Origami 2008
عضو تحریریه
Trivia
Don Johnson was ready to leave the show at the end of its second season, and the studio lined up Mark Harmon or Treat Williams to take over the role of Sonny Crockett. The only one not happy with this solution was executive producer Michael Mann, who convinced Johnson to stay on. As a result, Johnson became the best paid actor in the history of television series. Johnson subsequently had to turn down roles in quite a few movies, such as the leads in both The Untouchables (1987) and Die Hard (1988).
The series' commitment to the visual quality of every episode made it one of the most expensive shows to produce at the time. In fact, the cost to produce one episode of the show was greater than that of the entire annual budget of the Miami Police Department's Vice Unit.
The Ferrari Daytona Spider Crockett and Tubbs drive in seasons one and two was in actuality a kit car; a plexiglass body on top of a Chevy Corvette chassis with a Corvette power plant, on Pirelli tires. It was cheaper than using a genuine Daytona Spider. Ferrari CEO Enzo Ferrari offered the use of a new white Ferrari Testarossa for seasons three to five.
Michael Mann told Jay Leno on Jay Leno's Garage (2015) that Enzo Ferrari had watched the series and was dismayed that it featured a fake Ferrari Daytona. (It was widely known, thanks to press reports at the time, that it was a Corvette with a fiberglass replica Daytona body.) Ferrari asked Mann what he could do to replace the fake car. Mann replied, "You could send us a couple of Testarossas. I'll even blow up the Daytona." Enzo Ferrari sent the Testarossas, and the Daytona went boom in the first show of season 3.
فرار از زندان جز معدود سریال هایی هست که بعد از اتمام هر قسمت سریع قسمت بعد رو پلی می کردم . آنقدر این روند رو تکرار می کردم تا اینکه چشم هایم قرمز شود . فوق العاده هست . هنوز هیجان این سریال را توی سریال دیگه در این سطح ندیدم .View attachment 305687
Prison Break 2005-2009
Season One 9.3/10
Season Two 9.4/10
Season Three 8.1/10
Season Four 8.3/10
Season Five 5.6/10
در بازیسنتر زیاد مشاهده نکردهام که کاربران پیرامون سریال «فرار از زندان» صحبت کنند؛ قبلاً هم گفته بودم اگر قاچاق «فرار از زندان» با زیرنویس درشت زرد رنگ نبود، ما ایرانیها هرگز با عصر طلایی تلویزیون آشنا نمیشدیم. تنها در اینجا یک یادداشت از کاربر گرامی @Sir Daniel در مورد افت فاحش سریال مذکور پس از فصل اول خواندهام. شاید دارم برای بار ششم سریال «فرار از زندان» را تماشا میکنم؛ چیزی که در وصف انیمیشن سریالی «گرویتی فالز» گفته بودم این بود اگر سریال بتواند ریتم خود را ثابت نگهدارد، ارزش تمجید و تحسین را دارد. درست است؛ «فرار از زندان» از باگها و سوتیهای عجیبی در روند قصه برخوردار است؛ این سوتیها تنها به فصل پنجم ختم نمیشود. من میتوانم با شش بار دیدن سریال «فرار از زندان»، سوتیهای کل مجموعه را در این جا فهرست کنم اما مجدد تاکید کنم برگ برنده «فرار از زندان» ریتم توقفناپذیر آن است. ریتم با ژانر باید همخوانی داشته باشد و «فرار از زندان» مولفههای ژانر خود را به خوبی رعایت میکند. من معتقد هستم فصل دوم سریال از فصل آغازین بهتر عمل میکند؛ چیزی که نیاز بود در داستان باشد، خلق یک نیروی منفی و رقیب برای مایکل اسکوفیلد بود؛ ماهون برگبرنده بخش عمدهای از اوج سریال «فرار از زندان» است؛ کسی که تعادل را برقرار میکند و اسکوفیلد را به چالش میکشاند؛ البته تغییر نگرش شخصیت ماهون در فصل سوم و در ادامه در فصل چهارم کمی مخاطب را دلسرد میکند؛ شاید دوستی مایکل با ماهون غیرمنطقی جلوه کند اما همچنان از جذابیت شخصیت کاسته نشده است؛ فاجعه فصل پنجم را همه از آن اطلاع دارند و وارد جزئیات آن نمیشوم اما در پایان اعلام کنم «فرار از زندان» همچنان پس از 18 سال از طراوت و هیجان مثالزدنی برخوردار است