RE: Racoon City فقط یک بازی ترسناک دیگر نیست.

TCSCELL

8
کاربر سایت
RE: Raccoon City فقط یک بازی ترسناک دیگر نیست.

Resident-Evil-Operation-Raccoon-City-Teaser-Trailer.jpg

تهیه کننده ی عنوان جدید از سری Resident Evil آقای Masachika Kawata گفت که Capcom با Operation Raccoon City قصد ندارد فقط یک بازی ترسناک دیگر بسازد,بلکه به دنبال ساخت یک بازی "شوتر" خوب نیز هست.

طی صحبت با مجله ی OXM آقای Kawata ادعا کرد که این عنوان جدید که در حال ساخت در استودیوی Slant Six است,قرار است تا مسیر متفاوتی را در سری Resident Evil ایجاد کند که پیروی از استانداردهای معمول بازی های شوتر یکی از آن هاست.ولی بازی همچنان ترسناک است.

Kawata گفت:"ما در مورد المان هایی که نه تنها برای طرفداران Resident Evil بلکه برای طرفداران سبک شوتر مهم است فکر کردیم تا هر دو طیف بتوانند از بازی کردن آن لذت ببرند.با توجه به تجربه ای که Capcom با مکانیزم co-operative در RE5 داشت,وجود بخش Co-op در Raccoon City بدیهی است."

Kawata در بخشی از صحبت هایش گفت که در آینده ممکن است RE های زیادی به سبک کلاسیک ساخته شود,ولی سیاست Capcom این است که Spin off های RE را وارد ژانرهای دیگر کند.

"عنوان های کلاسیک بیشتری ممکن است در آینده ادامه پیدا کند.به هر حال در قسمتی دیگر از دنیای Resident Evil باید چالش های بیشتری وجود داشته باشد,خیلی خیلی متفاوت و خاص باشد.ما سعی در تحقق این امر داریم."

آخرین ویرایش:
Rest in peace:(
من که میرم سر وقت همون Re1.2.3 و اگه 3DS هم اومد یکی میگیرم هر کردوم از evil ها شو یکی 20 بار تموم میکنم باز اونا یکم مزه ی evil میدن.یک کلام ختم کلام Rest in peace RE بخدا خیلی سخته که اینو بگم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
خوب باز هم احد و امیر عزیز:d
ینی اگه زامبی بود و ترسناک بود و سخت بود؟ اصلن
اما اگه منظورت اینه که همین اوسکول بازیا تو راکون سیتی؛ آره ایراد میگرفتیم. حالا کمتر یکم.
احسنت به تو.دقیقا موضوع همینه.تغییر گیم پلی بازی ایراد نداشت.مشکل همون لوکیشن و زامبی هاش!!!!بودن.وگرنه گیم پلی واقعا نیاز به تغییر داشت.برای همین هم میگم که اگر میکامی میموند به احتمال فراوان ایول بعدی رو با همون سبکی که خودت و خودم و احد:dاشاره کرد میساخت.

بعید میدونم کسی باشه که میکامی رو بشناسه و به نابغه بودن ایشون اذعان نداشته باشه.
من ایمان دارم اگر ایشون میموند و خودش ایول 5 رو میساخت همون ایولی که همه دوست داشتیم با همون حال و هوا رو تحویل ماها میداد.و دیگه خبری از زامبی موتور سوار!!!!و تعقیب و گریز اونم تو ایول!!!!!(فقط میشه گفت شت:d)نبود.
شما Lost in nightmare رو بازی کردی؟ :biggrin1:
اگه بازی کردی جواب سوالت اونجاست :biggrin1:
نه متاسفانه قسمت نشد:d

آخرین ویرایش:
خوب باز هم احد و امیر عزیز:d
احسنت به تو.دقیقا موضوع همینه.تغییر گیم پلی بازی ایراد نداشت.مشکل همون لوکیشن و زامبی هاش!!!!بودن.وگرنه گیم پلی واقعا نیاز به تغییر داشت.برای همین هم میگم که اگر میکامی میموند به احتمال فراوان ایول بعدی رو با همون سبکی که خودت و خودم و احد:dاشاره کرد میساخت.

به اون بالایی ها کشتن گانادو‌ها رو هم اضافه کن :دی کنارش افت ترس بازی، حذف معما و داستان بازی ضیف رو هم پیوست بزن :دی واقعا وقتی میگم بازی از جهت یک رزیدنت ایول قابل قبول نبود بیخود نمیگیم‌ها :دی اون نمراتی که منتقدین دادن اکثر بدون در نظر گرفتن نام بازی هست :دی در نتیجه میکامی یه شاهکار کامل رو خلق نکرد :دی

نه متاسفانه قسمت نشد:d

برو یه چند تا صحنه از Lost in nightmare ببین. بعد خودت متوجه میشی که میکامی میتونست این مدلی بسازتش. :دی

به اون بالایی ها کشتن گانادو‌ها رو هم اضافه کن :دی کنارش افت ترس بازی، حذف معما و داستان بازی ضیف رو هم پیوست بزن :دی واقعا وقتی میگم بازی از جهت یک رزیدنت ایول قابل قبول نبود بیخود نمیگیم‌ها :دی اون نمراتی که منتقدین دادن اکثر بدون در نظر گرفتن نام بازی هست :دی در نتیجه میکامی یه شاهکار کامل رو خلق نکرد :دی

برو یه چند تا صحنه از Lost in nightmare ببین. بعد خودت متوجه میشی که میکامی میتونست این مدلی بسازتش. :دی
بازهم درود بر تو:d
خوب متاسفانه اینایی که گفتی همه حقیقت هستش:dولی خوب قبول داری شماره 4 بازهم از لحاظ ترس خوب بود.(منظورم از ترس فقط این که آدم خیس کنه نیستشا:dاون جو مخوف و اون حس تنهایی میون یه اتفاق وحشتناک رو به آدم میداد)اینو قبول داری که؟:dولی متاسفانه شماره 5 دیگه شد یه مزخرف به تمام معنا.آخه ایول رو چه به این که یکی از اول تا آخر بازی با آدم باشه!!!!/:)ایول رو چه به اینکه زامبی سوار موتور بشه؟=))یا مثلا تعقیب و گریز داشته باشه؟واقعا هرجور که نگاه میکنم احمقانه ساخته بودنش.حالا هم که میگن میخوایم شوتر بسازیم!!!به قول یه دوستی تو همین تاپیک یه دفعه بشه موقع راه رفتن realod هم کرد دیگه!!!

در کل منظور من این بود که ایول 4 هم درسته که یکمی شوت زد:dولی بازهم بخاطر حضور شخص میکامی تونسته بود اندکی اون جو رو حفظ کنه.در کل عشق است میکامی:d

آخه یه بابایی بهم میگفت این فقط آنلاین میشه زد؟راست گفته یا نه؟:d

کپ کام طی این چند ساله احساس کرده فحش خونش اومده پایین..
بعضی ها کلا علاقه دارن حرف بشنون مثلا بلد الملک بود تو قهوه تلخ هر وقت بهش میگفتن پدر سوخته یک حال اساسی میکرد کپ کام هم به این صورت..

بازهم درود بر تو:d
خوب متاسفانه اینایی که گفتی همه حقیقت هستش:dولی خوب قبول داری شماره 4 بازهم از لحاظ ترس خوب بود.(منظورم از ترس فقط این که آدم خیس کنه نیستشا:dاون جو مخوف و اون حس تنهایی میون یه اتفاق وحشتناک رو به آدم میداد)اینو قبول داری که؟:dولی متاسفانه شماره 5 دیگه شد یه مزخرف به تمام معنا.آخه ایول رو چه به این که یکی از اول تا آخر بازی با آدم باشه!!!!/:)ایول رو چه به اینکه زامبی سوار موتور بشه؟=))یا مثلا تعقیب و گریز داشته باشه؟واقعا هرجور که نگاه میکنم احمقانه ساخته بودنش.حالا هم که میگن میخوایم شوتر بسازیم!!!به قول یه دوستی تو همین تاپیک یه دفعه بشه موقع راه رفتن realod هم کرد دیگه!!!

در کل منظور من این بود که ایول 4 هم درسته که یکمی شوت زد:dولی بازهم بخاطر حضور شخص میکامی تونسته بود اندکی اون جو رو حفظ کنه.در کل عشق است میکامی:d

آخه یه بابایی بهم میگفت این فقط آنلاین میشه زد؟راست گفته یا نه؟:d

بحثی هم که شروع شد موضوعش این بود که کسی که RE رو از خط اصلیش خارج کرد خود میکامی بود :دی حالا خوبه که قبول کردی :دی

بحثی هم که شروع شد موضوعش این بود که کسی که RE رو از خط اصلیش خارج کرد خود میکامی بود :biggrin1: حالا خوبه که قبول کردی :biggrin1:
خط اصلی RE چیه ؟! شما حاضری تو سال 2011 بازی با مدل دوربین شماره 3 بازی کنی ؟!
چیزی رو گردن استاد نندازین ، با RE 4 میکامی کاری کرد ، که هنوزم همه از دوربین و سبک "انقلابی" و "متحوِل کنندش" دارن تعریف میکنن و روز به روز بازی هایی که اون مدلی هست دوربین و کنترلشون بیشتر میشن ... انقدر خوب بود RE4 که سهام کپکام شونصد درصد ! (حالا یکم کمتر:دی) اون سال افزایش پیدا کرد .
این که ترسناک نیست و ما کلاسیک هستیم و 15 و نیم ساله فن RE هستیم رو بذارین کنار تورو خدا ...
RE4 خیلی رعب آوره هنوزم که هنوزه - کسی دهکده اول بازی رو یادش نمیره ، یا قصر ... - در واقع یه جور ترس موندگار داره ، برعکس شماره 2 و 3 که الآن بازی کنی عمرا ترسی وجودت رو فرا بگیره ! حالا تقصیر تکنولوژی اون موقع هست من کاری ندارم ، مهم اینه که اون مدل زامبی های بی شعور من رو نمیتونه بترسونه ... ( حتما امتحان کن احد :دی اگه خندت نگرفت خیلیه ! )
دیالوگها وروابط انسانی توی شماره چهارم ، در سری Resident Evil بی نظیره ...
در نهایت سلایق و علایق خود و دوستانتون رو به همگان نسبت ندین . ممنون :)

• Like
Reactions: r0ss0neri
خط اصلی RE چیه ؟! شما حاضری تو سال 2011 بازی با مدل دوربین شماره 3 بازی کنی ؟!
چیزی رو گردن استاد نندازین ، با RE 4 میکامی کاری کرد ، که هنوزم همه از دوربین و سبک "انقلابی" و "متحوِل کنندش" دارن تعریف میکنن و روز به روز بازی هایی که اون مدلی هست دوربین و کنترلشون بیشتر میشن ... انقدر خوب بود RE4 که سهام کپکام شونصد درصد ! (حالا یکم کمتر:دی) اون سال افزایش پیدا کرد .
این که ترسناک نیست و ما کلاسیک هستیم و 15 و نیم ساله فن RE هستیم رو بذارین کنار تورو خدا ...
RE4 خیلی رعب آوره هنوزم که هنوزه - کسی دهکده اول بازی رو یادش نمیره ، یا قصر ... - در واقع یه جور ترس موندگار داره ، برعکس شماره 2 و 3 که الآن بازی کنی عمرا ترسی وجودت رو فرا بگیره ! حالا تقصیر تکنولوژی اون موقع هست من کاری ندارم ، مهم اینه که اون مدل زامبی های بی شعور من رو نمیتونه بترسونه ... ( حتما امتحان کن احد :دی اگه خندت نگرفت خیلیه ! )
دیالوگها وروابط انسانی توی شماره چهارم ، در سری Resident Evil بی نظیره ...
در نهایت سلایق و علایق خود و دوستانتون رو به همگان نسبت ندین . ممنون :)

ببین کیوان اینجا بحث تکامل و انقلاب و ... نیست. اینجا بحث سر RE هست. میکامی انقلابش توی بازی های دیگه جواب داد اما توی RE نتیجه ی عکسی نشون داد. من قبلا هم گفتم اگه lost in nightmare رو تجربه کرده باشی میفهمی که لازم نبود میکامی اون مدلیش کنه. میکامی اومد همه ی جنبه های مثبت سری های قبلی رو خط زد و فقط یک نقطه رو برد جلو. اما توی LIN همه چیز متوازن هست. تو توش هم ترس میبینی. هم تکنولوزی هم معما و هم داستان. Lin با اون کوتاهیش نشون داد که RE میتونه زنده باشه.

مشکل میدونی کجاست؟ اگه کسی عمارت اسپنسر و راکون سیتی رو ببینه دهکده‌ي RE4 واسش یه جک میمونه :دی زامبی در زمان خودش خیلی میترسوند. مهمتر از اون اتمسفر اون زمان خیلی رعب‌آور تز از امروزی ها بود. نمسیس و تایرنت‌ های اون زمان خیلی بهتر از مندس یا سلزلار RE4 هستن.

جان هرکی رو دوست داری از دیالوگ‌های RE4 حرف نزن که در برخی از موارد خودشون رو به درجه ی مزخرفی میرسونند. دیالوگ‌های اشلی خوبه یا دیالوگ‌های مواجه‌ی ایدا با لیان؟ ببین اونقده واست نمونه میذارم که خودت از این حرفت پشیمون بشی ها :دی
RE4 بره دعا کنه که اون سناریو رو توی PS2 اضافه کردن. چون در غیر اون صورت بازی اصلا دیالوگ نداشت که توش بحث بکنیم :دی :thanks to wesker‌:دی

آخرین ویرایش:
قضیه داره جالب تر میشه :دی ! احد اگه تو نبودی و به توانایی هات اعتقاد نداشتم (چه نوشابه تگری ای وا کردم واست :دی ! ) الآن یه چیزی میگفتم Ban ... !
بابا بیخیال تو رو خدا !!! LiN ، این عین النّجاسات رو داری با RE 4 مقایسه میکنی ؟ ! o:
اگه کسی عمارت اسپنسر و راکون سیتی رو ببینه دهکده‌ي RE4 واسش یه جک میمونه
ROFL :(
میکامی انقلابش توی بازی های دیگه جواب داد اما توی RE نتیجه ی عکسی نشون داد.
Comm'n man ! یه شینجیه و RE دیگه :| من نمیدونم تو چطور میگی :
از دیالوگ‌های RE4 حرف نزن که در برخی از موارد خودشون رو به درجه ی مزخرفی میرسونند. دیالوگ‌های اشلی خوبه یا دیالوگ‌های مواجه‌ی ایدا با لیان؟
wut cud be better ؟
Wesker and my aunt ؟ :دی

خوب از اول شروع میکنیم.

بابا بیخیال تو رو خدا !!! LiN ، این عین النّجاسات رو داری با RE 4 مقایسه میکنی ؟ !
این عین النجاست تونست همه فاکتور‌های بازی رو توی یه بازی جمع کنه. اما به شکل مثلا بتا. این بازی نشون داد که رزیدنت ایول همچنان میتونه ترسناک باشه.

Comm'n man ! یه شینجیه و RE دیگه :| من نمیدونم تو چطور میگی :
Ada: Leon. Long time no see
Leon: Ada. So it is true. Ada: True? About what?
Leon: You, workin' with Wesker

تو یه کسی رو که خیلی دوسش داری و بعد 6 سال میبینیش این مدلی باهاش حرف میزنی؟ در بدترین شریط لیان باید بگه تو اینجا چیکار میکنی؟

My name's Leon, I'm under the president's order to rescue you.
Ashley: What? My father

الان لیان و اشلی برای اولین بار همیدیگرو میبینن. اشلی نه سلام نه علیک با همین 2 تا سوال میچسبه به لیان.

اینم از گیم اسپات

The Bad

• Some uncharacteristically goofy dialogue
  • A couple of minor graphical blemishes

کافی نیست اینا؟

اشلی قسمت لوس ماجراست ... کلا نچسب بود (به گیمر ! ) . اما این که میچسبه به لیان با همین دو تا کلمه خوب بر میگرده به خصوصیات اخلاقی لیان که اهل لا* زدن نیست :دی
خلاصه ، مختصر و مفید حرفش رو میزنه . تو همون شماره دوم که الآن اسمشو بردم دلت غش رفت براش ، لیان همینه ... اخلاق و رفتارش همینه . نیست ؟
اما لیان و ایدا ... ببین بی نظیرن این دیالوگها . شاهکاره اصلا ... تو اون شرایط انتظار داری لیان (با این مصمم بودن خودش ) بگه : "الهی قربون رُخ ماهت برم ، کجا بودی این 6 سالو دُختو ؟"
گیم اسپات هم چِت مست بوده کاملا در اون لحظه ! ازین معلومه :
  • A couple of minor graphical blemishes
:دی
بعنوان حسن ختام :
تقدیم به طرفدارای این ابر بازی تاریخ :دی

خدا صبر بده تا ریمسترش بیاد :دی

اشلی قسمت لوس ماجراست ... کلا نچسب بود (به گیمر ! ) . اما این که میچسبه به لیان با همین دو تا کلمه خوب بر میگرده به خصوصیات اخلاقی لیان که اهل لا* زدن نیست :دی
خلاصه ، مختصر و مفید حرفش رو میزنه . تو همون شماره دوم که الآن اسمشو بردم دلت غش رفت براش ، لیان همینه ... اخلاق و رفتارش همینه . نیست ؟
اما لیان و ایدا ... ببین بی نظیرن این دیالوگها . شاهکاره اصلا ... تو اون شرایط انتظار داری لیان (با این مصمم بودن خودش ) بگه : "الهی قربون رُخ ماهت برم ، کجا بودی این 6 سالو دُختو ؟"
گیم اسپات هم چِت مست بوده کاملا در اون لحظه ! ازین معلومه :

:دی
بعنوان حسن ختام :
تقدیم به طرفدارای این ابر بازی تاریخ :دی

خدا صبر بده تا ریمسترش بیاد :دی

گیم اسپات هم چِت مست بوده کاملا در اون لحظه !

ببین منظور منو نمیگیری :دی

یارو دختر رییس جمهوره. بلد نیست یه ذره اون موقع حرف بزنه؟
لیان لازم نیست قربون صدقه بره. حداقلش باید میگفت تو اینجا چیکار میکنی؟ اون جمله‌ای که میگه مال اول کار نیست.

تو فرض کن 6 سال باباتو نبینی. بعد یهویی و بدون اینکه هیچ پیش مقدمه‌ای ازش داشته باشی؛ اونو تو یه جایی که اصلا انتظارش رو نمیکشی ببینی. عوض پرس و جو کردن بهش میگی که ...
بابایی شنیدم با یکی دیگه شریک شدی.

در ضمن گیم اسپات هم اون موقع حالش خوب بوده. اگه خوب نبود به بازی 9.6 نمیداد. من با سند از یه سایت بسیار معتبر حرف میزنم تو اونم رد میکنی :دی

اگه ادبیاتت اینه ادامه ندیم بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or