Rate your last seen TV Series [پست اول تاپیک خوانده شود]

View attachment 193522

سه در چهار - 1387
9.4/10

تماشای این مجموعه طنز ماندگار حتی برای بار هزارم هم وقتت را هدر نمی دهد. از مجموعه طنزهای درست و حسابی و غیر اگزوتیک و خاکی از جنس مردم ایران که در آخرین سال های دهه طلایی تلویزیون ایران پخش شد و همچنان تلویزیون خالی از محصولات نوینی مثل این کار، مردم باز می نشینند برای بار N این مجموعه و سایر کارهای عطاران را از شبکه I film نگاه می کنند. جوهره جذابیت سه در چهار در چیست که طنز آن قدیمی نشده است و همچنان پرسوناژ علی صادقی، استفاده از نابازیگران و شوخی های بزن بکوب خنده روی لب مخاطب می آورد؟ کهنه هم نیست با اینکه دست روی حساس ترین قشر جامعه می گذارد. قشری که دغدغه اصلی عطاران/صالحی برای کارهایشان بود؛ آمدند گفتند که حق ندارید قشر ضعیف جامعه را مسخره کنید، جلوی کارهای عطاران را گرفتند. گفتند که حق ندارید به پزشکان و جامعه روان شناسان را مسخره کنید، پیمان قاسم خانی و عواملش را ممنوع التصویر کردند. گفتند حق ندارید که قشرهای فرهنگی را تمسخر کنید؛ پایتخت را با گلوله بستند و آقاخانی هم با هزار تعهد کارش را پیش می برد.

سه در چهار بامزه، خاکی و تقابل مخاطب با شخصیت های دوست داشتنی است. بخش اعظم آن به قصه ی کم افت علیرضا مسعودی برمی گردد. محمد کاسبی بی نظیر است و حتی مهران رجبی که زیاد در همه آثار دیده می شود و ما هم دستمایه طنز قرارش می دهیم، در این سریال بامزه هست و اهرم سریال هم خود صادقی است. بشینید حتی بار هزارم این اثر را نگاه کنید. می خنداند آن هم نوع رودربر کننده اش!​
از محدود سریال های جذاب بود
من به شخصه عاشق جوکای بی مزه آقا سیروس بودم
و شوخی های بیژن با سیروس
تنها عیبی که تو سریال میتونم بگیرم نورپردازی سرد سریال بود
از دید من سریال های مثه "متهم گریخت" "خانه به دوش" "سه در چهار" "ترش و شیرین" از سریالای تاپ بودن برخلاف کارای مهران مدیری که همه چی شیک و لاکچری و تو فضای بسته ست
این 4 کار از رضا عطاران و مجید صالحی خیلی خوب
البته کارای مهران مدیری هم خوبه و نکته های توش داره که شاید بعد ها درک شه
ولی به شخصه این سبک سریالای طنزو بیشتر میپسندم
تنها کارگردانی ایرانی که سریال طنزشو نمیتونم درک کنم سروش صحته
من که هنوز منتظرم یه سریال طنز مثه متهم گریخت و... ببینم فکر کنم تا الان بالای 4-5 بار این سریالارو دیدم

The End of the F***ing World
Bullshit/10

موندم تو فرهنگ غرب چه اتفاقی داره میافته که فیلمای تینیجری شون انقدر داره از اون ور بوم افتاده دیگه. من الان قیافه این بچه سوسول ها رو چطور با رفتار فوق sophisticated و چندلایه و نظریه پردازانه شون مچ کنم؟!... از آثار نقاشی سورئال سالوادور دالی هم غیرواقعی تره همچین چیزی.... بابا اینا که هنوز باید بشینن کارتون باب اسفنجی شلوار مکعبی شونو ببینن.... و ته تهش این باشه توی شبکه های اجتماعی با اکانت فیک برای هم ادای لولو خورخوره رو دربیارن.

195025
Feed the Beast 2016
7.4/10

شبکه AMC از آن دسته از شبکه هایی است که با شکم سیر، دستور ساخت سریالی را می دهد و هر وقت دلش بخواهد آن سریال را کنسل می کند. پروسه کاری شبکه AMC محور ضرب المثل هم خدا را می خواهد و هم خرما است؛ یعنی اینکه می خواهد سریالش در همان ضربه آغازین مورد توجه منتقدان و اهالی رسانه قرار گیرد و هم می خواهد سریالش بیننده زیادی را جذب کند. Feed the Beast چنین فرصتی را پیدا نمی کند که در همان فصل اول قد علم کند؛ شورانر بدترین انتخاب ها را در بازیگران سریال می کند و شخصیت های بسیار بد را ترسیم می کند. هرچند روابط ها و هیجان های سریال از جنس Breaking Bad است ولی پیاز داغ روابط عاشقانه را بین تمامی شخصیت ها بیش از حد افزایش داده است. انتخاب شیومر در نقش اصلی و با آن پرسوناژ فاجعه است، بدمن هم گهگاهی خوب و گهگاهی کلیشه ای است. شاید تنها شخصیت جالب دیان پیترس باشد. اگر من مدیر AMC بودم، یک فرصت مجدد به سریال می دادم. در کل سریالی است که کنسل شده و پیشنهاد نمی دهم که آن را نگاه کنید؛ زیرا سکانسی را به نمایش می گذارد که گویا سازنده سریال Dexter قصد گسترش داستانش را در فصل بعدی داشته است!​

آخرین ویرایش:
View attachment 195025
Feed the Beast 2016
7.4/10

شبکه AMC از آن دسته از شبکه هایی است که با شکم سیر، دستور ساخت سریالی را می دهد و هر وقت دلش بخواهد آن سریال را کنسل می کند. پروسه کاری شبکه AMC محور ضرب المثل هم خدا را می خواهد و هم خرما است؛ یعنی اینکه می خواهد سریالش در همان ضربه آغازین مورد توجه منتقدان و اهالی رسانه قرار گیرد و هم می خواهد سریالش بیننده زیادی را جذب کند. Feed the Beast چنین فرصتی را پیدا نمی کند که در همان فصل اول قد علم کند؛ شورانر بدترین انتخاب ها را در بازیگران سریال می کند و شخصیت های بسیار بد را ترسیم می کند. هرچند روابط ها و هیجان های سریال از جنس Breaking Bad است ولی پیاز داغ روابط عاشقانه را بین تمامی شخصیت ها بیش از حد افزایش داده است. انتخاب شیومر در نقش اصلی و با آن پرسوناژ فاجعه است، بدمن هم گهگاهی خوب و گهگاهی کلیشه ای است. شاید تنها شخصیت جالب دیان پیترس باشد. اگر من مدیر AMC بودم، یک فرصت مجدد به سریال می دادم. در کل سریالی است که کنسل شده و پیشنهاد نمی دهم که آن را نگاه کنید؛ زیرا سکانسی را به نمایش می گذارد که گویا سازنده سریال Dexter قصه گسترش داستانش را در فصل بعدی داشته است!​
David Schwimmer به نظرم بجز سریال فرندز کلا شخصیت و بازی تو مخی داره حالا این که شخصیت اول بشه چی میشه. :-??

The End of the F***ing World
9/10

مدت های مدیدی بود توسط سریالی سورپرایز نشده بودم. سریالی که بطرز غیرمنتظره ای روی همصنف های آمریکایی ش رو هم سفید کرده. و حتی توی دیالوگ های کاراکترها آگاهانه به این موضوع طعنه زده میشه. روندی که این سریال طی میکنه میشه گفت به اندازه کافی avant-garde و پست مدرنیستی هست. در تمام طول سریال، راه رفتن بر لبه تیغ بُرّنده رو حس میکنید. سعی شده عمیق ترین احساسات بشری _و بعضا خجالت آورترین _ قلقلک داده بشه... شاید تلنگری باشه که در آینه به خود نگاهی بیافکنیم!... البته همونطور که در پست قبلی گفتم بیشتر شبیه یه نقاشی سورئال که در آن baby faceـها حرکت موزون و خرع عادتی میزنند!... اما به همین دلیل و دقیقا به همین دلیل "فان تو واچ" است...

195223
Your Honor 2020-21
7.5/10

Your Honor علی رغم شروع خوبی که دارد، خرده پیرنگ هایی را در خلل قصه اصلی ایجاد می کند که با توجه به فرمت سریال (مینی بودن)، فرصت پاسخ دادن به تمامی سوال ها نمی کند و پایانی غیرمعقول تحویل بیننده می دهد که گویا می خواهد ادای دینی به آثار کلاسیک شکسپیر داشته باشد. به نظر می رسید که سازندگان قصد داشتند که سریال را از حالت مینی به یک سریال ادامه دار در بیاورند ولی انگار دستور قطعی مدیران شبکه Showtime یا وقفه در تولید سریال به علت ویروس کرونا، ترجیح دادند که در همان حالت مینی باقی بماند و پایان ماست مالیزه گونه تحویل بدهند. برایان کرنستون در نقش اصلی همانی است که طرفداران بریکینگ بد سال ها از او می خواستند؛ یک شبه والتر وایت!​

Travelers
6/10

195915
فصل اول رو با توجه به موضوع جذابی که داشت، مشتاقانه دنبال کردم ولی تو قسمت های پایانی فصل یک یکسری اتفاقات خیلی مسخره افتاد که حتی با توجه به ماهیت فانتزی سریال هم اصلا جای توجیه نداشت!
فصل دو کلا meh بود!
فصل سوم یمقداری بهتر شد، هیجان بیشتر و داستان بهتر قابل درک شد و درنهایت در پایان و با توجه به کنسل شدن سریال فقط خواستن یجوری جمعش کنن.
اگه بخوام از بین این سریال و Timeless به کسی پیشنهاد بدم حتما Timeless رو بهش پیشنهاد میکنم.

198546

(Carnivale (2003-2005

Season One 8.2/10
Season Two 9.3/10

کارناوال مجموعه ای عجیب و غیرمتعارف که به افرادی که سریال تویین پیکس (و لفت اورز) را دیدند و عاشق عناصر سوررئال قصه لینچ (و لیندلوف) شدند، تماشای اثر مذکور را به آنان پیشنهاد می دهم. سریال وامدار فضای تویین پیکس است و با تلفیق افسانه ها، اساطیر باستان، داستان های فولکور مذهبی و تقابل خیر و شر، مخاطب را با نوعی جنگ فرستاده خدا و شیطان آشنا می کند. فصل اول سریال ریتم کندی دارد؛ شورانر قطره ای هویت اصلی شخصیت بن هاکینز (قهرمان سفید قصه) با کمک شخصیت مرموزی و نابینا (لودز) و کاوبوس هایی که بن می بیند، به مخاطب عرضه می کند و بیشتر تاکید بر فضای حاکم بر کارناوال های آن برهه زمانی آمریکا دارد. اما در فصل دوم موتور محرکه قصه راه می افتد و دو شخصیت اهدافشان را می شناسند و برای رسیدن با آن، وارد چاله های متفاوتی می شوند. حیف که اگر 15 دقیقه پایانی سریال نبود، از کنسل شدن سریال ناامید نمی شدم و می توانستم بگویم که با توجه به وعده ساخت شش فصل و عدم تحقق آن، شورانر موفق شده است که پلات اصلی را به پایان برساند. دوستان می توانند بیخیال آن 15 دقیقه پایانی سریال شوند. کارناوال می تواند همانند ددوود در کمال ناباوری و با گذشت چندین سال، فرصت احیای آن برایش مهیا شود.

پ.ن: بی درنگ برادران دافر قدرت تلپورت و سپس خون دماغ الون پس از تجربه تلپورت را از پلان بن هاکینز الگوبرداری کرده اند!

Breaking bad
شاهکار
چیزی که بیشتر ناراحتم کرد خوردن حق والتر و دزدیده شدن اختراعش وبه ثبت نشاندن به اسم خودشون توسط دوست دخترش..البته خود والتر هم اشاره میکنه که به خاطر پول ناچیزی از اون پروژه کنار رفت....
سکانس اخر آزمایشگاه و پخش اهنگ baby blue اشک تو چشمام جمع شد
این تصویر یک دنیا حرف توش هست...

Attachments

• walter-white-breaking-bad-final-scene.jpg
    walter-white-breaking-bad-final-scene.jpg
    53.9 KB · مشاهده: 32
آخرین ویرایش:
The Big Bang Theory

download.jpg

این سریالو از سال 2012 فصل به فصل میدیدم ولی خب مثل 90 درصد سریالای دیگه به مرور افت کرد تا جایی که دیگه از فصل 10 به این طرف رو دنبال نکردم و منتظر نشستم سریال تموم شه به خاطر فصلای خوب اولش بعدا یه دور دیگه ببینمش!
خوبی این سیتکام ها اینه که به خاطر اپیزودای 20 دقیقه ای شون میشه خیلی راحت توی برنامه روزانه ـت قرارشون بدی تا با تماشاشون حالت بهتر بشه!
از چند ماه پیش بازبینی سریالو شروع کردم تا تموم شد!
ایده سریال تقابل چندتا جوان خرخون (به اصطلاح اونوریا Nerd) با مدارک تحصیلی بالا (که چیز زیادی از ارتباطات اجتماعی و مخصوصا تقابل با جنس مقابل بلد نیستن) با همسایه جدیدشونه که یک دختر سِ*کسی بلاند خنگه که طبیعتا روابط اجتماعی و اعتماد به نفس خوبی داره.
تقریبا عمده بار کمدی سریال روی شلدون کوپره که نسبت به رفقاش شخصیت و عادات بسیار خاص تری داره که تقریبا نقطه مخالف یک شخصیتی مثل پنی قرار می گیره و کلا تضاد شخصیتی کمدی اصلی سریاله.
سریال تا فصل 4 خوب پیش میره تا اینکه مطابق انتظار یواش یواش دخترای جدیدی وارد سریال میشن و روند سقوط آزاد کیفیت سریال شروع میشه البته با شیب کم. شخصیت های Nerd سریال یواش یواش نرمال تر میشن تا جایی که توی فصول آخر حتی شلدون هم یک شخصیت کاملا نرمال میشه و هیچ اثری ازون تضادها و اخلاقیات و عادات عجیب نیست. بله سریال تبدیل میشه به یک نسخه دسته چندم از Friends که فوق العاده بی مزه و لوسه!

اگه بخوام بر همون اساس فصل ها نمره بدم:
S01 - S04 --------- 8/10
S05 - S06 ----------7/10
S07 - S09 --------- 5/10
S10 - S12 ----------1/10

Rick and Morty

خیلی ازین سریال تعریف شنیده بودم اما بعد از تماشای بیش از یک فصلش نمی دونم چرا خوشم نیومد ازش! خیلی تلاش کردم که ازش لذت ببرم (بعضا میخندم باهاش واقعا) اما واقعا نمی دونم چرا باهاش ارتباط نمی گیرم!
خیلی به نظرم شبیه Family Guy هست و شخصیت ریک و مورتی برام تداعی گر استوارت و برایانه (که خیلی خوشم میومد ازشون) اما خب اینا برام جذابیت ندارن! (نمی دونم شاید دیگه حالمون مثل قدیما خوب نیست!)
امتیازی بهش نمیدم چون کلا با سلیقه ـم جور نیومد که بشه نظری داد!

Prison Break

EVvaxhSU0AEakkV.jpg

پنج شش ماه پیش نشستم دوباره این سریالو تماشا کردم، رسما هیچی ازش یادم نمونده بود :)) (چقدرررر خاطره انگیز بود) دیگه نیاز به توضیح نداره فک نکنم کسی باشه ندیده باشدش.
فرار از زندان و لاست احتمالا جزو اولین سریالاییه که خیلیامون اواخر دهه 80 با دیدنشون رفتیم تو فاز سریال خارجی دیدن!!
فصل اول فرار از زندان به نظر من نمونه بی نقص ایجاد تعلیق سریالیه، درسته که هوش و آینده نگری شخصیت مایکل اسکوفیلد یه مقداری ازون ور بوم افتاده بود اما خب تعلیق سریال توی اون فضای زندان عالیه و همونیه که باید باشه
اما از فصل دوم با فرار از زندان فاکس ریور، سریال جادوی فصل اولشو از دست میده، کاملا مشخص میشه که پس از موفقیت فصل اول آب بستن به سریال شروع میشه که روند داستانی فصل به فصل بدتر میشه.
فصل 3 عملا یه تکرار بی سروته فصل اوله و فصل 4 رسما میره تو دیوار! من هر کردوم از اپیزودای فصل 4 رو تقریبا توی 5 دقیق میدیدم انقدر که مزخرف بود. رسما نویسنده کلاف داستانی رو دور خودش می تابوند و به اصطلاح پیچیدگی و توئیست داستانی خلق می کرد. اپیزود پایانی و فیلم فاینال بریک با نمایش فداکاری دراماتیک مایکل اندکی از تلخی فصول آخر کم کرد اما خب سریال خیلی وقت قبل تموم شده بود!

راجع به فصل 5 هم که اصلا چیزی نگم، فقط اپیزود اولو دیدم و پیاده شدم!

فقط موقع پخش این موسیقی سریال توی محیط زندان فصل یک چه حسی داشتید؟! :D:

S01 ----- 10/10
S02 ------- 6/10
S03 ------- 2/10
S04 ------- 1/10

آخرین ویرایش:
Baby Daddy
6.5/10

Untitled.jpg

چند سال پیش اسم این سریال و تعریفش رو تو تاپیک مربوطه دیدم ولی بعد دیدن یک اپیزود، بدلیل یا دلایلی که یادم نیست دراپش کردم...
گذشت تا اینکه چند روز پیش از عدم وجود سریال کمدی خوب، دوباره پاش نشستم!
با دیدن یک فصل و پی بردن به اینکه چقدر این سریال شبیه فرندز ـه، اشتیاقم واسه ادامش بیشتر شد و در ادامه و فصل های دوم و سوم خوشحال بودم ازینکه یک فصل روش وقت گذاشتم تا کارکترا و شوخی هاشون حسابی جا بیفته واسم...
هرچند از لحاظ رومنس یک حالت بلاتلیفی داشت! هم می خواست روابط قوی باشن مثل فرندز هم میخواست مثل سینفلد چیزی رو جدی نگیره...
در فصل چهارم هم خیلی زودتر از اونچه که انتظار داشتم سریال رو به سراشیبی رفت بطوری که خیلی دلم می خواست کل فصل چهار رو اسکیپ کنم! ظاهرا کپی کاری از فرندز ظرفیت بیشتر از سه فصل رو نداره!
فصل پنجم مقدار خیلی کمی از افت سریال رو جبران کرد ولی ادامه دادن سریال واسه من بیشتر از لذت بردن تلاش واسه خاتمه دادنش بود...
بین هر اپیزود فصل ششم که میدیدم دستم ناخودآگاه میرفت رو دکمه forward کا ام پلیر ولی جلو خودمو میگرفتم تا کاری که شروع کردمو تموم کنم :D
تا اینکه رسیدم به سه قسمت آخر و دیگه نتونستم تحمل کنم و با روش فست فورواردینگ سریال رو به انتها رسوندم.
انتهایی که غیر از سه فصل اول (اون هم بدلیل شباهتی که به فرندز داشت) غیر از اتلاف وقت چیز دیگه ای برام نداشت!

• Like
Reactions: TheGodfather
سلام
سریال ایرانی قورباغه ساخته هومن سیدی
با ارفاق ۵/۱۰
لطفاً کپی هم میکنید درست کپی کنید!
برداشته هر تکه ایش رو از یه جا کپی کرده و شده آش شلم شوربایی که خودشم ندونه چطوری باید جمعش کنه!
اکثر کسانی هم که از سریال تعریف می‌کنند به خاطر آشغال بودن بقیه سریال های شبکه خانگیه!!
آره،این یه کم بهتر از بقیه س ولی اصلاً خوب نیست...

1619845950522.png

Deadwood (2004-2006;2019)

Season One: 8.2/10
Season Two: 7.4/10
Season Three: 8.9/10
The Movie: 8.5/10

Deadwood علی رغم این که شروع خوبی دارد، به مرور ریتم قصه از تعلیق و فضاسازی پرجنب و جوش غرب وحشی می افتد و تنها دلیلی که ادامه سریال را برایم میسر می کند، نگاه به نقش آفرینی بی نظیر ایان مک شین در نقش آل سوئرجن است. کشمکش Al Vs Seth Bullock که در نوع خود یکی از خطوط جذاب قالب داستان سریال مذکور است، به طرز غیرقابل منطقی با یک دوستی ناسازگار به پایان می رسد و عملا ادامه فصل دوم تبدیل به شکل و شمایل «پزشک دهکده» می شود که خالق سریال مشکلات شخصی شخصیت ها را پررنگ تر از آن کشمکش به نمایش می گذارد. اما فصل سوم خوب است و ظهور یک بدمن (جورج هرست) هیجان و درگیری های خوبی را به راه می اندازد. دو سه اپیزود خوب در پایان فصل سوم دارد که متاسفانه از دید من خیلی دیر موتور هیجان قصه به راه می افتد اما فیلم سینمایی موخره خوبی برای سریال Deadwood است. با گذشت سیزده سال از پخش سریال، فیلم سینمایی در خلق مجدد لوکشین داستان و جمع کردن بازیگران سابق موفق عمل کرده است و حتی نسبت به خود سریال، اکشن و تیراندازی خونین قیاس با آثار وسترن عصر حاضر را دارد. فیلم سینمایی ددوود همان چیزی را به نمایش می گذارد که در طول سریال از ست بولاک انتظار داشتم؛ احساس عجیبی دارم که هنر بازیگری تیموتی اولیفانت نسبت به خود Deadwood Origin پیشرفت کرده است.

پ.ن 1: با توجه به زمان قصه که جلوتر از سریال Hell On Wheels است و خط راه آهن در تمامی ایالات آمریکا کشیده شده است، چرا در فصول سریال ما راه آهن را نمی بینیم و شخصیت ها با کالسکه وارد کمپ می شوند؟!

پ.ن 2: اگر به دنبال وسترن بزن و بکوب و همراه با قهرمانی از جنس قهرمان کلینت ایستوودی هستید، سریال Hell On Wheels را بیشتر توصیه می کنم.

پ.ن 3: کمی دور از تصور است که یک کلانتر محلی قدرت این را داشته باشد که گوش یک سناتور ایالات متحده را بگیرد و با قلدری تمام آن را در زندان حبس کند! (اشاره به فیلم!)

1621103898734.png

Love Death + Robots
5/10
برعکس فصل قبل، این فصل خیلی فن سرویس شده و کاملا خلاقیت و شجاعت فصل قبل خودشون رو از دست دادن. تنها اپیزودی که دوست داشتم اپیزود کریستمس بود. ناامید شدم!

Attachments

• 1621103873354.png
    1621103873354.png
    850.1 KB · مشاهده: 5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or