دادن يا ندادن نيست اين ريشو رو انتخاب كردن چون ميخواستن Cinematic بشه و مثل فيلم سيمايي بنظر برسه

آخه این نوار سیاه هر چی تلویزیون بزرگ تر باشه بزرگتر میشه یه جوری میشه من فیلمم اینجوری اعصابم خرد میشه (یک دفه روی یه تلویزیون 40 50 اینچ یه وجب از بالا پایین تصویر سیاه میشه)

4XMSAA بسیار S*xyـتر 2XMSAA هست :d
به نظر من که IQ خیلی مهمتره، اون نوارهای سیاه رو درست مثل فیلم‌ دیدن بعد از چند دقیقه بهشون عادت می‌کنید.

از اون دریچه بهش نگاه نکرده بودم :d

LBJ4Ever
یه سوال؟
الان 1920 پیکسل افقی داریم در 800 پیکسل عمودی ، نسبت به 1080p میشه 1920x280 پیکسل کمتر! حالا به نظرت نمیشه بیان این مقدار پیکسل رو به بار پردازشی اضافه کنن و این حالت Aspect Ratio رو optional کنن؟ با این 4xMSAA البته؟ ما که نمیدونم چقدر از قدرت سخت افزاریه PS4 اشباع شده؟:-/ میخوام بدونم فرق این حالت با این چیزی که الان گفتن چقدره؟ یعنی اینکه چقدر توان پردازشی بیشتری رو طلب میکنه؟

1920x280 خطوط افقی و عمودی صفحه هستن (نه پیکسل‌های افقی و عمودی)، تقاطع این خطوط مستطیل‌هایی به وجود میاره که بهشون می‌گیم پیکسل.

===

اما در مورد سوالت باید بگم که اینو فقط خود سازنده می‌دونه. بسته به میزان جزئیات توی هر بازی ممکنه یه فریم بار پردازشی بیشتری بطلبه. ممکنه یه فریم بازی The Order حجم اطلاعات پردازشیش به قدری زیاد باشه که همون نوارهای سیاه از نظر بار پردازشی کمک زیادی به PS4 بکنه.
ولی به طور کلی، تعداد پیکسل‌ها در یک فریم در رزولوشن 800x یا همون 800*1920 تقریباً 74%ـه پیکسل‌های همون فریم با رزولوشن 1080*1920 هست. این یعنی 24% کمتر از اون چیزی که واسه Full HD باید توان مصرف کنه. حالا این 24% واسه یک فریمِ بازی The Order (که خود این فریم هم در جاهای مختلف بازی ممکنه پردازش‌های متفاوتی بطلبه) چقدر از توان کلِ PS4 هست؟! اینو فقط خود سازنده می‌دونه. ولی قطعاً مقدار زیادی هست که هنوز خودشون هم تصمیم نهایی نگرفتن.
اون پیشنهادی رو هم که دادی ممکنه انجام بدن و مثلاً بگن 1080p+2XMSAA یا 800x+4XMSAA! این جوری باشه که عالی می‌شه. کلاً تغییر رزولوشن و AA جز مواردی هستن که روند کلی ساخت بازی رو تغییر نمی‌دن. مثلاً دیدید که خیلی راحت واسه AC IV با یه پچ رزولوشن نسخه PS4 بالاتر رفت، پس از نظر تئوری شدنی هست. ولی من مطمئنم شما 4XMSAA رو لمس کنید عمراً نمی‌تونید ازش صرف نظر کنید :d

LBJ4Ever
مرسی بابت جوابت ;)

1920x280 خطوط افقی و عمودی صفحه هستن (نه پیکسل‌های افقی و عمودی)، تقاطع این خطوط مستطیل‌هایی به وجود میاره که بهشون می‌گیم پیکسل.
همین تقاطع خطوط افقی و عمودی مگه باعث نمیشه مثلاً 1920 تا مستطیل افقی و 1080 تا مستطیل عمودی بوجود بیاد؟:-/ چون من هرجا دیدم مثلاً نوشته بود Width (px) : 1920 ! اون px چیه؟

LBJ4Ever
همین تقاطع خطوط افقی و عمودی مگه باعث نمیشه مثلاً 1920 تا مستطیل افقی و 1080 تا مستطیل عمودی بوجود بیاد؟:-/ چون من هرجا دیدم مثلاً نوشته بود Width (px) : 1920 ! اون px چیه؟

من اشتباه توضیح دادم توی پست قبلیم. ما 1919 خط عرضی و 1079 خط طولی داریم، که به ترتیب 1920 و 1080 نوار عرضی و طولی ایجاد می‌کنن. وقتی این خطوط تقاطع پیدا می‌کنن یه صفحه داریم با 1080*1920 خونه مستطیلی (فرض کردم صفحه نمایش فول اچ دی باشه). درستش می‌شه 1920 تا مستطیل در هر نوار افقی و 1080 مستطیل در هر نوار عمودی.
که البته مطمئناً خودت همه اینا رو می‌دونی.

---

px یک واحد مطلق اندازه‌گیری هست، مثل cm,in و ... . وقتی در مورد صفحه نمایش بحث می‌کنیم 1/96ـُم in هست. البته فراموش نشه وقتی در مورد اطلاعات Screen-Based بحث می‌شه نباید این in رو با inchـه فیزیکی یکی دونست. به طور ساده‌تر هر px برابر خواهد بود با با یک پیکسل فیزیکی و یک in برابر خواهد بود با 96 پیکسل فیزیکی. اون جا هم که توی پرانتز اومده در واقع واحد اندازه‌گیری پیکسل‌های طولی هست.

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه بخوان رزولیشن پایین بیارن نسبت تصویر حفظ میکنن که نوار سیاه نداشته باشه و از هر 2 طرف تصویر میزنن نه از یه طرف!!!;)

نمی دونم با چه گرافیکی طرف هستیم اما از یک ور اومدن رزولوشن رو سرو تهش رو بریدن از یک ور هم اومدن فریم روی 30 گذاشتن نداشتن CO-OP و مولتی هم بماند.! به نظرم اگر بازی رو تاخیر می دادن و این مشکلات رو برطرف می کردن خیلی بهتر بود بالاخره PS4 قدرت بسیار زیادی داره و باید خودش رو تو بازی های انحصاری بیشتر نشون بده

هنوز وجود اون نوارا قطعی نشده . در مورد رزولوشن هم :

we do run 4xMSAA which looks spectacular! x800 with AA looks MUCH better than x1080 without : )

حالا اگه اینو نمیگفت و اون 4x msaa هم حذف میکردن و یه کلمه میگفت بازی فول اچ دی ـه همه ذوق میکردن!

To be clear, x800 with 4xMSAA needs more bandwidth than x1080 would, so 1080 no MS would be cheaper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or