بله ! همونطور که نوارهای سیاه در بازی BEYOND Two Souls جز پردازش بازی به حساب می آمدندآها یعنی اون خطوط مشکی دور تصویر هم جز پردازش هست دیگه!!!!![]()
این دقیقا همون کلکی هست که ea سر bf3 زد تا بازی روی 720p اجرا بشه
چه جالب طرفدارا دارن خودشون گول میزنن !
این نوار سیاه بالا پایین تصویر دقیقا کار همون کم کردن رزولیشن تصویر میکنه هیچ پردازشی در قسمت های سیاه تصویر انجام نمیشه
مثل این میمونه شما 1080*1920 تصویر داشته باشی بعد بیای یه سری از پیکسل هاشو خاموش بکنی پس تراکم پیکسلی میاد پایین و بار پردازشی هم میاد پایین و در حد 1080 نیستش
سازنده بازی اومده به جای اینکه رزولیشن بیاره مثلا 900*1600 بجاش اومده رو همون 1080 گذاشته یه سری از پیکسل ها در بالا و پایین تصویر خاموش کرده پردازش سبک تر بشه
اون نوار سیاه جزء عرض و طول رزولیشن 1080*1920 تصویر هستش و پیکسل هاشم خاموشه این دیگه واقعا انقدر پیچیدست؟
این 1080 که فکر میکنید نیست . تعصبی هم نباید باشه بهتره واقعیت ببینیم من فن هیچ دستگاهی هم نیستم .
آها یعنی اون خطوط مشکی دور تصویر هم جز پردازش هست دیگه!!!!![]()
مهم نیست قضیه چی هست و تو چی میگی . مهم اینه که اینا حرفایی که تو دلشون مونده رو بزنن حالا فرقی نداره موضوع و جریان چیهمگه من حرفی از پردازش زدم که ذوق میکنی ؟! گفتم وضوح تصویر فرقی نداره .
خوب دقیقاً اشتباهت این بوده که فکر میکردی این بازی می خواد شبیه به GeoW بشه !واقعا نا امید شدم من رو مولتی این بازی حساب کردم احساس می کردم یک چیزی تو مایه های Geow در میاد که تمام آرزو هام بر باد رفت.
واقعا نا امید شدم من رو مولتی این بازی حساب کردم احساس می کردم یک چیزی تو مایه های Geow در میاد که تمام آرزو هام بر باد رفت.
مگه من حرفی از پردازش زدم که ذوق میکنی ؟! گفتم وضوح تصویر فرقی نداره .
تو فک کن که بازیت 1080p هست اون نوار سیاه هم اضافه شده تا تراکم پیکسل باز هم فراتر بره![]()
تو فک کن که بازیت 1080p هست اون نوار سیاه هم اضافه شده تا تراکم پیکسل باز هم فراتر بره![]()