Rayman Origins | PS3

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
من بازی رو گرفتم الان فک کنم همه ی مراحل رو رفتم...فقط مونده اون مراحلی که 4 تا شکلک دختر رو از دست غول ها نجات بدم اگه درست فهمیده باشم
ولی مشکل اینجاست از اون الکترون ها کم دارم اون 4 تا باز نمی شه..یکیش میگه 20 تا دیگه یکی دیگه میگه 50 ا دیگه جمع کنم:(
-------------------------
خب راهنمایم کنین:d
شما ها چه جوری رفتین:">
فعلا 2 تا دندون هم گرفتم

خب راهنمایم کنین:d
شما ها چه جوری رفتین:">
فعلا 2 تا دندون هم گرفتم

شما تنها کاری که باید بکنی این هست که هی الکتون جمع کنی،هی الکتون جمع کنی، هی...:d

تو حین مراحل باید تمام اون زنبور ها رو بگیری،اون سکه های طلایی رو بگیری(بیشتر مخفی هستن) ،حواست باشه راههای مخفی رو بری(که هر راه مخفی مساویست با 1 الکتون!!) هر چی دشمن دیدی بزنی نابود کنی. . .فقط همین :d

شما تنها کاری که باید بکنی این هست که هی الکتون جمع کنی،هی الکتون جمع کنی، هی...:d

تو حین مراحل باید تمام اون زنبور ها رو بگیری،اون سکه های طلایی رو بگیری(بیشتر مخفی هستن) ،حواست باشه راههای مخفی رو بری(که هر راه مخفی مساویست با 1 الکتون!!) هر چی دشمن دیدی بزنی نابود کنی. . .فقط همین :d
فک کنم کل راه های مخفی رو برم بتونم این تعداد الکترون رو به دست بیارم:d
ولی راه ها کجان؟یه نقشه ای چیزای نیست؟:">بعضی ها رو شانسی رفتم
چون بعید می دونم با جمع کردن اون لام ها بتونم این تعداد الکترون رو بگیرم...هم زیاده 300 تاست هم یه الکترون بیشتر نمیده ولی تو هر مرحله فک کنم 2 تا قفس مخفی باشه

چرا یه الکتون؟؟ اگه هر مرحله 300 تا لام بگیری(400 تا هم من گرفتم توی بعضی مراحل) سه تا الکتون بهت میده. . .در مورد راه مخفی ها :اولا که خیلی تابلو هستن!! یعنی اکثرا با چشم میشه حدس زد کجان،ثانیا وقتی بهشون نزدیک میشی(راه مخفیا رو میگم!)

اگه گوشات رو تیز کنی یه صدایی میشنوی که نازکه مثل صدای بچه به این شکل: توپی،توپی،تقریبا یه همچین چیزی که نشون میده به اون راه مخفی خیلی خیلی نزدیک هستی!!

چرا یه الکتون؟؟ اگه هر مرحله 300 تا لام بگیری(400 تا هم من گرفتم توی بعضی مراحل) سه تا الکتون بهت میده. . .در مورد راه مخفی ها :اولا که خیلی تابلو هستن!! یعنی اکثرا با چشم میشه حدس زد کجان،ثانیا وقتی بهشون نزدیک میشی(راه مخفیا رو میگم!)

اگه گوشات رو تیز کنی یه صدایی میشنوی که نازکه مثل صدای بچه به این شکل: توپی،توپی،تقریبا یه همچین چیزی که نشون میده به اون راه مخفی خیلی خیلی نزدیک هستی!!
ممنون
نه منظورم از یکی این بود که من 2 تا شو تقریبا گرفتم بعد بشه 300 فقط یه دونه دیگه میده...یکی رو که همیشه خودش میده:d
حالا بازی کنم ببینم چی میشه یهو میره رو اعصاب آدم:d
ولی اگه چند نفری باشه راحت تره فک کنم:-s

:dبابت راهنمایی ممنون:d
با اون صدا همه قفس ها رو کشف کردم..غول ها رو هم شکست دادم...اصلا توجه نکرده بودم دور اول بازیم:p
--------------------
فقط الان رسیدم اون مرحله ی آخر یا یکی مونده به اخر که باید دنبال اون ریزه میزهه کنم
قبلش باهم می رقصیم:d...خیلی سخته
:(
--
روشه خاصی داره یا نه؟؟#:-s

--------------------
فقط الان رسیدم اون مرحله ی آخر یا یکی مونده به اخر که باید دنبال اون ریزه میزهه کنم
--

دقیقا نگرفتم کجا منظورت هست اما بدون که پایه و اساس بازی در تمام مراحل روش آزمون و خطا هست،یعنی وقتی شما یه جایی گیم آور شدی دفعه ی بعد دیگه متوجه میشی باید چیکار کنی ;) به جز اینا اگه دو نفره بازی کنی که دیگه محشر میشه =)) (یاد مشت و لگدهایی افتادم که به دوستم زدم!!)

:dبابت راهنمایی ممنون:d
با اون صدا همه قفس ها رو کشف کردم..غول ها رو هم شکست دادم...اصلا توجه نکرده بودم دور اول بازیم:p
--------------------
--
دقیقا فهمیدم کجا رو میگی!
رو بخاری 360 که بازی میکردم تا همونجا بازی رو رفتم:دی آخراشه...فقط باید حرفه ای بازی کنی و خوب بری اون و کار دیگه ای نمیشه کرد! واقعا ام سخته!

:dبچه ها تموم کردم
اونجا که گیر کرده بودم مرحله آخر بود:p
تمومش کردممممممم:d
بازیه باحالی بود....یه چند تا مرحله رو هم 2 نفره رفتیم خیلی باحال بود...
:x
از راهنمایتون ممنونننننننن

این بازی روی PS3 هک شده فریمور 3.55 قابل اجرا است؟

---------- نوشته در 12:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------

یعنی واقعا کسی نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البنه یه تک مرحله دیگه هست که اون مرحله ی اخره خیلیم سخت تره باید بازش کنی تمامه دندون هارو بگیری مرحله اخر یاز میشه که پایین صفحست
یه سوالم داشتم اینک یه تروفی داره به نام کونگفو کمبو هرکی بلد بود بگه ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or