Ready at Dawn تائید کرد:بازی The Order 1886 روی 1080p و 30fps

آها یعنی اون خطوط مشکی دور تصویر هم جز پردازش هست دیگه!!!!:))
بله ! همونطور که نوارهای سیاه در بازی BEYOND Two Souls جز پردازش بازی به حساب می آمدند
با استفاده از Mod امکان حذف نوارهای سیاه وجود دارد (شامل EBOOT اصلاح شده)
این ویدیو را تماشا کنید:
Beyond: Two Souls - Mod - Black Bars Removed - YouTube
قصد کلی سازندگان The Order 1886 نیز همانند Quantic Dream از قرار دادن نوارهای سیاه رنگ (Black Bars) سینمایی کردن اثر است
Beyond.Two.Souls.Black.Bars.Remover.PS3-UNLiMiTED

آخرین ویرایش:
چه جالب طرفدارا دارن خودشون گول میزنن !

این نوار سیاه بالا پایین تصویر دقیقا کار همون کم کردن رزولیشن تصویر میکنه هیچ پردازشی در قسمت های سیاه تصویر انجام نمیشه

مثل این میمونه شما 1080*1920 تصویر داشته باشی بعد بیای یه سری از پیکسل هاشو خاموش بکنی پس تراکم پیکسلی میاد پایین و بار پردازشی هم میاد پایین و در حد 1080 نیستش

سازنده بازی اومده به جای اینکه رزولیشن بیاره مثلا 900*1600 بجاش اومده رو همون 1080 گذاشته یه سری از پیکسل ها در بالا و پایین تصویر خاموش کرده پردازش سبک تر بشه

اون نوار سیاه جزء عرض و طول رزولیشن 1080*1920 تصویر هستش و پیکسل هاشم خاموشه این دیگه واقعا انقدر پیچیدست؟

این 1080 که فکر میکنید نیست . تعصبی هم نباید باشه بهتره واقعیت ببینیم من فن هیچ دستگاهی هم نیستم . فقط نگرانم که این ps4 واقعا چند سال عمر مفید میتونه داشته باشه با این شرایط فکر نمیکنم مثل نسل قبل انقدر طولانی بشه. از الان انگار سه سال از عمر کنسول نسبت به نسل قبل رفته فکر نمیکنم بیشتر از 4 سال دووم بیاره

این دقیقا همون کلکی هست که ea سر bf3 زد تا بازی روی 720p اجرا بشه

بله داره یه جورایی کلک میزنه . عوام فریبی میکنه با استفاده از بازی با اعداد

آخرین ویرایش:
چه جالب طرفدارا دارن خودشون گول میزنن !

این نوار سیاه بالا پایین تصویر دقیقا کار همون کم کردن رزولیشن تصویر میکنه هیچ پردازشی در قسمت های سیاه تصویر انجام نمیشه

مثل این میمونه شما 1080*1920 تصویر داشته باشی بعد بیای یه سری از پیکسل هاشو خاموش بکنی پس تراکم پیکسلی میاد پایین و بار پردازشی هم میاد پایین و در حد 1080 نیستش

سازنده بازی اومده به جای اینکه رزولیشن بیاره مثلا 900*1600 بجاش اومده رو همون 1080 گذاشته یه سری از پیکسل ها در بالا و پایین تصویر خاموش کرده پردازش سبک تر بشه

اون نوار سیاه جزء عرض و طول رزولیشن 1080*1920 تصویر هستش و پیکسل هاشم خاموشه این دیگه واقعا انقدر پیچیدست؟

این 1080 که فکر میکنید نیست . تعصبی هم نباید باشه بهتره واقعیت ببینیم من فن هیچ دستگاهی هم نیستم .

این دقیقا همون کلکی هست که ea سر bf3 زد تا بازی روی 720p اجرا بشه

مگه من حرفی از پردازش زدم که ذوق میکنی ؟! گفتم وضوح تصویر فرقی نداره .
مهم نیست قضیه چی هست و تو چی میگی . مهم اینه که اینا حرفایی که تو دلشون مونده رو بزنن حالا فرقی نداره موضوع و جریان چیه :دی پس زیاد سخت نگیرین :دی

واقعا نا امید شدم من رو مولتی این بازی حساب کردم احساس می کردم یک چیزی تو مایه های Geow در میاد که تمام آرزو هام بر باد رفت.

شما نیاز نیست نگران و ناامید بشی چرا که ههمه دیگه میدونن شما یک ماکرو فن افراطی هستی که کارت شده تیکه انداختن به بعضی بازیها و خود کنسول PS4

در ضمن شما از بازیهای انحصاری سونی که گرافیکی برابر با یک فیلم انیمه رو دارند توقع داشتن فریم 60 رو داری؟بر خلاف بازیهای دیگه که مولتی پلتفرم هستند و 60 فریم دارند انحصاریهای سونی همیشه سیاستش بر روی بهترین گرافیک به همراه پایدارترین فریم ریت ممکن بوده

در ضمن داشتن مولتی یا نداشتنش زیاد مهم نیست واسه مایی که تو یه کشور عقب مونده زندگی میکنیم چون هنوز اینترنتی پایدار که مخصوص بازی آنلاین باشه وجود نداره،یه جوی هم ایجاد شده تو کشور ما که کسی که میخواد یه بازی اورجینال بخره حتمن باید مولتی داشته باشه تا به قول خودش پول هیفو میل نشه وگرنه چه کرمیه میرم PC مو ارتقا میدم که بازیهاشم گرون ترینش 7 هزار تومنه

این ها مگه نگفته بودن 1080 نیست و دو تا خط سیاه بالا و پایین صفحه میوفته که بیشتر بازی رو سینمایی کنه؟! :-/
خدا کنه گزینه ـش رو بزارن من دوست دارم اون طوری هم امتحان کنم بازی رو :love:

تو فک کن که بازیت 1080p هست اون نوار سیاه هم اضافه شده تا تراکم پیکسل باز هم فراتر بره=))

!!! کاملا مشخصه که ضربات روحی سنگینی وارد شده ...
این تکنیک داستان ساختن جهت فرار از بحران قبلا توسط دوستات امتحان شده ، جواب نداده . بار آخری بود که بر اساس تخیلات خودت جواب کسی رو میدی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or