Rayman Origins | PS3

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
مطمئنید اصلا همچین چیزی داره؟ چون اونایی که بازی کردن به من اطلاع دادن نداره اصلا

میتونی مثل زمان سگا مگادرایو با رفیقت بشینی کنار هم بازی کنی ! :biggrin1: تا چهار نفر رو ساپورت میکنه .

والا من قبلا" گفته بودم انلاين نداره و فقط افلاين ه !

:no: ای وای!! چه کلاه گشادی رفت سرم . . .مگه این اکسل فلان شده ،توی e3 از بخش آنلاین حرف نزده بود؟؟میگم چرا بازی اینقدر کم فروخته :angry:

ای وای بر من بیچاره شدیم من با دوستم به خاطر co op از psn گرفتیم...........

خودم میکشمت )x :coolgun: [-o<

اونایی که از psn گرفتن..چه جوریه؟
تو us که من دیدم اصلا نسیتش:(
اگه طرفدار سبک پلتفرمر هستی شک نکن............ولی خوب بازی CO OP اینا نداره و خیلی زیاد نمی تونی بازی کنی البته ارزش تکرار بازی خیلی زیاده........بازی فقط تو STORE اروپا ......یه چند وقته برای اروپا از نظر بازی خیلی خوب داره ساپورت میشه:d

اگه طرفدار سبک پلتفرمر هستی شک نکن............ولی خوب بازی CO OP اینا نداره و خیلی زیاد نمی تونی بازی کنی البته ارزش تکرار بازی خیلی زیاده........بازی فقط تو STORE اروپا ......یه چند وقته برای اروپا از نظر بازی خیلی خوب داره ساپورت میشه:d
اصل بازی به Co op اشه! چطور نداره؟:دی اگر منظورت مولتی یا آنلاین هست خب بله نداره

اخه فقط به صورت افلاین گذاشتن ......یکی مثل من که کسی نیست باهاش بازی کنم تکلیفش چیه؟:d
خب Co op اش آفلاین هست:دی اگه همین شکلی میشد آنلاین زیاد جور در نمیومد چون باید خیلی 2تایی یا هرچندتایی که بازی می کنین هماهنگ باشین:دی

خب Co op اش آفلاین هست:دی اگه همین شکلی میشد آنلاین زیاد جور در نمیومد چون باید خیلی 2تایی یا هرچندتایی که بازی می کنین هماهنگ باشین:دی
اره درسته ولی مثلا LBP هم تقریبا هماهنگی خوبی میخواد ولی بازم به صورت مولتی تا 4 نفر هم ساپورت میکنه
حداقل به صورت فرند هم میشد بزارن خوب بود اونجوری دیگه فکر نمیکنم هیچ مشکلی پیش میومد

اره درسته ولی مثلا LBP هم تقریبا هماهنگی خوبی میخواد ولی بازم به صورت مولتی تا 4 نفر هم ساپورت میکنه
حداقل به صورت فرند هم میشد بزارن خوب بود اونجوری دیگه فکر نمیکنم هیچ مشکلی پیش میومد
آره اصلا اینکه مولتی داشته باشه یه نکته ی مثبت محسوب میشه و اینکه نمره ی کامل رو نگرفت فکر کنم یکی از علت هاش همین باشه

دوستان یکی بی زحمت جواب من بی نوا رو هم بده،من فایل بازیش رو دارم به صورت کدی هست ولی توی مولتی من نشون نمیده نمیدونم چرا
باید چکار کنم؟شاید بازیش فیکسی چیزی داشته باشه،نداره؟:-/

دوستان یکی بی زحمت جواب من بی نوا رو هم بده،من فایل بازیش رو دارم به صورت کدی هست ولی توی مولتی من نشون نمیده نمیدونم چرا
باید چکار کنم؟شاید بازیش فیکسی چیزی داشته باشه،نداره؟:-/
اقا این سوال اینجا نپرس برو تو قسمت مشکلات بازیهای کپی بپرس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or