Beauty And The Geek Australia
8/10
در ابتدا فکر میکردم بخاطر لحجه آزی اونجوری که ورژن آمریکایی رو فهمیدم نتونم این رو هم درست درک کنم ولی بعد دیدن یک قسمت مشخص شد آنچنان لحجه غلیظی نبوده که نتونم بفهمم.
فصل یک به روال پیشین لذت بخش بود و همچنین فصل دوم که در بالا عکسش رو قرار دادم کارکترهای دوست داشتنی و جالبی داشت همچنین خیلی هم جم و جور در 6 قسمت تموم شد که در بین فصل های مختلف کوتاه ترین فصل بود.
اما در فصل سوم همون عامل کارکترهای اضافی و سورپرایز که در نسخه آمریکایی وجود داشت رو آورده بودن که بازهم گند زده بود به سریال!
تو فصل چهارم دیگه احساس تکراری بودن بهم دست داده بود بعلاوه اینکه چالش ها یکی پس از دیگری lame تر و غیرواقعی تر میشد تا جایی که از یه قسمتی به بعد با حالت فست فوروارد نگاه کردم تا قسمت آخر که فقط ببینم کی برنده شده.
فصل پنجم رو مقداری با تردید شروع کردم و فکر میکردم دیگه جذابیتش برام از دست رفته ولی با تغییر لوکیشنی که تو اون فصل بوجود اومد و همچنین چالشی تر شدن آیتم ها انگیزه ام واسه ادامه بیشتر شد.
فصل ششم هم به همین منوال طی شد...چالش ها جذاب بودن و شرکت کننده ها هم دوست داشتنی.
فصل 7 که همین امسال ساخته شده و همین دیشب قسمت آخرش پخش شد، بنظر میرسه که یک remake بوده باشه چون تقریبا بیشتر مشخصه های سریال درش وجود نداشت...همین امر برام جالب نبود و زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم!
با این تفاسیر فقط یدونه نسخه uk (اولین نسخه ساخته شده) مونده بود برام که دیشب دانلودش کردم و به قسمتش رو دیدم انصافا خیلی سم بود
ظاهرا تفسیر بریتانیایی ها از واژه "بیوتی" خیلی متفاوت تر از هم زبانان خودشونه