من بازی رو گرفتم بازی خوبیه ولی به ÷بایه LBP نمی رسه ...
اقا من نسخه فیزیکی را گرفتم فقط میخواستم ببینم بازی حجمش چند گیگ هست .خوب من هم این بازیو به صورت دانلودی گرفتم وباید بگم عالی تر از این نمیشه....فقط امیدوارم که خیلی زود برام تکراری نشه .........واقعا از لحاظ گرافیکی شاهکار به تمام معناست البته تو بازیهای 2D .........گیم پلی بازی ساده و کارامد ودر عین حال جذاب ..........یه چیزی که خیلی جالبه حجم بازی که 1.4 GIG هستش
والا فکر میکنم همین قدر باشه .............اقا من نسخه فیزیکی را گرفتم فقط میخواستم ببینم بازی حجمش چند گیگ هست .
اقا اینقدر ............. یعنی چند گیگوالا فکر میکنم همین قدر باشه .............
خوب منم تعجب کردم که کمه حجمش.......... 1.5 گیگ هست دیگه..........اقا اینقدر ............. یعنی چند گیگ
اقا اینقدر ............. یعنی چند گیگ
از دوستان،کسی co op بازی رو باز کرده؟
یعنی فقط با فرند ؟...........چون من دارم به اخرش میرسم دیگه ولی خبری از co op به هیچ صورتی نیست...........ولی هم نقدش تو سایت و هم تو game spot خوندم که co op داره...........احتمالا باید تا اخرش بری تا باز بشهMultiplayer Online نداره اصلاً !
جداً چرا توی این بازی که co op online نزاشتن !!! واقعا نمیتونم درک کنم !
Co Op Offline داره فقط ... میتونی مثل زمان سگا مگادرایو با رفیقت بشینی کنار هم بازی کنی ! تا چهار نفر رو ساپورت میکنه .یعنی فقط با فرند ؟...........چون من دارم به اخرش میرسم دیگه ولی خبری از co op به هیچ صورتی نیست...........ولی هم نقدش تو سایت و هم تو game spot خوندم که co op داره...........احتمالا باید تا اخرش بری تا باز بشه
ای وای بر من بیچاره شدیم من با دوستم به خاطر co op از psn گرفتیم...........Co Op Offline داره فقط ... میتونی مثل زمان سگا مگادرایو با رفیقت بشینی کنار هم بازی کنی ! تا چهار نفر رو ساپورت میکنه .