The Last of Us 8/10
آخرین ما 8/10
بدون شک بهترین فیلم/سریال ساخته شده از یه بازی کامپیوتری بود. ولی کاملا بدون نقص هم نبود.
تلاش بلا رمزی برای بازی در نقش الی قابل تحسین بود، ولی این مد جدید استفاده از بازیگرهای زن زشت/سیاهپوست رو نمیتونم باهاش کنار بیام خصوصا اگه به معنای خراب کردن ذهنیت قبلی مخاطب باشه. بازیگر لاتینوی نقش جوئل ولاکن به خوبی به این رل میخورد. ولی خب نظرم در مورد بازیگر نقش الی رو که گفتم انگار یه پارودی بود از الی، دختر جوئل هم بازیگرش افتضاح بود و گند زد به تجربه قسمت اول، خدایی یه کلیکر داشت میمرد حس غم و اندوه بیشتری داشتم تا این دختره
بازیگر نقش رایلی بدتر و کلا شده بود مصداق فرمایش حضرت ایمام که فلان از بیسار بدتر و بیسار از فلان بدتر و فلان از همه بدتر
سر این قضیه بد قات زدم از دست سریال و هر کس این مسخره بازیها که مارمولک و توپ قلقلی مونث (آزادی بیان
پرابلم؟
) به رنگ مشکی رو به زور ول میده جای شخصیتهای سفید پوست و حتی سفید پوست درست و حسابی و فقط به خاطر پدرو پاسکال (جوئل) 8 میدم
اول میخواستم 6 بدم سر این قضیه
و یه نکته منفی دیگه هم خود سریال به نظرم جای کار بیشتر داشت یعنی لازم بود یه جاهایی بیشتر از بازی پلات فاصله بگیره بره تو پوست هنر هفتم که انجام نشده بود. در کل ولی خوب بود، اپیزود بیل و فرنک رو هم خیلی دوست داشتم به نظرم بهترین اپیزود سریال بود (نکته : ای ام نات حومو
)
ولی کلهم اجمعین سیزن بعدی بخواد با همین بلا رمزی پیش بره به نظرم بهتره یه تجدید نظری بشه.
The Pacific 10/10
اقیانوس آرام 10/10
اصلا فکر نمی کردم دنباله ی جوخه ی برادران از خودش بهتر باشه که در کمال ناباوری دیدم با بازیگرای علی الظاهر ضعیف تر، معرکه تر از جوخه برادران هست. رامی مالک به نظرم بهترین بازیش در این سریال هست... با شخصیت یوجین به شدت همذات پنداری کردم و اصلا نمیخواستم سریال تموم شه!!! حس عجیبی بود...
شخصیت باب لاکی و جان باسیلون هم جالب بودن، اسم بازیگراشونو البته نمیدونم. جان برنتال هم خوب بازی کرده بود.
این سریال بهترین اثر سینمایی/سریالی بود درمورد جنگ امریکا با ژاپنیها تو عمرم دیدم. اگه مثل من به تاریخ و جنگ علاقه دارید این مینی سریال رو از دست ندید
دست مریزاد باید گفت به اسپیلبرگ و تام هنکس بابت این شاهکار.