Ready at Dawn تائید کرد:بازی The Order 1886 روی 1080p و 30fps

من نه مدیرم نه کاره ایم :دی ولی خــــــــیــــــــــــــلـــــــــــــــی برام جالبه که تمومی تاپیک ها رو این جناب batman0 داره یه تنه به گند میکشه و کوچکترین برخوردی باش نمیکنید :|

برخورد کنن اون 0 تهش میشه 1 :d فایده نداره :| کلاً مثل من و خیلیای دیگه به بعضی کاربرا و کامنت ها با یه دید دیگه نگاه کن! تیریپ فان و از اینجور چیزا :دی

این در کنار Infamous و کلا انحصاری های سونی دارند آبروی گرافیکی نسل بعد رو میخرند! اگه به ماکرو بود که این نسل تا 4 سال تو 900p , 30fps میموند:|

این نوارهای سیاه در اصل یه تکنیکه به اسم letterboxing که از قدیم الایام تو سینما برای تصحیح عرض تصویر وقتی از wide به معمولی تبدیل میشده، از اونجا که کلی فیلم با این نوار های سیاه دیدیم یجورایی چشم عادت کرده و اینجوری فیلم سینمایی رو از دیگه تصویرِ تلویزیونی تمییز می دیم
این بنده خداها هم خیلی وقت پیش گفته بودن قصدشون از این حرکت همین سینمایی تر کردن اثر بوده که استقبال میشه

من نه مدیرم نه کاره ایم :دی ولی خــــــــیــــــــــــــلـــــــــــــــی برام جالبه که تمومی تاپیک ها رو این جناب batman0 داره یه تنه به گند میکشه و کوچکترین برخوردی باش نمیکنید :|
آره بخدا زدی تو خال,,,, یعنی انقدر بی نمک و بی منطق پست میده که کلا آدمو از فعالیت تو سایت دلسرد میکنه!

:: در مورد خبر هم واقعا از ته دل خوشحال شدم بازی 1080 هست تصور همچین محیط و اتمسفر و فضایی با نهایت جزئیات گرافیکی با تصاویری با کیفیت 1080 با روح و روان آدم بازی میکنه!!! مساله فریم هم عالیه چرا که اونچه در مورد فریم اذیت میکنه افت اون هست و بالا و پایین بودنش اگه فریم روی 30 قفل باشه و تو هیچ صحنه ایی افت نکنه دیگه نمیتونم چطوری خدا رو شکر کنم!

30 فریم ! ای بابا نسل عوض شد چه سونی چه ماکرو هنوز تو 30 فریم موندن !ی چیزی بدن بیرون 1080 و 60 فریم :dحالا نشده 50 تا 40 تا نه دیگه 30 تا 30 تا خیلی کمه نمیشه رفت جلو pcباز ها می دونن چی میگم b-)

30 فریم ! ای بابا نسل عوض شد چه سونی چه ماکرو هنوز تو 30 فریم موندن !ی چیزی بدن بیرون 1080 و 60 فریم :dحالا نشده 50 تا 40 تا نه دیگه 30 تا 30 تا خیلی کمه نمیشه رفت جلو pcباز ها می دونن چی میگم b-)
کنسول همینه دوست عزیز..همیشه لیمیت های خودش رو داره...
درواقع میشه گفت وسیله ای هست ارزان قیمت برای سرگرمی با طول عمر حدودا 7-8 ساله/
حالا کسی میخواد هار*دکور به گیم بپردازه PC هست با قابلیت کاستومایز شدن و... که شما میتونی Ultra تنظیمات ازش بگیری و شیره گیم رو دربیاری.! که بحث PC کلا جدا هست.

این بازی 5 فریم هم باشه:dمن اولین نفری خواهم بود که تو توپ خونه میگیرمش چون عاشق اتمسفرشم و دستپخت استدیو های فرست پارتی سونی ر همه میدونن که چیزه بدی بیرون نمیدن مطمعا باشید

هر وقت بازی که سینگل قوی داره مولتی نداشته باشه نمرات بهتر و سینگل حتی قوی تری هم خواهد داشت !
مثال :
بتمن جدیده اگر مولتی نداشت نمره بهتر و سینگل بهتر !
تومب رایدر جدیده هم همینطور !

این بازی از اون تریپ بازی های خفن داستان محور که مولتی نداره که من عاشقشونم !
خوف خوف میشود این بازی !

دقیقا همینه ، تراکم پیکسل تغییری نمیکنه فقط سایز تصویر و Aspect Ratio متفاوته و از لحاظ وضوح تصویر تفاوتی با 1080p نداره .

بعد نکته ای که خیلی جالبه من نمیدونم این فن های X1 دقیقا این همه اعتماد بنفس رو از کجا میارن ؟!! کنسول مورد علاقشون زیر اجرای بازیهای بین نسلی مثل COD و Tomb Raider و Battlefiled و ... با رزولوشن و فریم مناسب سزارین کرده ، یدونه بازی هم دارن که همه رو خفه کردن باهاش اونم نه Full HD اجرا میشه و نه فریمش حتی روی 30 ثابت میمونه ! دیگه اینهمه دُر فشانی واسه چیه ؟!! بعد میان میگن چرا اینهمه راجع به اختلاف دو کنسول حرف میزنید و چرا ترول میکنید و .... خب مگه از رو میرید شما عزیزان ؟!!!

آها یعنی اون خطوط مشکی دور تصویر هم جز پردازش هست دیگه!!!!:))

اتفاقا بازی های سوم شخص احتیاج بیشتری به فریم ریت بالا دارن و یک علت اینکه بازی های سوم شخص زیاد همه گیر نیستن و ریتم کندی دارن همین بحث فریم پایین اونها هست
همین Gears of War با وجود اینکه یکی از ثابت ترین فریم ها رو داشت ولی خیلی راحت می شد کمبود 60 فریم رو احساس کرد و تو یک سری از درگیری ها بر به مشکل می خورد (بخش مولتی بیشتر منظورمه)

^
The Order: 1886 دارای بخش چند نفره نخواهد بود

منتظر دلایل جدید هستیم. :d

خواهشا بحث PC رو وسط نکشین! 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or