RE: Racoon City فقط یک بازی ترسناک دیگر نیست.

TCSCELL

8
کاربر سایت
RE: Raccoon City فقط یک بازی ترسناک دیگر نیست.

Resident-Evil-Operation-Raccoon-City-Teaser-Trailer.jpg

تهیه کننده ی عنوان جدید از سری Resident Evil آقای Masachika Kawata گفت که Capcom با Operation Raccoon City قصد ندارد فقط یک بازی ترسناک دیگر بسازد,بلکه به دنبال ساخت یک بازی "شوتر" خوب نیز هست.

طی صحبت با مجله ی OXM آقای Kawata ادعا کرد که این عنوان جدید که در حال ساخت در استودیوی Slant Six است,قرار است تا مسیر متفاوتی را در سری Resident Evil ایجاد کند که پیروی از استانداردهای معمول بازی های شوتر یکی از آن هاست.ولی بازی همچنان ترسناک است.

Kawata گفت:"ما در مورد المان هایی که نه تنها برای طرفداران Resident Evil بلکه برای طرفداران سبک شوتر مهم است فکر کردیم تا هر دو طیف بتوانند از بازی کردن آن لذت ببرند.با توجه به تجربه ای که Capcom با مکانیزم co-operative در RE5 داشت,وجود بخش Co-op در Raccoon City بدیهی است."

Kawata در بخشی از صحبت هایش گفت که در آینده ممکن است RE های زیادی به سبک کلاسیک ساخته شود,ولی سیاست Capcom این است که Spin off های RE را وارد ژانرهای دیگر کند.

"عنوان های کلاسیک بیشتری ممکن است در آینده ادامه پیدا کند.به هر حال در قسمتی دیگر از دنیای Resident Evil باید چالش های بیشتری وجود داشته باشد,خیلی خیلی متفاوت و خاص باشد.ما سعی در تحقق این امر داریم."

آخرین ویرایش:
من حرفی از وسکر نزدم بله باید میمرد :d من در مورد ادامه صحبت میکنم :d
خدا رو چه دیدی! شاید وسکر تو RE6 دوباره زنده بشه!:دی
(منظورم ORC نیست منظورم نسخه اصلی و شماره دار بازی هست.)
کلا دیگه این چیزها عادی شده...:دی

بخدا دیشب Re : Remake بازی کردم اشکم در اومد به خودم گفتم ببین RE چی بوده چی شده:(
اقا ریمیک بهترین رزیدنت اویلی هست که تا حالا ساخته شده .شک نکن. من وقتی اولین بار تریلرشو دیدم اصلا جا خوردم لامسب عین فیلم میمونست البته این نسخه رزیدنت اویل 1 اصلی هم به حساب میاد چون داستانش کامل تر از نسخه resident evil 1 1997 هست. دیگه از ترسش و هیجان بازی که هرچی بگم کم گفتم .من وقتی تومش کردم با خودم گفتم یعنی میشه رزیدنت اویل 6 مثل این باشه .. !!!

resident-evil-archives-005.jpg

تصاویر جدید از بازی : Resident Evil :Operation Raccoon City

آخرین ویرایش:
همه این عکس ها به کنار
این دو تا عکس که r.p.d رو نشون میده هم به کنار
امیدوارم بازی حسابی نوستالوژیک باشه تا دل همه رو بدست بیار
از نظر من هم هر آشغالی هم که باشه از سری کرانیکل که به صورت ریل شوتر!!!! بود و حال آدمو بهم میزد بهتره
g6ki9jttivi9h51g09j.jpg

mk7i3cveuveyj3bah1j1.jpg

همه این عکس ها به کنار
این دو تا عکس که r.p.d رو نشون میده هم به کنار
امیدوارم بازی حسابی نوستالوژیک باشه تا دل همه رو بدست بیار
از نظر من هم هر آشغالی هم که باشه از سری کرانیکل که به صورت ریل شوتر!!!! بود و حال آدمو بهم میزد بهتره
g6ki9jttivi9h51g09j.jpg

mk7i3cveuveyj3bah1j1.jpg

خودشو تیکه پاره کنه از ریمیک که بهتر نمیشه .;)
افشین جان من باهات مونفق نیستم این سری کرونیکلز اصلا آشغال نبود بر عکس مبارزاتش هم خیلی نفسگیر و جذاب بود خیلی از نقاط مبهم داستان رو هم برطرف کرد از جمله فرار وسکر از عمارت و این که بعدا چه اتفاقاتی افتاد همچنین این که لیون و کراوزر قبلا تو یه تیم بودند من تا قبل این بازی اصلا نمیدونستم که این دو تا تو یه تیم بودند میخوام ماموریت 4th survivor شو هم برم ببینم دقیقا چه اتفاقاتی میفته ( هرچند داستانشو میدونم ولی میخوام خودم ببینم) .راستی دیشب ماموریت آیدا (separate ways) تو رزیدنت اویل 4 رو بازی کردم کلی خاطراتم زنده شد با این بازی خیلی حال داد امشب هم میخوام دوباره برم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: CAP\MortezA63
اقا ریمیک بهترین رزیدنت اویلی هست که تا حالا ساخته شده .شک نکن. من وقتی اولین بار تریلرشو دیدم اصلا جا خوردم لامسب عین فیلم میمونست البته این نسخه رزیدنت اویل 1 اصلی هم به حساب میاد چون داستانش کامل تر از نسخه resident evil 1 1997 هست. دیگه از ترسش و هیجان بازی که هرچی بگم کم گفتم .من وقتی تومش کردم با خودم گفتم یعنی میشه رزیدنت اویل 6 مثل این باشه .. !!!
داداش اینا(capcom)دیگه خواب این جور RE رو باید ببینن مگه الکی.؟؟!! دیگه از وقتی S.Mikami از capcom رفت اویل هم رفت به دیار باقی مگه قرار همیشه شاهکاری مثل remake بیاد.؟!بالاخره باید فرقی بین خوب و بد باشه دیگه.باز دم کمپانی Nintendo گرم که فهمیده باید چیکار کنه همه ی کنسولهاش سری اصلی RE رو دارن و این جدید ه هم که میترکونه(رزیدنتهای 3DS)همه RE های کنسولهای Nintendo از همون RE های قدیم گرفته شدن همون جو همون ترس و محیط و همون داستان خدایش کارشون ایول داره دمشون گرم.

داداش اینا(capcom)دیگه خواب این جور RE رو باید ببینن مگه الکی.؟؟!! دیگه از وقتی S.Mikami از capcom رفت اویل هم رفت به دیار باقی مگه قرار همیشه شاهکاری مثل remake بیاد.؟!بالاخره باید فرقی بین خوب و بد باشه دیگه.باز دم کمپانی Nintendo گرم که فهمیده باید چیکار کنه همه ی کنسولهاش سری اصلی RE رو دارن و این جدید ه هم که میترکونه(رزیدنتهای 3DS)همه RE های کنسولهای Nintendo از همون RE های قدیم گرفته شدن همون جو همون ترس و محیط و همون داستان خدایش کارشون ایول داره دمشون گرم.

آره میکامی که رفت کلا رزیدنت اویل دیگه اون رزیدنت اویل سابق نمیشه :((من خیلی بعید میدونم رزیدنت اویل 6 هم اونطوری که ما میخوایم باشه .شایدم باشه نمیدونم.فقط باید صبر کنیم.

آره میکامی که رفت کلا رزیدنت اویل دیگه اون رزیدنت اویل سابق نمیشه :((من خیلی بعید میدونم رزیدنت اویل 6 هم اونطوری که ما میخوایم باشه .شایدم باشه نمیدونم.فقط باید صبر کنیم.
خیلی جالبه ها یجوری کامنت میزارین که انگار بازی رو دو سه بار تموم کردین ای بابا ادم انقد عجول نمیشه که انقد زود در مورد هر چیز قضاوت نکنید بابا

خیلی جالبه ها یجوری کامنت میزارین که انگار بازی رو دو سه بار تموم کردین ای بابا ادم انقد عجول نمیشه که انقد زود در مورد هر چیز قضاوت نکنید بابا
عجول.؟؟از کی تا حالا حرف حق جای عجله رو گرفته.؟؟من به شخصه با احتساب PS1 و Wii این Remake رو 18 بار تمام کردم.فکر کنم آخر حرفم رو زده باشم.هر کسی هم میخواد خوشش بیاد یا بدش بیاد من فن 2 آتیشه ی سری RE هستم مخصوصآ RE های قدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or