Ready at Dawn تائید کرد:بازی The Order 1886 روی 1080p و 30fps

هم 4XMSAA کمه هم 1080...IMAGE QUALITY تویه زوم معلوم میشه ولی تنها نقطه ی قوت ایمج هت طراحی چهر ها و لباس ها وووو.... با توجه به سیاست سونی طراحی محیط از لحاظ فنی میتونه به راختی از بازی های مثله کرایسیس یا ویچر ضعیفتر باشه چیزی که توییه عکسا دقیقا مشخصه...و حتی رایس

اصلاً این طور نیست. 4XMSAA در کنار 1080p کاملاً با استانداردهای روز همخونی داره. قرار هم نیست شما توی بازی زوم کنید که! همین که دندانه‌های اطراف اجسام توی تلویزیون و از فاصله‌ای که بازی می‌کنید پیدا نباشن کافیه. 4XMSAA+1080p کاملاً این شرایط رو فراهم می‌کنه.
درسته می‌شه از 16XSSAA هم استفاده کرد، ولی فعلاً نیازی نیست و همین مقدار AA کاملاً کفایت می‌کنه.
این سیاست سونی رو هم من ربطشو به طراحی محیطی بازی‌‎ها درک نمی‌کنم!

اصلاً این طور نیست. 4XMSAA در کنار 1080p کاملاً با استانداردهای روز همخونی داره. قرار هم نیست شما توی بازی زوم کنید که! همین که دندانه‌های اطراف اجسام توی تلویزیون و از فاصله‌ای که بازی می‌کنید پیدا نباشن کافیه. 4XMSAA+1080p کاملاً این شرایط رو فراهم می‌کنه.
درسته می‌شه از 16XSSAA هم استفاده کرد، ولی فعلاً نیازی نیست و همین مقدار AA کاملاً کفایت می‌کنه.
این سیاست سونی رو هم من ربطشو به طراحی محیطی بازی‌‎ها درک نمی‌کنم!

استاندارد های روز برای کنسول fxaa هم مطابفت میکنه...

از دفتر انتی الیاز ها که با خبری که ؟ :d میدونی که 4xmsaa اصلا دیگه حساب نمیشه در حالی که تکنیکاییه خیلی قویتری مثله txaa یا supersample هستن...در ضمن اگر به مالتی سمپل باشه که 2 و 4 تقریبا یکار رو انجام میدن و از 8 به بالا مموری زیادی دریافت میشه...
برای مانیتور های بزرگ مثلا 50 به باالا برای پوشش پیکسال ها به صورت حرفه ای به انتی الیاز هایه حرفه ای تری نیاز هست که گفتم این تعداد aa برای کنسول قابل قبوله...در غیر این صورت 4 اصلا تعدادی محصوب نمیشه...
اگر محدودیتی در کار نباشه gridsampling ها معجزه میککن تا حددی که پشت هم wow wow کنید...
اینو هم بهت بگم که ما با انتی الیاز زندگی کردیم 4 رو دیگiه نگاشم نمیکنیم ;) شناختی که ازت دارم بنظر خوب میتونی حرفمو بفهمی.
سیاست سونی رو تو بازی انفیمس هم میتونید ببنید ...

آخرین ویرایش:
استاندارد های روز برای کنسول fxaa هم مطابفت میکنه...

از دفتر انتی الیاز ها که با خبری که ؟ :d میدونی که 4xmsaa اصلا دیگه حساب نمیشه در حالی که تکنیکاییه خیلی قویتری مثله txaa یا supersample هستن...در ضمن اگر به مالتی سمپل باشه که 2 و 4 تقریبا یکار رو انجام میدن و از 8 به بالا مموری زیادی دریافت میشه...
برای مانیتور های بزرگ مثلا 50 به باالا برای پوشش پیکسال ها به صورت حرفه ای به انتی الیاز هایه حرفه ای تری نیاز هست که گفتم این تعداد aa برای کنسول قابل قبوله...در غیر این صورت 4 اصلا تعدادی محصوب نمیشه...
اگر محدودیتی در کار نباشه gridsampling ها معجزه میککن تا حددی که پشت هم wow wow کنید...
اینو هم بهت بگم که ما با انتی الیاز زندگی کردیم 4 رو دیگiه نگاشم نمیکنیم ;) شناختی که ازت دارم بنظر خوب میتونی حرفمو بفهمی.
سیاست سونی رو تو بازی انفیمس هم میتونید ببنید ...

دوست عزیز خواهشاً واسه من در مورد AA و تکنیک‌هاش توضیح نده. همون‌ اندازه که شما با PC و بازی‌هاش کشتی گرفتی، ما هم گرفتیم. خوب می‌دونم TXAA و SSAA چی هستن. الان یه نسلِ داریم با همون SSAA بازی‌ها رو به صورت Downsample روی PC بازی می‌کنیم.

اولاً اصلاً هم این طور نیست که MSAA برای 2 و 4 یکسان باشه، این از این. دوماً همون‌طور که خودت هم گفتی، برای مانیتورها و نمایشگرهای خیلی بزرگ احتیاج به AAـه خیلی قوی هست. بازی‌های که امروزه ساخته می‌شن قرار نیست روی TVـهای 70 اینچ اجرا بشن. یا حداقل 1%ـه گیمرها هم با چنین تلویزیون‌هایی بازی نمی‌کنن. حالا شما انتظار داری بیان یه کنسول 5000 دلاری بسازن که بازی رو با 16XSSAA اجرا کنه، که شما وقتی 16X زوم می‌کنی یا روی TVـه 100 اینچیتون بازی می‌کنی خبری از Aliasing نباشه؟! مگه مغز خر میل فرمودن؟
شما اگه خیلی نگران Aliasing توی چنین شرایطی هستی، تشریف ببر 4 تا 780ti رو Quad SLI کن، تا خرخره هم اورکلاکشون کن. اگه پولش رو داری مالتی مانیتور هم بزن به بدن و حالش رو ببر. در این حالت می‌شه گفت خوش به حالت. ولی چیزی که هست، 90%ـه گیمرها تلویزیون‌های زیر 50 اینچ دارن و 1080p و 4XMSAA در این شرایط کاملاً ایده‌آل هست در حال حاضر، 1080p و 4XMSAA کاملاً مطابق با استانداردهای روز هست. چون. هم IQ به اندازه کافی خوبه، هم اونقدر از توان کنسول رو درگیر نمی‌کنه که نشه به باقی قسمت‌های بازی توجه شه.
چیزی که مطابق استاندارهای روز نیست، AAـه خرکی مثل SSAA هست، این نوع AA واسه کسایی هست که می‌خوان گیم رو با معیارهای بالاتر از استاندارهای روز تجربه کن.
در کل من نمی‌دونم منظور شما از این حرفا چیه. من هم می‌تونم به شما بگم 8XSSA خوب نیست، قدیمی شده، من 8 تا تایتان SLI کردم و به نظرم 16XSSAA بهتره!

در ضمن باز هم متوجه ربط حرفامون به سیاست‌های سونی نشدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or