Ready at Dawn تائید کرد:بازی The Order 1886 روی 1080p و 30fps

فاز چیه الان؟ اینجا چون انحصاری سونی هست. ۱۰۸۰ و ۳۰ فریم اشکال نداره.بخوان
۴x msaa
هم باشه میشه ۸۰۰
بعد در مورد رایز بازی لانچ با اون گرافیک سر 900p
بودن بازی چه کارهایی که نکردن اینجا در ترول بازی و مایکروسافت و خود کنسول!

Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk

فاز چیه الان؟ اینجا چون انحصاری سونی هست. ۱۰۸۰ و ۳۰ فریم اشکال نداره.بخوان
۴x msaa
هم باشه میشه ۸۰۰
بعد در مورد رایز بازی لانچ با اون گرافیک سر 900p
بودن بازی چه کارهایی که نکردن اینجا در ترول بازی و مایکروسافت و خود کنسول!

برای بار 1000ام تو همین تاپیک , 800*1920 از 900p یا همون 900×1600 بالاتره .

در ضمن میشه بگین کدوم انحصاری شما 1080p و 30 فریم بوده و یکی اومده گفته این مشکل داره ؟

آخرین ویرایش:
فوق العاده بودن گرافیک جو و اتمسفر این بازی رو نمیشه زیر سوال برد !! واقعا از رو عکسهایی که دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم !!نکته این که خودم اصلا اهل مولتی زدن نیستم به قولی وقت و حوصلش رو ندارم

ولی دیگه این مولتی پلیر نداشتن و co op خیلی ضایست !! last of us با اون سینگل قوی و داستان پر مایش مولتی داشت ... بازیی که سال 2014 عرضه بشه اونم با این سبک !! مولتی نداشته باشه 100 درصد ضعف حساب میشه !! نگید نه که آدم خندش میگیره

دقیقا چه ضعفی حساب میشه؟ سازنده مجبور نیست به زور co op و مولتی رو به بازی اضافه کنه و موقع عرضه هم خیلی ها به دلیل ضعف تو بخش آنلاین از بازی نمره کم کنن. کلا سازنده ها قبل ساخت بازی باید یه مشورتی هم با اساتید بازی سنتر داشته باشن تا یه سری اینجا راضی بشن

بایوشاک اینفینیت هم مولتی نداشت :دی

دقیقا چه ضعفی حساب میشه؟ سازنده مجبور نیست به زور co op و مولتی رو به بازی اضافه کنه و موقع عرضه هم خیلی ها به دلیل ضعف تو بخش آنلاین از بازی نمره کم کنن. کلا سازنده ها قبل ساخت بازی باید یه مشورتی هم با اساتید بازی سنتر داشته باشن.

الان اگه شما قبول کنین این ضعفه هیچ مشکلی پیش نمیاد !! خیالتون راحت .. بالاخره بازیهای بزرگ و زیبا نقطه ضعف هایی هم داشتن

اینکه وقتی کسی از بازی انحصاری سونی انتقاد میکنه اینجا به توپ بسته میشه خیلی باحاله بابا جنبه داشته باشین !! تعصب رو کنار بزارین به خدا ارزش نداره:d

البته این موضوع لانچ تایتل بودن رایز هم هست. که در نظر نمیگیری!
������

مگه من مقایسه میکنم که در نظر بگیرم ؟ تو داری میگی رزولوشن این بازی کمتره منم گفتم اشتباه حساب کردی

رزولوشن این بازی در کمترین حالتش ( که تایید هم نشده ) از ryse بازم بیشتره . پس لطفا این بحثو تموم کنید

نگفتی کدوم انحصاری شما 1080p و 30 فریم بود و یکی اومده گفته اقا این ایراده داره . منظورت کدوم بازیه ؟؟

30fps بودن Ryse که اگه افت فریم نداشته باشه مشکلی نداره. KZ: Shadow Fall هم توی بخش داستانی 60fps نبود یا DriveClub هم 30fps هست. Infamous: Second Son هم 30fps هست. نمیدونم کلاً بحث سر چیه ! :دی یه جوری میگین که انگار The Order اولین بازی 30fps کنسول PS4 هست ! بحث های مقایسه ای بیشتر در مورد این بوده که PS4 بازی X رو با فریم ریت بالاتر اجرا میکرده تا X1. یا مثلاً فلان بازی توی PS4 به شکل 60fps اجرا میشده و توی X1 به شکل 30fps. در مورد Ryse هم بیشترین بحث ها سر رزولوشنش بود نه فریم ریتش. بحثی هم اگه در مورد فریم ریتش بوده به این برمیگشته که فلان بازی با کیفیت بصری نزدیک به Ryse ، فریم ریت بالاتری از اون داشته. نه اینکه 30fps بودن کفر محسوب بشه ! قضیه رزولوشن این دو بازی با هم فرق میکنه. Ryse نسبت ابعادش معمولی هست و قرار بوده 1080p باشه و Greenberg هم گفته بود 1080p Native هست ! ولی وقتی سازنده های بازی دیدن اون کیفیت توی 1080p عملی نیست ، تبدیل شد به 900p. ولی در مورد The Order از روز اول قرار بوده اون نوارهای سیاه وجود داشته باشه تا به هدفشون برسن. هدفشون هم این بوده که نسبت و ابعاد تصویر جوری باشه که یه تجربه سینمایی ارائه بده. حالا یه عده با این قضیه خیلی حال کردن و ازش سوژه ساختن ، یه بحث دیگه هست. در نظر نمیگیرن که یه سری از بازی های کنسول محبوبشون هم ادعای ارائه تجربیات سینمایی و سریالی دارن. این طوری نبوده که اول بدون اون نوارها کارشون رو شروع کنن و بعد ببینن بازی نمیکشه. بعدش دور هم جلسه بذارن و بگن چیکار کنیم ، یه نفر بالای سرش یه لامپ دربیاد و بگه برای گول زدن ملت نوار سیاه میذاریم !!! :دی اگه میخواستن از پردازش بازی کم کنن ، خیلی شیک 900p میذاشتن و حدود 100 هزار تا پیکسل هم صرفه جویی میکردن. چون پردازش توی 900p راحت تر از حالت فعلی The Order با این نوارها هست. همین الآن شینجی میکامی هم توی The Evil Within سراغ نوارهای سیاه رفته و کسی نمیاد یقه ـش رو بگیره که چرا داری سر ملت رو شیره میمالی تا پردازش بازی راحت تر بشه. (البته اون بازی مولتی پلتفورم هست و گیر دادنش به نوارهای سیاهش جایز نیست ! :() چیزی که توی این مدت مشخص شده اینه که PS4 مشکلی با اجرای بازی ها به صورت 1080p نداره و احتمالاً این رزولوشن به یه استاندارد بین بازی های این کنسول تبدیل میشه. تا همین امروز هم اگه اشتباه نکنم تمام بازی های انحصاری و مولتی پلتفورم این کنسول 1080p بودن به جز BF4 که همون هم توی X1 به صورت 720p اجرا میشد و توی PS4 به صورت 900p. ولی بحث فریم ریت جدا هست و از همین اول راه هم مشخصه که همه بازی های این نسل 60fps نخواهند بود. نیاز به پیش بینی خیلی سخت و جان فرسایی هم نداشت و خودم 2.5 سال پیش به عنوان یه گیمر معمولی (نه جناب استاد Pachter) این رو پیش بینی کرده بودم. زمان PS1 با رزولوشن افتضاح بازی 60fps داشتیم ، زمان PS2 رزولوشن بالاتر رفت و بازی 60fps داشتیم ، نسل قبل بازی ها 720p شدن و بازی 60fps داشتیم ، این نسل هم بازی ها 1080p میشن و بازی 60 داریم. یعنی بازی ها هر نسل به دو دسته 30fps و 60fps تقسیم میشن ، ولی چیزی که همیشه افزایش داشته رزولوشن بوده و هر نسل بالاتر رفته و یه استاندارد هست ، چون نمایشگرها کیفیت ـشون بالاتر میره و نیاز هست که تصویر زیباتر و با کیفیت تری درست بشه. همون طور که The Order هم الآن به عنوان یه بازی 1080p محسوب میشه و اونجاهایی که تصویر وجود داره رزولوشن بالاتری نسبت به یه بازی 720p و 900p داره. ولی فریم ریت چیزی نیست که همه سازنده ها سراغ 60fps کردن بازی هاشون برن و همین نسل هم کلی بازی روی هر دو کنسول خواهیم داشت که 30fps باشن. بدون شک 60fps بهتر از 30fps هست. سازنده های The Order هم برای بالا بردن کیفیت بصری بازی رفتن سراغ 30fps ، چون کارهای بیشتری میشه توی فریم ریت پایین تر انجام داد. همون طور که در آینده خیلی بازی های دیگه هم احتمالاً 30fps هستن ولی با رزولوشن 1080p. Co-op و مولتی پلیر هم هیچ ربطی به ضعف و قوت بازیساز نداره. همون طور که سازنده های Batman: Arkham City از Batman: Arkham Origins ضعیف تر نبودن ، در حالی که اولی مولتی پلیر نداشت و دومی داره. نصف مولتی پلیرهایی که توی بازی های مختلف هست بی کیفیت و داغونه و فقط برای رفع تکلیف ساخته شده. حالا توی The Order دیدن مولتی پلیر به این بازی نمیخوره ، نیومدن به زور یه چیزی بچپونن که ملت ساکت بشن. خود من فکر میکردم یه بخش Horde مانند توی The Order باشه (هنوز هم بعید نمیدونم در آینده همچین بخشی طراحی بشه) ، ولی خب مثل اینکه خبری نیست و این طور به نظرشون رسیده که وقتشون رو فقط روی بخش داستانی بذارن. ولی این اسمش ضعف نمیشه !!!
یا حسین..! اگر می دونستم اینقدر به زحمت می افتی و تومار می نویسی اصلا سئوال نمی کردم :dحقیقت منم کلی جواب نوشتم ولی دیدم هیچ فایده ای نداره و دوستان به ما هی لطف می کنن گفتم بیخیال و پاکش کردم

آخرین ویرایش:
وسط بحث دوستان همین بازی 900P و >30FPS بیشترین جوایز گرافیکی رو بین بازی های Next Gen سال 2013 گرفته (دو برابر بازی 1080P و 60-40 FPS in Multiplayer!). وقتی گرافیک این داغون و بی اهمیت باشه دیگه مشخصه بقیه بازی های Next Gen در چه سطح ضعیفی قرار داشتن!

سلام . کی گفته گرافیک Ryse داغون و بی اهمیته ؟ در مورد ryse فقط بحث رزولوشنش پیش اومد
کامنت ها رو بخونید مشخصه. اینکه 1080P در شرایط عادی بهتر از 900P هست که شکی نیست ولی وقتی کلی تکنیک های گرافیکی تو همین بازی 900P اجرا بشه و کیفیت بصری بازی بره بالا دیگه نمیشه به راحتی 900P بودن یه بازی رو زیر سوال برد. همین The Order تو یه رزولوشن نزدیک به 900P داره اجرا میشه (به نسبت فاصله اش با 1080P) ولی اگه بتونه یه گرافیک فوق العاده رو به نمایش بزاره دیگه رزولوشنش آنچنان اهمیت زیادی پیدا نمیکنه. در کل منظورم اینه که کمتر بودن تعداد پیکسل ها اگه با به کار بردن تکنیک های جدید گرافیکی پوشانده بشه مشکل خیلی زیادی به وجود نمیاد.

یکی میاد میگه اقا این 800 هستش پس از 900 ــه Ryse کمتره ( البته یکی نه ) یکی هم میگه اینجوری نیست . رزولوشن این بازی از ryse بالاتره این مشخصه
خب اونی که این حرف رو زده معلومه ریاضیش خوب نبوده!
1.440.000 = 900 * 1600
1.536.000 = 800 * 1920
2.073.600 = 1080 * 1920
اونجایی که گفتم رزولوشن نزدیک به 900P منظورم بالاتر از 900P بود مشخصا. گفتم یه وقت سو برداشت نشه.

داداش کامنتهای صفحات قبل و این پستهای پایینی رو ببین , کی سعی داره اون یکی بازی رو زیر سوال ببره ؟ بعضیا خودشون از طرف بقیه حرف میزنن و انقد تکرارش میکنن که یادشون میره این داستانها ساخته خودشونه .

شما رو نمیگما ولی مثلا همین بالایه تاپیک که ببینن نوشتی "اگه گرافیک ryse داغونه .... " اینو دیگه تو هر تاپیکی باید به اسم طرفدارایه order بشنویم . یکی پیدا نمیشه بگه کسی اینو نگفت
داشته باش از این پست به بعد اون جمله به اسم طرفدارای the order ثبت میشه و مسخره بازی ادامه پیدا میکنه
ببین این داستان رو کسی نمیسازه, خودش وجود خارجی داره:
یدونه بازی هم دارن که همه رو خفه کردن باهاش اونم نه Full HD اجرا میشه و نه فریمش حتی روی 30 ثابت میمونه ! دیگه اینهمه دُر فشانی واسه چیه ؟!! بعد میان میگن چرا اینهمه راجع به اختلاف دو کنسول حرف میزنید و چرا ترول میکنید و .... خب مگه از رو میرید شما عزیزان ؟!!!
الان Order رزولوشنش 900p+6% ـه و وضعیت فریمش هنوز مشخص نیست ولی اگه خدایی نکرده وضعیت فریمش هم ثابت نباشه, آیا مجاز هستیم جملاتی با فرم بالا استفاده کنیم؟!

اولا شما خودت پای Ryse و مقایسش رو برای اولین بار به این تاپیک باز کردی که کاملا بی ربطه

ثانیا , خب اون که به گرافیکش چیزی نگفته . بحث همون رزولوشن و فریمه که به این تاپیک مربوطه .وقتی به 30 فریم بودن این بازی گیر داده بشه معلومه یکی هم به زیر 30 فریم بودن یه بازی دیگه گیر میده
کسی نگفته " Ryse گرافیک داغونی داره"
رزولوشن و فریمش ریتش هر چی باشه به گرافیکش ربطی نداره .

اون جمله که گفتم دقیقا وضع الانه این فرومه . به خاطر همون پست صفحه قبل یه نفر الان بن شد . میان میبینن اسم ryse تو این تاپیک هست و ... بله هر کی اسم ryse رو اورده گیمر 16 ساله هستش و چون میگیم رزولوشنش کمتره توهین و ترول حساب میشه
خدایی نکرده وضعیت فریمش هم ثابت نباشه, آیا مجاز هستیم جملاتی با فرم بالا استفاده کنیم؟!
مگه الان استفاده نمیکنین؟
فعلا که از The order چهار تا عکس اومده اینجا 10 صفحه ترول میبینیم . اجازه نمیخواد ماشالا از هیچی یه داستانی میسازن که بیا و ببین .

آخرین ویرایش:

الان Order رزولوشنش 900p+6% ـه و وضعیت فریمش هنوز مشخص نیست ولی اگه خدایی نکرده وضعیت فریمش هم ثابت نباشه, آیا مجاز هستیم جملاتی با فرم بالا استفاده کنیم؟!

من در جواب حرفهای شما و این جریانی که سر The Order راه انداختید اون حرف رو زدم ... همیجوری نیومدم که بدون هیچ پیش زمینه ای از رایز انتقاد کنم !!! وقتی میاید به رزولوشن و فریم ریت این گیر میدید هرکی ندونه فکر میکنه بازیهای X1 همگی چه وضعیت فوق العاده دارن ! منظور من اینه که شما که وضع بازیهای انحصاری و مالتی پلتفرم کنسول مورد علاقه تون تا الان اینطوری بوده با چه رویی میاید به رزولوشن و فریم ریت The Order رو ترول مبکنبد ؟!!

من در جواب حرفهای شما و این جریانی که سر The Order راه انداختید اون حرف رو زدم ... همیجوری نیومدم که بدون هیچ پیش زمینه ای از رایز انتقاد کنم !!! وقتی میاید به رزولوشن و فریم ریت این گیر میدید هرکی ندونه فکر میکنه بازیهای X1 همگی چه وضعیت فوق العاده دارن ! منظور من اینه که شما که وضع بازیهای انحصاری و مالتی پلتفرم کنسول مورد علاقه تون تا الان اینطوری بوده با چه رویی میاید به رزولوشن و فریم ریت The Order رو ترول مبکنبد ؟!!

توجیح از این بهتر نداری؟ حالا چون ryse نتونست 60 تا باشه کسی حق نداره بگه چرا فلان بازی 30 تا! حالا کسی صاحب دو تا کنسول باشه چی اجازه هست اعتراض کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or