Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Insidious
220px-Insidious_poster.jpg

این فیلم رو هر کی ندیده، من پیشنهاد می کنم حتما ببینه، خصوصا طرفدارهای فیلم های ترسناک، واقعا فیلم عالیه، تو ترسوندن یه جاهایی حتی از احضار هم جلو میزنه، البته وقتی قضیه اتفاق ها روشن میشه یه مقدار به نظرم فیلم مزخرف میشه اما در کل تو شرایط فعلی ژانر وحشت به نظرم فیلم خوبیه....

10 / 7.5

اینو یادم رفت بگم، سر سکانس آخر این فیلم واقعا پ.ش.مام ریخت. اصلا انتظارشو نداشتم شدیدا شوکه کننده بود ....

آخرین ویرایش:
ميخوام يه فيلم راز الود و جنايي ببينم براي همين بين اين دو فيلم موندم. كدوم داستان قشنگتري داره كه خسته كننده نقاشه؟!!
Memento ياshutter Island?

ميخوام يه فيلم راز الود و جنايي ببينم براي همين بين اين دو فيلم موندم. كدوم داستان قشنگتري داره كه خسته كننده نقاشه؟!!
Memento ياshutter Island?
سبک هاشون متفاوته ولی جفتشون فیلم های خیلی قشنگین من به شخصه ممنتو رو ترجیح میدم ولی سلیقه ایه جفتشون فیلم های عالین

aloha
چقدر مضخرف بودش یک ساعت و نیم کلا برام علامت سوال بود این فیلم چیه کلا هدف داستان منظور شخصیت ایناها کلا چه نقشی تو فیلم دارن ؟ میتونم بگم یکی از مضخرف ترین فیلمای بود که دیده بودم حتی ارزش اینو نداره در اوج بیکاری هم از وسطش نگاه کنید در این حد گفتم بردلی کوپر و اما استون و ریچل مک ادامز بازی میکنه حتی این روز ها نمیشه روی حساب بازیگر های معروف چشم بسته فیلم دانلود کرد!!!
2/10

ted 2

چقدر خوب بود این نسخه واقعا قشنگ بود ده برابر نسخه قبلی خندیدم نسخه قبلی به نظرم اصلا خنده دار نمی امد ولی این نسخه خیلی خنده دار تر بود برام از اون حالت درام در امد شبیه فیلمای اسکری مووی شده . در کل بین فیلم های کمدی به نظرم فوق العاده خنده دار هست فقط یک نقطع خیلی ضعف داشت که از قسمت قبلی به این قسمت امده بود چون اسپویل نشه چیزی نمیگم ولی در کل به جز اون مورد که تو قسمت قبلی هم ضعف بود اینجا هم هست بقیه شوخی ها و موارد دیگه خیلی جالب از اب در امده با اینکه بعضی هاشون قابل پیش بینی هستند.

7/10

12_angry_men.jpg
[LTR]
12 Angry Men - 1957​
[/LTR]

به به. توی لیست دیدن فیلم های خوبی که فرصت نشده بوده ببینم این هم متأسفانه بود:دی از یه نظر متأسفانه که چرا زودتر ندیدم:دی از یه نظر خوشبختانه که چه خوب شد سر فرصت دیدم و موقعی دیدم که بتونم ارزشش رو بهتر درک کنم:دی چقدر این فیلم خوبه. چه دیالوگ هایی، چه بکگراندهایی داشتن کاراکترها، عجیب خوب بود فیلم برای من. ولی یه صحنه کم داشت:دی
صحنه آخر نشون میدادن که قاتل واقعی همون پسرس:دی خیلی جالب می‌شد:دی به هر حال اونا کار درستی کردن چون شواهد قابل استناد نبودن ولی جالب می‌شد:دی

10/10.

terminator genesys

از فیلم خیلی بد گفته بودن . ولی به نظرم اتفاقا فیلم خوبی بود . به نظرم همه انتظار دارن مثل دو قسمت اولش بقیه قسمت هاشم آینده نگر و دارای ایده های نو باشن . من همچین انتظاری ازش نداشتم چون تا وقتی خود کامرون پشت فیلم نباشه همچین چیزی نیست . این قسمت یک جورایی ریبوت کل قسمت های پیشین بود . البته بدون در نظر گرفتن دو قسمت ناموفق قبلی . ایده های جالبی داشت . بازی امیلیا در نقش سارا خوب بود . امیلیا به نقش یک حالت شکننده و زنانه داده بود که لیندا هملیتون و لنا هدی نداشتنش . جی کورتنی هم در نقش کایل ریس خوب بود . هرچند هنوز مایکل بین یک چیز دیگه است . جیسون کلارک هم در نقش نیمه مثبت نیمه منفی فیلم جا افتاده بود . این جا دیگه بحث های سفر زمانی رو به اوج رسونده بودن و یکم گیج میشد آدم ولی در حدی نبود که اذیت کنه . آرنولد هم بازگشتش لذت بخش بود . هرچند می شد بیشتر روش مانور بدن . جلوه های ویژه ی فیلم هم قابل قبول بود . نسبت به تریلرش و عکس هاش cgi اش تو فیلم بهتر بود . در کل به نظرم اون قدر که کوبوندنش بد نبود . لااقل خوبی اش اینه هم یک نسل جدید رو با این سری آشنا می کنه هم برای دوستداران قدیمی تجدید خاطره است . همین که گند نزدن کاملا جای شکر داره

امتیاز 7.5 از 10

Exodus : gods and kings
فیلم متوسطی بود. یک قسمت هاییشم کارگردان قشنگ از تو شکم خودش درآورده بود و اصلا توی تورات نیست. تنها قسمت خوبش اون بلاهایی بود که سر قوم مصر میومد.
6.5/10

12_angry_men.jpg
[LTR]
12 Angry Men - 1957​
[/LTR]

به به. توی لیست دیدن فیلم های خوبی که فرصت نشده بوده ببینم این هم متأسفانه بود:دی از یه نظر متأسفانه که چرا زودتر ندیدم:دی از یه نظر خوشبختانه که چه خوب شد سر فرصت دیدم و موقعی دیدم که بتونم ارزشش رو بهتر درک کنم:دی چقدر این فیلم خوبه. چه دیالوگ هایی، چه بکگراندهایی داشتن کاراکترها، عجیب خوب بود فیلم برای من. ولی یه صحنه کم داشت:دی
صحنه آخر نشون میدادن که قاتل واقعی همون پسرس:دی خیلی جالب می‌شد:دی به هر حال اونا کار درستی کردن چون شواهد قابل استناد نبودن ولی جالب می‌شد:دی

10/10.
شاهکار عجیبیه
یعنی تو یه اطاق کاملا بسته و یه فضای ثابت فیلمی بسازی که تا اخرین لحظه میخکوبت کنه واقعا شاهکاره

mission impossible :rouge nation

عالی . بعد مد مکس بهترین و موفق ترین اکشن امسال بود . داستان چفت و بست دار -صحنه های اکشن جذاب -تام کروز هم این جا بر حلاف دو سه اکشن اخیرش (جز لبه ی فردا که کلا از پرسونای مشهورش دور شده بود ) بیننده رو اذیت نمی کنه . یک کاراکتر زن داره که شخصیت اش و بازی عالی ربکا فرگوسن (دیگه ترغیبم کرد سریال white queen رو ببینم ) باعث شده نه تنها جلو کروز کم نیاره بلکه صحنه رو از اون بدزده و بدرخشه .. همچین کاراکتری تو سری ماموریت غیر ممکن واقعا جای خالی اش حس می شد . حالا که این قدر خوب ساخته بودن امیدوارم مثل بقیه نره قاطی باقالیا . کاراکتر منفی اش هم با این که چیز خاصی نداره ولی باز نسبت به بدمن قسمت قبلی که به زور به یاد آدم میاد بهتره و بیشتر روش مانور داده بودن . خدا رو شکر مثل قبلیه نیست که سرجمع دو خط دیالوگ بیشتر نداشته باشه . طنز اش هم به جا است مثل قسمت قبل زیادی دیگه همه چیزو به شوخی و کمدی نگرفته بودن
صحنه های اکشن اش هم خوشساخت و عالی بودن . با این که اسم فیلم غیرممکنه ولی اکشن و حوادث اش نسبت به فست ان فیورس منطقی تر بودن (دیگه هرچه قدر این فست موفق بود از نظر خالی بندی روی جیمز باند های پیرس برازنان رو هم کم کرده بود و الان معیاری شده برای میزان غیر واقعی بودن صحنه های اکشن ) . در کل کریستفر مک کواری بازگشت موفقی داشته . با این که فرسنگ ها با اثر موفق اش مظنونین همیشگی (به عنوان فیلم نامه نویس ) فاصله داره ولی به خوبی وطیفه ی ساخت این قسمت از ماموریت غیر ممکن رو بهم به سرانجام برسونه

امتیاز 8.5 /10

pretty woman
Pretty_Woman_Spotlight.jpg

خود فیلم مشکلات زیادی داره هم از نظر داستان هم ریتم و ... اما یه نکته های ظریفی داشت که باعث شد خوشم بیاد از فیلم اینکه روح آدما به کلاس و تجملات و طبقه اجتماعی نیست روح آدما بزرگه فقط باید اعتماد بنفسشو داشته باشن که قبول کنن
7.2/10

Terminator Genesys

220px-Terminator_Genisys.JPG

ترمیناتوری که آرنولد در آن حضور داشته باشد، خوب است و این کمبود در Salvation کاملا آشکار بود که حتی حضور کوتاه و فتوشاپی آرنولد هم کمکی به فیلم نکرد. نسخه پنج که مخلوطی از نسخه دوم و اول است و شاهد حضور آرنولد و مبارزه با ترمیناتور های Skynet هست، تا اینجا همه چیز برای بازگشت موفق به ریشه OK است، اما به جز 30 ساعت ابتدای فیلم، فیلم تبدیل به یک عنوان بی مصرف تبدیل می شود، داستانی که سعی میکند پیپیچده جلوه دهد، اما آن قدر پیچیده می شود که خودش را هم گم می کند! دشمن فیلم John Conner با حضور فوق افتضاح Jason Clarke، یکی از بدترین تصمیم های کارگردان بود، میتوسنت مانند اوایل فیلم، از دشمنان نسخه های دوم و سوم نیز استفاده کند، نقش بیخودی J.K Simmons که حتی هم حضور نداشت، به فیلم لطمه نمیزد ، واقعا متاسفم که بازیگری که در Whiplash شاهکار بود، در این فیلم آن قدر بی حوصله و ضعیف بازی کند، پایان هم کلیشه اضافه کنیم، در کل بدون حضور James Cameron ، ترمیناتور های بعدی بهتر از این حتی نخواهد بود!

4/10

The Babadook
220px-The-Babadook-Poster.jpg

سبک ترسوندن این فیلم با خیلی از فیلم های ترسناک امروزی متفاوت هست، علاوه بر ترس فیلم یه کاری میکنه که بیننده در مورد اتفاق های فیلم فکر کنه، یه جاهایی در مورد اون چیزی که می بینه شک کنه و .... در کل فیلم خیلی خوبی هست پیشنهاد میکنم ببینید....

10 / 9

The Wolfman
220px-Wolfman-final-small.jpg

این فیلم انصافا فیلم خوبیه، حالا شاید هدفش ارائه یه داستان درگیر کننده نبوده باشه ولی می تونه تا آخر مخاطب رو سرگرم کنه اما نکته ناامید کننده در موردش فروشش هست که مشخصه فیلم شدیدا شکست خورده، کلا جای خالی این سبک فیلم ها به نظرم احساس میشه شاید اگر خوب می فروخت دنباله هاشو می دیدیم اما اینطور نشد.... من موندم مردمی که میرن سمت فیلم های ابرقهرمانه یا اکشن های کلیشه ای امروزی و باعث می شند هر کدوم پشت سر هم دنباله هاشون ساخته بشه چرا سمت این فیلم نرفتند .....
محیط های فیلم لندن زمان ویکتوریا رو نشون می ده، معماری و محیط فیلم در کل واقعا فوق العاده هست پیشنهاد میکنم ببینید....

10 / 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or