Amir09
کاربر سایت
نمیدونم کسی اینجا South Park میبینه یا نه چون یه جورایی این شو مخصوص امریکاست و باید اطلاعات پیش زمینه زیادی از امریکا داشته باشی بنابراین تو ایران زیاد طرفدار نداره( تقریبا به هر دوستیم پیشنهاد کردم خوشش نیومده) چون اکثر شوخیاش بی مفهومه برا مخاطب غیر امریکایی. حتی داخل امریکا هم بخاطر Dark humour ش ممکنه یه عده که باهاش حال نکن چون لذت بردن از یا حتی درک کردن sarcasm و Dark humour یک چیز ذاتیه و اینکه خیلی رفرنس میده به فیلمهای مختلف و کسی که اون فیلما رو ندیده باشه سر در نمیاره. کلا شوییه که از شوخی کردن با هر چیزی توش ممکنه! من چندین ساله این سری رو دنبال میکنم و خیلی باهاش حال میکنم چون کمدی و پادکست زیاد میبینم تقریبا ۹۰ درصد شوخیاش رو در جریانم . امسال فصل جدید نداشت ولی دوتا اپیزود داد بیرون که این پایین نمره میدم. و ۱۰۰٪ دیدنشون رو پیشنهاد میکنم.
South Patk Post Covid
7/10
راستش اپیزود خوب بود ولی تکراری شدن بعضی شوخیا دیگه داشت رو مخ میرفت کاری هم که با شخصیت ها کرده بودن رو خیلی پسندیدم و پایه گذاری قسمت دوم.
South Patk Post Covid- the return of Covid
10/10
نویسندگی طنز در بهترین حالت خودش! تری و مت بار دیگه Dark humour خودشون رو به بهترین شکل نشون دادند مخصوصا پایانش که یه تیکه اش کاملا غافلگیرم کرد.
South Patk Post Covid
7/10
راستش اپیزود خوب بود ولی تکراری شدن بعضی شوخیا دیگه داشت رو مخ میرفت کاری هم که با شخصیت ها کرده بودن رو خیلی پسندیدم و پایه گذاری قسمت دوم.
South Patk Post Covid- the return of Covid
10/10
نویسندگی طنز در بهترین حالت خودش! تری و مت بار دیگه Dark humour خودشون رو به بهترین شکل نشون دادند مخصوصا پایانش که یه تیکه اش کاملا غافلگیرم کرد.