Rayman Origins | PS3

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
من بازی رو گرفتم بازی خوبیه ولی به ÷بایه LBP نمی رسه ...

LBP یک Creativity داره ... این خیلی خیلی خطی هست !

به نظرم ارزش خرید نسخه اصل رو نداره این عنوان ... نظرم هم شخصی هست ... تموم کردم نسخه 360 رو ... دیگه بعد از یک مدت تکراری بود ...

خوب من هم این بازیو به صورت دانلودی گرفتم وباید بگم عالی تر از این نمیشه....فقط امیدوارم که خیلی زود برام تکراری نشه .........واقعا از لحاظ گرافیکی شاهکار به تمام معناست البته تو بازیهای 2D .........گیم پلی بازی ساده و کارامد ودر عین حال جذاب ..........یه چیزی که خیلی جالبه حجم بازی که 1.4 GIG هستش

خوب من هم این بازیو به صورت دانلودی گرفتم وباید بگم عالی تر از این نمیشه....فقط امیدوارم که خیلی زود برام تکراری نشه .........واقعا از لحاظ گرافیکی شاهکار به تمام معناست البته تو بازیهای 2D .........گیم پلی بازی ساده و کارامد ودر عین حال جذاب ..........یه چیزی که خیلی جالبه حجم بازی که 1.4 GIG هستش
اقا من نسخه فیزیکی را گرفتم فقط میخواستم ببینم بازی حجمش چند گیگ هست .

با دانلود کردن این بازی جایزه دریافت میکنیم؟!!

الان توی دانلود لیست من علاوه بر ریمن،Beyond good&evil هم اضافه شده.

کسی به این مشکل!!بر نخورده؟ ;;)

Multiplayer Online نداره اصلاً !
جداً چرا توی این بازی که co op online نزاشتن !!! واقعا نمیتونم درک کنم ! :دی
یعنی فقط با فرند ؟...........چون من دارم به اخرش میرسم دیگه ولی خبری از co op به هیچ صورتی نیست...........ولی هم نقدش تو سایت و هم تو game spot خوندم که co op داره...........احتمالا باید تا اخرش بری تا باز بشه

یعنی فقط با فرند ؟...........چون من دارم به اخرش میرسم دیگه ولی خبری از co op به هیچ صورتی نیست...........ولی هم نقدش تو سایت و هم تو game spot خوندم که co op داره...........احتمالا باید تا اخرش بری تا باز بشه
Co Op Offline داره فقط ... میتونی مثل زمان سگا مگادرایو با رفیقت بشینی کنار هم بازی کنی ! :دی تا چهار نفر رو ساپورت میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or