Ready at Dawn تائید کرد:بازی The Order 1886 روی 1080p و 30fps

برای همچین بازی هایی که 60fps بودنشون زیاد ضروری نیست ، به نظرم مشکلی نداره که 30fps باشن ! :دی مثلاً Uncharted رو هم به شخصه ترجیح میدم 30fps باشه تا 60fps و از اون طرف از نظر بصری چیز خیره کننده ای باشه ! چون بازی ای نیست که مثل ریسینگ ها یا خیلی از FPS ها نیاز به عکس العمل سریع داشته باشه.

این 1080 بودن فکر نمی‌کنم به معنی برداشته شدن اون Borderـها باشه!
بازی حتی با وجود Borderـها توی قسمت‌هایی که پردازش تصویری می‌شه از نظر کیفیت تفاوتی با یه بازی 1080 نداره! دقیقاً مثل این می‌مونه که شما خودتون بالا و پایین یه صفحه تلوزیون رو وقتی که دارید با کیفیت 1080p بازی می‌کنید بپوشونید. این حالت با مثلاً 900p بودن فرق می‌کنه، 900p درسته که تمام صفحه هست و مطابق با ابعاد استاندارد 16:9، ولی کیفیت تصویرش در جاهایی که پخش می‌شه از این بازی The Order کمتر هست.
بار پردازشی بازی کمتر می‌شه، ولی کیفیت تصویر در قسمت‌هایی که تصویر هست، هیچ فرقی با یه عنوان 1080pـه Native نداره.
دقیقاً ! اون نوارهای سیاه وجود دارن و برداشته نشدن ، ولی رزولوشن بازی 1080p محسوب میشه. چون تصویر Upscale نشده. یعنی مثلاً 720p نیست که بعدش Upscale بشه و رزولوشنش بالاتر بره.
این قضیه نوارهای سیاه هم تا خودمون بازی نکنیم نمیشه فهمید چطوره. هم The Order: 1886 و هم The Evil Within سراغ این قضیه رو رفتن و باید دید چطوری جواب میده. احتمالاً مخالف هایی داشته باشه ، ولی بعید میدونم بیخودی سراغش رفته باشن چون چیز مهمی هست و نقش پررنگی توی حالت بصری بازی داره.

به نظرم روانی گیم پلی خیلی مهمتر از رزولوشن هست آدم می خواد از گیم پلی لذت ببره وگرنه دیگه گرافیک تا کجا می خواد بره تهش اینکه مثل فیلم واقعی بشه..

من بهش شخصه 900p و 60 فریم رو ترجیح می دم..

بابا عجب دل پری دارن یه عده که به The Order گیر میدن . ینی رسوایی رو به جون میخرن تا یخورده آروم بشن :دی

شما اول ببینین 60 فریم چی هست بعد :دی

به نظرم روانی گیم پلی خیلی مهمتر از رزولوشن هست آدم می خواد از گیم پلی لذت ببره وگرنه دیگه گرافیک تا کجا می خواد بره تهش اینکه مثل فیلم واقعی بشه..

من بهش شخصه 900p و 60 فریم رو ترجیح می دم..

این سبک بازی همچین به روانی نیاز نداره ، توضیحاتشم دوستان دادن .
متاسفانه وقتی ما از مانیتور فاصله می گیریم 720p تبدیل به 1080p نمیشه ، احتمالا مشکل از چشمای ماست :(

خیلی سادست ، 30 فریم با افکت های بیشتر، 60 فریم با افکت های کمتر، شصت نسل دیگه هم از این صنعت بگذره قانونیه که ثابت می مونه،
بازیم که سوم شخصه، دیوانن سمت 60fps برن?

این سبک بازی همچین به روانی نیاز نداره ، توضیحاتشم دوستان دادن .
متاسفانه وقتی ما از مانیتور فاصله می گیریم 720p تبدیل به 1080p نمیشه ، احتمالا مشکل از چشمای ماست :(

اتفاقا بازی های سوم شخص احتیاج بیشتری به فریم ریت بالا دارن و یک علت اینکه بازی های سوم شخص زیاد همه گیر نیستن و ریتم کندی دارن همین بحث فریم پایین اونها هست
همین Gears of War با وجود اینکه یکی از ثابت ترین فریم ها رو داشت ولی خیلی راحت می شد کمبود 60 فریم رو احساس کرد و تو یک سری از درگیری ها بر به مشکل می خورد (بخش مولتی بیشتر منظورمه)
ای بازی هم فکر نکنم ریتم خیلی کندی داشته باشه و فکر کنم اتفاقا روند مبارزاتش از Geow هم سریعتر باشه

در کل خنده داره کسی 30 فریم رو به 60 فریم ترجیح بده..

با اون نوارهای سیاه عملا بازی شده 800p/30 fps
چون اون قسمت ها پردازشی صورت نمیگره
حالا چرا 24 فریم نمیکنن دیگه کلا فیلم سینمایی بشه؟:دی

می‌دونم که کلاً هدفت از این پست چی بود، ولی خب گفتم یه توضیح کلی بدم.

در حالت تمام صفحه و 1080p در هر فریم باید 1920*1080= 2073600 پیکسل تصویری پردازش بشه، در حالت 900p این عدد 1600*900=1440000 هست.
توی بازی The Order رزولوشن بازی درست مثل 1080p Native هست اما با نسبت تصویر 2.40:1. این یعنی اگر خطوط طولی تصویر رو 1920 در نظر بگیریم، خطوط ارتفاع 2.4/(1920*1) = 800 خواهد بود(این با 800p کلاً فرق می‌کنه). که مجموع پیکسل‌های پردازش شده در هر فریم برابر خواهد بود با 1920*800=1536000 که واضحه از 900p پردازش سنگین‌تری رو طلب می‌کنه! خواهشاً از چیزی اطلاع ندارید، فتوا صادر نکنید.

از این حرفا گذشته، اختلاف دو کنسول در بازی‌های مالتی‌پلتفرم واضحه، اگر هم سازنده‌های فرست پارتی سونی میان یه بازی رو 30 فریم می‌کنن معنیش این نیست که One هم می‌تونه اون بازی رو با همون کیفیت و با 30 فریم اجرا کنه! خیر! سازنده تشخیص داده رزولوشن بالاتر، Image Qualityـه بهتر و افکت‌های گرافیکی به فریم ارجحیت داره، در نتیجه این کارو کرده! وگرنه همون سازنده می‌خواست The Order رو واسه One بزنه، مطمئناً اگر از نظر افکت‌های گرافیکی افت نمی‌کرد، از نظر رزولوشن و پایداری فریم اوضاع خراب‌تری نسبت به PS4 داشت. این اختلاف سخت‌افـــزاری دو کنسول دیگه واقعاً به حدی واضحه و آشکار هست که اصلاً شوخی‌بردار نیست و باید واسه ترول کردن به یه چیز دیگه گیر بدید!

بدی یه بازی 30 فریم اینه که بازی یه حالت شسته ای پیدا می کنه و محیط قابل پیش بینی شونده ش هم یه مقدار زیاد میشه . بعد چهارتا افکت اضافه تر که این حرفا رو نداره یه خورده از مانیتور فاصله می گیری همه چی حله :d . تازه میگن اگه آدم تو هر ثانیه دو بار پلک بزنه یه بازی 30 فریم رو هم میتونه به صورت 60 فریم ببینه .

این قضیه نوارهای سیاه هم تا خودمون بازی نکنیم نمیشه فهمید چطوره
این قضیه نوارهای سیاه این نسل در beyond two souls هم بود و به نظرم مشکل خاصی در بازی ایجاد نکرده بود

- - -ویرایش - - -

در کل خنده داره کسی 30 فریم رو به 60 فریم ترجیح بده..
خنده دارتر اینه که کسی نتونه فرق 720p رو با 1080p تشخیص بده و براش یکی باشه ! :d
ولی خیلی ها ممکنه 30 فریم با جزییات و افکت های گرافیکی بیشتر رو به 60 فریم با جزییات و افکت های گرافیکی کمتر ترجیح بدن ...

من نه مدیرم نه کاره ایم :دی ولی خــــــــیــــــــــــــلـــــــــــــــی برام جالبه که تمومی تاپیک ها رو این جناب batman0 داره یه تنه به گند میکشه و کوچکترین برخوردی باش نمیکنید :|

بحث این 60 فریم هم مسخره بازی شده ... تا الان چندین نسل چجوری داشتیم 30 فریم بازی میکردیم پس ؟؟؟

مهم کیفیت بصری بازیهاست که باید یه نسل بره جلو ، 60 فریم کی خواست ...

یه چند تا عنوان خاص هک اند اسلش و درایوینگ و ... هستن که واقعا 60 فریم میخوان که زمان PS2 هم داشتیم این مورد بازیهای 60 فریم رو !

بالاخره تا کی؟ :دی
یک بار یک بازی PS4 میاد 30 فریم میشه مایکرو فنا میان ترول میکنن!
یک بار (شاید بیشتر از یک بار:دی) بازی Xbox one میاد 30 فریم میشه سونی فنا میان ترول میکنن!
خوب که چی از آخر؟ :دی

اگه کنسولا بخوان تمام بازی هارو روی 1080 و 60 فریم اجرا کنن الان PC باید کدوم گوری بره؟ :دی

این 1080 بودن فکر نمی‌کنم به معنی برداشته شدن اون Borderـها باشه!
بازی حتی با وجود Borderـها توی قسمت‌هایی که پردازش تصویری می‌شه از نظر کیفیت تفاوتی با یه بازی 1080 نداره! دقیقاً مثل این می‌مونه که شما خودتون بالا و پایین یه صفحه تلوزیون رو وقتی که دارید با کیفیت 1080p بازی می‌کنید بپوشونید. این حالت با مثلاً 900p بودن فرق می‌کنه، 900p درسته که تمام صفحه هست و مطابق با ابعاد استاندارد 16:9، ولی کیفیت تصویرش در جاهایی که پخش می‌شه از این بازی The Order کمتر هست.
بار پردازشی بازی کمتر می‌شه، ولی کیفیت تصویر در قسمت‌هایی که تصویر هست، هیچ فرقی با یه عنوان 1080pـه Native نداره.

دقیقا همینه ، تراکم پیکسل تغییری نمیکنه فقط سایز تصویر و Aspect Ratio متفاوته و از لحاظ وضوح تصویر تفاوتی با 1080p نداره .

بعد نکته ای که خیلی جالبه من نمیدونم این فن های X1 دقیقا این همه اعتماد بنفس رو از کجا میارن ؟!! کنسول مورد علاقشون زیر اجرای بازیهای بین نسلی مثل COD و Tomb Raider و Battlefiled و ... با رزولوشن و فریم مناسب سزارین کرده ، یدونه بازی هم دارن که همه رو خفه کردن باهاش اونم نه Full HD اجرا میشه و نه فریمش حتی روی 30 ثابت میمونه ! دیگه اینهمه دُر فشانی واسه چیه ؟!! بعد میان میگن چرا اینهمه راجع به اختلاف دو کنسول حرف میزنید و چرا ترول میکنید و .... خب مگه از رو میرید شما عزیزان ؟!!!

آخرین ویرایش:
این نوار های سیاه باشن مطمئن باشید رو اعصاب ادمه(حالا شاید یه عده براشون مهم نباشه)الان خودم فیلم میبینم یا سریال بزرگنمایی میکنم رو تمام صفحه دیگه بماند بازی ادم حس میکنه تو کات سین گیر کرده
در کل ممنون RADکه منو درک کردی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or