مطمئنید اصلا همچین چیزی داره؟ چون اونایی که بازی کردن به من اطلاع دادن نداره اصلا
میتونی مثل زمان سگا مگادرایو با رفیقت بشینی کنار هم بازی کنی ! :biggrin1: تا چهار نفر رو ساپورت میکنه .
والا من قبلا" گفته بودم انلاين نداره و فقط افلاين ه !
ای وای بر من بیچاره شدیم من با دوستم به خاطر co op از psn گرفتیم...........
اگه طرفدار سبک پلتفرمر هستی شک نکن............ولی خوب بازی CO OP اینا نداره و خیلی زیاد نمی تونی بازی کنی البته ارزش تکرار بازی خیلی زیاده........بازی فقط تو STORE اروپا ......یه چند وقته برای اروپا از نظر بازی خیلی خوب داره ساپورت میشه:dاونایی که از psn گرفتن..چه جوریه؟
تو us که من دیدم اصلا نسیتش
اصل بازی به Co op اشه! چطور نداره؟ اگر منظورت مولتی یا آنلاین هست خب بله ندارهاگه طرفدار سبک پلتفرمر هستی شک نکن............ولی خوب بازی CO OP اینا نداره و خیلی زیاد نمی تونی بازی کنی البته ارزش تکرار بازی خیلی زیاده........بازی فقط تو STORE اروپا ......یه چند وقته برای اروپا از نظر بازی خیلی خوب داره ساپورت میشه:d
اخه فقط به صورت افلاین گذاشتن ......یکی مثل من که کسی نیست باهاش بازی کنم تکلیفش چیه؟:dاصل بازی به Co op اشه! چطور نداره؟ اگر منظورت مولتی یا آنلاین هست خب بله نداره
خب Co op اش آفلاین هست اگه همین شکلی میشد آنلاین زیاد جور در نمیومد چون باید خیلی 2تایی یا هرچندتایی که بازی می کنین هماهنگ باشیناخه فقط به صورت افلاین گذاشتن ......یکی مثل من که کسی نیست باهاش بازی کنم تکلیفش چیه؟:d
اره درسته ولی مثلا LBP هم تقریبا هماهنگی خوبی میخواد ولی بازم به صورت مولتی تا 4 نفر هم ساپورت میکنهخب Co op اش آفلاین هست اگه همین شکلی میشد آنلاین زیاد جور در نمیومد چون باید خیلی 2تایی یا هرچندتایی که بازی می کنین هماهنگ باشین
آره اصلا اینکه مولتی داشته باشه یه نکته ی مثبت محسوب میشه و اینکه نمره ی کامل رو نگرفت فکر کنم یکی از علت هاش همین باشهاره درسته ولی مثلا LBP هم تقریبا هماهنگی خوبی میخواد ولی بازم به صورت مولتی تا 4 نفر هم ساپورت میکنه
حداقل به صورت فرند هم میشد بزارن خوب بود اونجوری دیگه فکر نمیکنم هیچ مشکلی پیش میومد
اقا این سوال اینجا نپرس برو تو قسمت مشکلات بازیهای کپی بپرس.دوستان یکی بی زحمت جواب من بی نوا رو هم بده،من فایل بازیش رو دارم به صورت کدی هست ولی توی مولتی من نشون نمیده نمیدونم چرا
باید چکار کنم؟شاید بازیش فیکسی چیزی داشته باشه،نداره؟