توجیح از این بهتر نداری؟ حالا چون ryse نتونست 60 تا باشه کسی حق نداره بگه چرا فلان بازی 30 تا! حالا کسی صاحب دو تا کنسول باشه چی اجازه هست اعتراض کنه؟
نه ... چون اصلا قرار نیست همه بازیها 60 باشن !! بازم میگم که این مسائل زمانی مورد بحث قرار میگیره که بحث مقایسه پیش میاد وگرنه مطمئن باش اگر بحث مقایسه و کل کل نبود، نه کسی با 30 فریم بودن بازیها کارداشت و نه با Sub HD بودنشون . شما الان فکر کردی اینایی که انتقاد میکنن ( یا بهتر بگیم ترول میکنن ) همشون منتظر این بازی بودن و دوست دارن 60 فریم بازی کنن و دلشون به حال بازی سوخته ؟! خیر ... اینا فقط فوران فشارهایی هست که این مدت سر بازیهای X1 وارد شده . در نتیجه باید جواب این افراد رو به همین شکل داد و بهشون یادآوری کرد که رزولوشن و فریم ریت The Order نمیتونه اختلافی که پیش اومده رو جبران کنه و دردی از دوستان دوا نخواهد کرد .
من که هنوزم نفهمیدم این بحث ها از کجا اومدن و دلیلشون چیه. انگار همه یادشون رفته تو دو نسل قبل. پر فروش ترین کنسول الزاما قوی ترین نبود...
مورد بعدی اینکه هیچ ربطی به گرونی و قویتر بودن و... نداره که کنسولی موفقتر باشه ربط به پشتیبانی و دید مثبت خریدار ها داره که تا اینجا مشخصه طرف کیه دیگه بحثی باقی نمیمونه ... .پست شما صفحه 2ـه,من اولین پستم صفحه 4 این تاپیکه و جریان خاصی هم در مورد اردر راه ننداختم.من در جواب حرفهای شما و این جریانی که سر The Order راه انداختید اون حرف رو زدم ... همیجوری نیومدم که بدون هیچ پیش زمینه ای از رایز انتقاد کنم !!! وقتی میاید به رزولوشن و فریم ریت این گیر میدید هرکی ندونه فکر میکنه بازیهای X1 همگی چه وضعیت فوق العاده دارن ! منظور من اینه که شما که وضع بازیهای انحصاری و مالتی پلتفرم کنسول مورد علاقه تون تا الان اینطوری بوده با چه رویی میاید به رزولوشن و فریم ریت The Order رو ترول مبکنبد ؟!!
پست شما صفحه 2ـه,من اولین پستم صفحه 4 این تاپیکه و جریان خاصی هم در مورد اردر راه ننداختم.
اگه 900p و 30fps ترول داره 100% باید انتظار داشته باشیم(با همون رویی که یه سری رایز رو ترول میکنن) که 900p+6% و 30fps ترول داشته باشه .
شما هم همچین به رایز گیر میدید کسی ندونه فک میکنه انحصاری های پلی استیشن چه وضعیت High End PCـی مانندی دارن!نکته جالب اینه که وقتی PC گیمرا پلتفرم وار با نسل 7 راه میندازن کمتر به فریم و گرافیک بازیها گیر میدن تا یه سری.
متاسفانه کوچه علی چپ توسط یه عده ای بدجور اشغال شده و هرچی سعی کردم نتونستم برم داخل... داستان اینجا بود که میگفتیم چجور این کنسول ضعیف به قول یه عده بهترین گرافیک رو روی انجین لایسنس شده (نه حتی انحصاری) داره که متاسفانه دوستان بحث رزولوشن و فریم ریت رو وسط میکشیدن برای پایین بردن گرافیک رایز! حالا 10 به توان متاسفانه بار گفته بشه که مقام مقایسه و فلان و بهمان بوده حقیقت عوض نمیشه.من کاری ندارم تو جریان راه انداختی یا نه ... اون پستی هم که نقل قول کردی در جواب تو نبوده ، حرفهای دوستانتون بوده .... شما خودتون زدید به کوچه علی چپ .... هزار بار گفتم که بحث رزولوشن و فریم ریت فقط جهت مقایسه ی دو کنسول انجام میشه وگرنه اگه بحث مقایسه نبود کسی با رزولوشن و فریم ریت رایز کاری نداشت . متوجه میشید یا دوست ندارید متوجه بشید ؟!
کسی نیومده همونطوری رایز رو بکوبه که چرا 60 فریم نیست یا رزلوشنش فول اچ دی نیست ، چون قرار نیست اصلا همه ی بازیها این شرایط رو داشته باشن ! الانم در مقام مقایسه X1 وضعیت بهتری نداره که طرفدارهاش بخوان بیان اینو ترول کنن ! وایسید که اگر یه بازی با گرافیک عالی و کاملا نسل جدید و رزولوشن 1080 و فریم مناسب برای X1 معرفی شد اونموقع بیاید گیر بدید که چرا The Order مثلا Letterbox داره یا 60 نیست ... الان The Order هرچی باشه باز هم حداقل تعداد پیکسلهاش از رایز بیشتره و ممکنه هم فریم ریت بهتری داشته باشه و هم کلا گرافیک بهتری هم داشته باشه .
به نظر من برای مثال Crysis 2 با تنظیمات Hardc0re روی 720 از تنظیمات Gamer روی 1080 ضعیف تره. اصلا کیفیت به شدت داغونه رو 720، قدیما میزاشتم رو 720 تنظیمات رو تا ته میبردم بالا، الان تنظیامت رو میزارم تا ته پایین رزولوشن رو تا ته میارم بالاکامنت ها رو بخونید مشخصه. اینکه 1080P در شرایط عادی بهتر از 900P هست که شکی نیست ولی وقتی کلی تکنیک های گرافیکی تو همین بازی 900P اجرا بشه و کیفیت بصری بازی بره بالا دیگه نمیشه به راحتی 900P بودن یه بازی رو زیر سوال برد.
متاسفانه کوچه علی چپ توسط یه عده ای بدجور اشغال شده و هرچی سعی کردم نتونستم برم داخل... داستان اینجا بود که میگفتیم چجور این کنسول ضعیف به قول یه عده بهترین گرافیک رو روی انجین لایسنس شده (نه حتی انحصاری) داره که متاسفانه دوستان بحث رزولوشن و فریم ریت رو وسط میکشیدن برای پایین بردن گرافیک رایز! حالا 10 به توان متاسفانه بار گفته بشه که مقام مقایسه و فلان و بهمان بوده حقیقت عوض نمیشه.
اون بازی نسل جدید و1080 و فریم مناسب معرفی شده ولی باز متاسفانه آب هوای خوب کوچه علی چپ باعث شده ...اصلا بیخیال هروقت یه عنوان که بعد دوروز پچش نکنن رو 30 فریم اومد رو کنسول محبوب اونوقت ...
متاسفانه کوچه علی چپ توسط یه عده ای بدجور اشغال شده و هرچی سعی کردم نتونستم برم داخل... داستان اینجا بود که میگفتیم چجور این کنسول ضعیف به قول یه عده بهترین گرافیک رو روی انجین لایسنس شده (نه حتی انحصاری) داره که متاسفانه دوستان بحث رزولوشن و فریم ریت رو وسط میکشیدن برای پایین بردن گرافیک رایز! حالا 10 به توان متاسفانه بار گفته بشه که مقام مقایسه و فلان و بهمان بوده حقیقت عوض نمیشه.
اون بازی نسل جدید و1080 و فریم مناسب معرفی شده ولی باز متاسفانه آب هوای خوب کوچه علی چپ باعث شده ...اصلا بیخیال هروقت یه عنوان که بعد دوروز پچش نکنن رو 30 فریم اومد رو کنسول محبوب اونوقت ...
نوچ, قرار بود رایز نشون بده که اگه CODـ 720p تشریف داره مشکل از جای دیگست نه XO که ظاهرا یه سری تو کوچه علی چپ چادر زدن و بیخیال قضیه نمیشن.(اگه فکر میکنی 720 بودن cod روی XO از ضعف دستگاهه بگو تا حداقل تکلیف خودم رو بدونم؟) قضیه مالتی پلتفرم هم ماسمالی شدنی نیست و نسل قبل هم ماسمالی شدنی نبود که الان باشه.نه عزیزم ، بحث رزولوشن و فریم ریت رایز زمانی وسط اومد که شما میخواستید گرافیک بصری رایز رو بعنوان خفنترین بازی لانچ تو سر بقیه بکوبید و قضیه بازی مالتی پلتفرم و ... رو ماست مالی کنید . هر خبری در مورد ضعف X1 در مقابل PS4 که منتشر میشد رایز رایز کردن شما هم شروع میشد که یعنی اصلا بقیه موارد مهم نیست مهم اینه که رایز بهترین گرافیک رو داره ...
Forza رو میگی ؟! همونی که تو E3 رو PC نمایش میدادن و بعد با یه افت گرافیک شدید لانچ شد ؟! برو آنالیز DF در مورد Forza رو بخون که دیگه اونو سپر بلا نکنی .
ضمنا اون بازی هم که شما میگی در آخرین پچ یه آپشن اضافه شده که اگه دلت بخواد میتونی بازی رو روی 30 قفل کنی . شاید یکی دوست نداره بازی بین 30 تا 45 نوسان فریم ریت داشته باشه .... الانم اینم عیب و ایراد حساب میشه ؟ ضعف حساب میشه ؟! خدایی دست به دامن چی شدید ؟! دیگه قفل بودن روی 30 که خیلی بهتر از میانگینه 26 ه .
Following the filmic trend to its natural conclusion, there will be no bumps between presentation styles. “[For] practically every single thing you see in the game, there’s no difference between cinematic and in-game. All the cinematics are realtime; you’ll get back into the game and everything you saw in the cinematic will be there
Even counting the increasingly impressive collection of next-gen titles announced in recent months, The Order: 1886 boasts the most impressive in-game visuals we've seen."
- They go on to point out that what we saw in that reveal trailer is exactly what the actual game looks like since RaD is using the same models and special effects for cutscenes and gameplay
- Script is being written by Ru Weerasuriya and Kirk Ellis (writer for the HBO series John Adams)
- Director by Dana Jan (GoW: Ghosts of Sparta director). Creative director is Weerasuriya (Game/creative director of GoW: Chains of Olympics and creative director on GoS
تنها مشکلی که من توی کل اسکرینشاتهای این بازی دیدم وضعیت تکسچر اجسام محیط هست. امیدوارم تو بازی نهایی این مشکلات برطرف شه.
تو همین عکسای بالایی، عکس دوم رو ببینید، اون ظرف و ظروف زیر میز در حد باقی اجزای محیط با جزئیات نیستن.
این بحثا بخاطر چیه دقیقا ؟...جدا فریم و انتی الاز این چیزا یاد گرفتید
![]()
بازی حالت سینماتیک داره و از نظره دیده ببننده خیلی هم عالی و جال ولی اگر توجه بشه شاید از لحاظ تکسچر های محیط در حد حرفه ای و بازی هایی مثله رایس و کرایسیس نباشه ولی ماد سینماتیکه خیلی جالبی داره...
یکی از نکات منفی هم که دوستان میگن شبیه دیس انرد ولی اینجور محیط بازی از لحاظ رنگ بندی ضعیفه دقیقا چیزی شبیه کیلزون 2 و این باعث شده تا بازی سبک تر باشه و اشکالات کم دیده شن...
یکی از نکات مثبت بازی طراحیه چهرهاست و چیزی که از دمو ها دیدم ماشن کپچر.... ولی طراحی محیط به دلایلی که میشه درشون اورد در حد حرفه ای نیست بخصوص تکچر ها که ازفاصله 100متری میشه به رزلوشن پایینشون پی برد دقیقا چیزی که تو اینفیمس هست ...
میمونه اجرای بازی رویه PS4 که بتونه درست و حسابی اجراش کنه هر چند رزلوشن پایینه و همچینین انتی الیاز ولی باز برای یک کنسول قابل قبوله...
- - -ویرایش - - -
ایول خوشم اومد یکی حرفی درست زد در مورد تکسچر ها
بازی 4XMSAA داره. رزولوشن بازی هم تو قسمتایی که تصویر داره دقیقاً تراکم پیکسلی مشابه 1080p داره. بازی از نظر Image Quality فوقالعاده خواهد بود و هیچ مشکلی نداره. این مشخصات نه تنها واسه یه بازی کنسولی قابل قبوله، اجرای یه بازی با جزئیات گرافیکی و این IQ کار هر PCـی هم نیست.