VICE
Gold User
از محدود سریال های جذاب بودView attachment 193522
سه در چهار - 1387
9.4/10
تماشای این مجموعه طنز ماندگار حتی برای بار هزارم هم وقتت را هدر نمی دهد. از مجموعه طنزهای درست و حسابی و غیر اگزوتیک و خاکی از جنس مردم ایران که در آخرین سال های دهه طلایی تلویزیون ایران پخش شد و همچنان تلویزیون خالی از محصولات نوینی مثل این کار، مردم باز می نشینند برای بار N این مجموعه و سایر کارهای عطاران را از شبکه I film نگاه می کنند. جوهره جذابیت سه در چهار در چیست که طنز آن قدیمی نشده است و همچنان پرسوناژ علی صادقی، استفاده از نابازیگران و شوخی های بزن بکوب خنده روی لب مخاطب می آورد؟ کهنه هم نیست با اینکه دست روی حساس ترین قشر جامعه می گذارد. قشری که دغدغه اصلی عطاران/صالحی برای کارهایشان بود؛ آمدند گفتند که حق ندارید قشر ضعیف جامعه را مسخره کنید، جلوی کارهای عطاران را گرفتند. گفتند که حق ندارید به پزشکان و جامعه روان شناسان را مسخره کنید، پیمان قاسم خانی و عواملش را ممنوع التصویر کردند. گفتند حق ندارید که قشرهای فرهنگی را تمسخر کنید؛ پایتخت را با گلوله بستند و آقاخانی هم با هزار تعهد کارش را پیش می برد.
سه در چهار بامزه، خاکی و تقابل مخاطب با شخصیت های دوست داشتنی است. بخش اعظم آن به قصه ی کم افت علیرضا مسعودی برمی گردد. محمد کاسبی بی نظیر است و حتی مهران رجبی که زیاد در همه آثار دیده می شود و ما هم دستمایه طنز قرارش می دهیم، در این سریال بامزه هست و اهرم سریال هم خود صادقی است. بشینید حتی بار هزارم این اثر را نگاه کنید. می خنداند آن هم نوع رودربر کننده اش!
من به شخصه عاشق جوکای بی مزه آقا سیروس بودم
و شوخی های بیژن با سیروس
تنها عیبی که تو سریال میتونم بگیرم نورپردازی سرد سریال بود
از دید من سریال های مثه "متهم گریخت" "خانه به دوش" "سه در چهار" "ترش و شیرین" از سریالای تاپ بودن برخلاف کارای مهران مدیری که همه چی شیک و لاکچری و تو فضای بسته ست
این 4 کار از رضا عطاران و مجید صالحی خیلی خوب
البته کارای مهران مدیری هم خوبه و نکته های توش داره که شاید بعد ها درک شه
ولی به شخصه این سبک سریالای طنزو بیشتر میپسندم
تنها کارگردانی ایرانی که سریال طنزشو نمیتونم درک کنم سروش صحته
من که هنوز منتظرم یه سریال طنز مثه متهم گریخت و... ببینم فکر کنم تا الان بالای 4-5 بار این سریالارو دیدم