Booker DeWitt
کاربر سایت
شما فقط وقتی باید بری سر وقت این سریالا که کل سریالا و مینی سریالای خوبو دیده باشی و کلا دیگه سریالی در دست تولید توسط کشورهای درست درمون نباشه، در غیر این صورت حیف حجم چه رسد به پول که بدی بالای اینا لولپوست شیر
فصل اول امتیاز ۹ از ۱۰
فصل دوم امتیاز ۵ از ۱۰
فصل سوم امتیاز ۰ از ۱۰
این سریال خیلی عالی و جذاب شروع می شود ولی از شروع فصل دوم روند سقوطش به حدی بد بود که بنده از اواسط فصل سوم دیگر دنبال نکردم.
===
زخم کاری
فصل اول امتیاز ۶ از ۱۰
فصل دوم امتیاز ۰ از ۱۰
این سریال هم روند سقوط مشابهی با پوست شیر دارد با این تفاوت که فصل اول کیفیت مشابهی با پوست شیر ندارد و به مراتب ضعیف تر هست.فصل دوم هم این قدر ضعیف بود که تا قسمت هفتم بیشتر ادامه ندادم.
رفیق اتفاقا جهت تنوع بد نیست.پوست شیر انصافا سریال خوبی هست و چون تعریفش رو شنیده بودم نگاه کردم،شروع خیلی خوبی دارد و بنده توقع نداشتم اینقدر کیفیت کار قابل توجه باشد.ولی متاسفانه فقط همون فصل اول خوب هست.زخم کاری رو در یک جمع خانوادگی دیدم و دیدم بدک نیست ادامه رو هم دنبال کردم.ولی فصل دوم واقعا فاجعه هست،یعنی در استاندارد سریال های ایرانی هم فصل دومش یکی از بدترین ها هست.شما فقط وقتی باید بری سر وقت این سریالا که کل سریالا و مینی سریالای خوبو دیده باشی و کلا دیگه سریالی در دست تولید توسط کشورهای درست درمون نباشه، در غیر این صورت حیف حجم چه رسد به پول که بدی بالای اینا لول
من دوباره شروع کرده بودم داشتم هر روز شب ساعت ۱۲ به بعد ۲ قسمت میدم الا با چه روحیه ای دیگه برم سراغشمتیو پری رفت؟
فااااااااااااااااااااااکمتیو پری رفت؟
خدایی پوست شیر تا فصل دو خیلی عالی بود، فصل سه اشغال شد.شما فقط وقتی باید بری سر وقت این سریالا که کل سریالا و مینی سریالای خوبو دیده باشی و کلا دیگه سریالی در دست تولید توسط کشورهای درست درمون نباشه، در غیر این صورت حیف حجم چه رسد به پول که بدی بالای اینا لول
اصلا مهم نیست، پایانش جوری نیست که فصل بعدی نیاز باشه هرچند از ساختن فصل های بعد بشدت استقبال میشه.نقدهاش و امتیازاتش خیلی داغونه احتمال کنسل شدنش زیاده