Rate your last seen TV Series [پست اول تاپیک خوانده شود]

1660890248056.png

Better Call Saul 2015-2022

Better Call Saul بزرگ‌ترین اسپین آف تاریخ تلویزیون است؛ گولد و گیلیگان نه تنها یک شخصیت مکمل و فرعی را در یک مجموعه جداگانه بسط دادند، بلکه یک دنیای بی‌نظیر در قاب تلویزیون ایجاد کردند. دنیایی که شاید تنها در آثار فانتزی خیالی امکان توسعه آن وجود داشته باشد. شاید مجموعه مذکور به طور کامل از فرم کمدی - سیتکام تبعیت نمی‌کند اما بهترین لحظات کمدی سیاه را در سه فصل نخست مجموعه به وجود می‌آورد. شاید مجموعه از فصل چهارم به بعد نمی‌تواند میان کمدی و ژانر جنایی تعادل ایجاد کند اما اتصال آن به وقایع «بریکینگ بد»، خواسته طرفداران را برآورده می‌کند. Better Call Saul شاید قصه لاغرتری را نسبت به «بریکینگ بد» روایت می‌کند اما از نظر کارگردانی، فرسنگ‌ها جلوتر است. قاب و فریم‌های تیم کارگردانی، سینمایی‌ترین لحظات را در قاب تلویزیون به ارمغان می‌آورد و تدوین هم کیفیت بصری و فنی را به اوج می‌رساند. قصه گرچه لاغر است، اما فرصت بی‌نظیری به هنرنمایی سایر شخصیت‌های مکمل می‌دهد؛ چیزی که در «بریکینگ بد» دیده نمی‌شد. شخصیت‌ کیم و مایک همگام با جیمی جلو می‌روند و گهگاهی گوی رقابت را از وی می‌ربایند. شاید سال‌ها طول بکشد که خالقی به مانند گیلیگان، دست به خلق یک دنیای پر از رمز و راز در ژانر درام - جنایی بزند؛ البته باید از AMC قدردانی کرد که فرصت خودنمایی به این خالق بزرک ارائه کرد، با کم‌رونق شدن پروژه‌های کابلی و افزایش بی‌رویه پروژه‌های استریم، Better Call Saul شاید آخرین و بهترین سریال از یک شبکه کابلی تاریخ تلویزیون باشد.

Season One: 9.2/10
Season Two: 9.6/10
Season Three: 9.8/10

Season Four: 7.2/10
Season Five: 8.8/10
Season Six - Part One: 9.1/10
Part Two: 8.9/10

better call soul
نظر شخصیم اخرش رو اصلا دوست نداشتم و احساس کردم کارگردان و‌ نویسنده کم کارب کرده
نمره شخصیم برای فصل اخر ۶
تازه کم کاری کردند قسمت آخرش شده 9.8 از 10 با 38 هزار رای تا الان .

اگر خوب کار می کردند چی می شد =)) (انشالله سریال های بعدی بهتر کار کنند)

تازه کم کاری کردند قسمت آخرش شده 9.8 از 10 با 38 هزار رای تا الان .

اگر خوب کار می کردند چی می شد =)) (انشالله سریال های بعدی بهتر کار کنند)
نظر شخصیم هست حالا برای شما مسخره هست دیگه این رو باید خودتون به خودتون بگید
قرار نیست هر شخصی برای نمره با بقیه هماهنگ کنه=))=))

بعد از اینکه خیلی درباره سریال شنیدم علی رغم تعداد بالای قسمت ها شروع به دیدنش کردم . دو فصل اول خوب و معمولی بود اما از فصل سوم تا آخر سریال طوفانی شد . هر فصل بهتر . سریال ترکیب عشق و خانواده و کلاب و خیانت هست .
بسیار سریال دارک و غمباری هستش که بعد از اتمام آدم افسردگی و میل به خودکشی می گیرد . خشونت سریال بسیار بالا هست . خیلی ناراحت کننده هم تمام می شود . لول سریال در حدود بریکینگ بد می باشد.
نمره من : ۹ از ۱۰

سریال بسیار زیبا. ترکیب فنون رزمی چین با فرهنگ نوپای آمریکا و زندگی مهاجران در New World . بسیار سریال خوش ساخت و اکشنی هست و منو یاد استاد ایپ . بروسلی و جت لی می اندازد . سریال خشن با داستان قوی .
نمره من به فصل اول : ۸ از ۱۰
نمره به فصل دوم : ۹ از ۱۰

Silicon valley

6/10

تیکه های باحالی داره، ولی داستان رسما هیچ پیشرفتی نداره و دائما یه چرخه ی تکراری رو شاهد هستیم. یه اپیزود شرکتشون تبدیل به غول فناوری میشه و اپیزود بعد داغون ترین کمپانی دنیا و این روند ادامه داره.

کاراکتر ریچارد یکی از بدترین شخصیت ها بین کل سریال هایی است، که دیدم. بازیگرش هم خیلی بد بازی میکنه. میخواد یه چیزی تو مایه های مارک زاکربرگ باشه ولی خراب کرده.

Silicon valley با اقتدار خاصی تعدادی از نچسب ترین و رو مخ ترین شخصیت های دنیای سریال ها رو داره که همین ها تجربه ی دیدن اندک جوک های با مزه سریال رو زهر مار می کنند.

بهترین کاراکتر سریال هم که متاسفانه تو دو فصل آخر حاضر نیست و با یه بهانه مسخره عدم حضورش رو توجیه می‌کنند.

سریال Unabomber خوبه و بر اساس واقعیته. فصل یکش بهتر از دوشه. علی بندری هم تو پادکست چنل بی درموردش صحبت کرده و اونجا سریالو معرفی کرد، دانلود کردم خوب بود

سریال‌های درام من، به ترتیب نمره:

10/10
The Sopranos
Mad Men
Better Call Saul
Twin Peaks

45iAw1Ez5RdnVCLSmIwGd4cRAs2.jpg Mad_Men_29.jpg s73aqo43YLTkhFGWc3FmCv751iY.jpg twin-peaks-15485482380401.jpg

9.5/10
The Wire
Boardwalk Empire
Breaking Bad
Six Feet Under
Rome

005a.jpg S2_008.jpg 124245.jpg Six_Feet_Under_TV_Series-296676566-large.jpg images (37).jpg

9/10
Rectify
House of Cards (Only seasons 1-2)

Rectify.jpg hoc.jpg

پی‌نوشت اول: سریال‌های 10/10 به احتمال بسیار زیاد، روزی دوباره بازبینی خواهند شد.
پی‌نوشت دوم: نمی‌دانم بازی تاج و تخت را در کدام دسته قرار دهم.​

87D179CB-1F80-45A6-A08C-9E2FDAA11F0F.jpeg

The Bear
9/10
سریال رو دیروز‌ تموم کردم. سریال خوش ساختی هست. ادعای زیادی نداره. سر راست هست. کمدیش زیاد نیست. نه شور هست نه شیرین. همه چیز به اندازه. فلش بک های به موقع. شخصیت های جذاب. خلاصه نوشتم. منتظر فصل دوم هستم. پیشنهاد میشه.

The Boys

خیلی وقت پیش فصل اولش رو دیده بودم ولی اونقدری جذبم نکرده بود که مشتاقانه منتظر ادامه‌ش باشم. بالاخره فصل دو و سه رو هم دیدم ولی باز هم نظرم در مورد سریال تغییری نکرد: یه سریال متوسط که تنها عامل جذابیتش هوملندره، البته این سوال که آیا یه کارکتر میتونه به تنهایی یه سریال رو از میانمایگی نجات بده، جوابش احتمالا مثبت نباشه.
6/10

Severance

عالی بود. تفکربرانگیز و انتقادآمیز و در عین حال سرگرم‌کننده و پر از تعلیق. دقیقا همون چیزی که یه داستان علمی‌تخیلی خوب باید باشه.
10/10

House of the Dragon و The Rings of Power

از هر دو سریال، که هر دو مدعی «پدیده بزرگ بعدی» و بهترین سریال فانتزی در حال پخش هستن، تا به حال 4 قسمت پخش شده. واقعا هر دو بالاتر از انتظارات من بودن و توی همین 4 قسمت نشون دادن که از رقباشون (امثال ویچر و چرخ زمان) یه سر و گردن بالاترن. هنوز مشخص نیست که هیچکدومشون میتونن واقعا «پدیده بزرگ بعدی» باشن و به اون ده از دهی که بازی تاج و تخت توی اوج خودش بود برسن، ولی هر دو واقعا توی این چهار قسمت توی سطح خوبی بودن.

امتیاز یکسان به هر دو اثر بر اساس 4 قسمت پخش‌شده: 9/10​

View attachment 251021
Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
یک مستند سه قسمته بی نظیر در مورد چگونگی تبدیل شدن لوکا مگنتا به یک آدم کش و این که برای مشهور شدن و تبدیل شدن به یک سلبرینتی چه کار ها که نکرد. از نظر روایی و پرداختن به جزئیات و گوشه گوشه داستان عالی عمل کردن. سعی شده همه زوایا و دیدگاه ها و در مورد این فرد مشکلات روانی و پیش زمینه هایی که منجر به این رفتار شد رو به نمایش گذاشته بشه. داستان در مورد لوکا مگنتا هست که یک مدل ناشناخته بوده و برای محبوبیت در اینترنت صحنه کشتن گربه ها رو فیلمبرداری میکنه و بعد هم این روند رو گسترش میده به کشتن یک آدم.
اگر ندیدید این مستند سه قسمته رو از دست ندیدنش که فوق العاده است.
امتیاز 9/10
آقا یه لینک دانلود ازش دارای بهم بدی بدون زیرنویس یا سافت ساب باشه؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or