Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Child 44

220px-Child_44_poster.jpg

سه سال پیش که رمان رو خوندم اینقدر هیجان داشت و جذاب بود که طی دو روز رمان رو تموم کردم. از همون روز شدیدا منتظر فیلمش بودم و تا اینکه بلاخره این فیلم ساخته شد و من هم بلاخره دیدم ولی ...
بعنی فکر نکنم کسی در نیا وجود داشته باشه که بتونه داستان به اون زیبایی و گیرایی رو به این شکل نابود کنه. به طور کل داستان فیلم عوض شده بوده و مهمترین بخشهای رمان در فیلم نیومده بود و همین باعث سردرگمی تماشگر و بی جواب موندن خیلی از سوالات در آخر فیلم میشد. اگر بازی زیبای Hardy نبود و بعضا جلوه‌های ویژ] فیلم و ... امتیاز فیلم از این هم کمتر می‌شد

امتیاز از 10 : 4.5

نکات + : Tom Hardy

نکات - : فیلم‌نامه
کارگردانی ضعیف
تدوین نامناسب
دیالوگهای انگلیسی با لهجه روسی

اعترافات ذهن خطرناک من

یا یک همچین چیزی: 2/10

به فیلمبرداری عالیش 10/10 میدم. کاملا شبیه Breathless بود. ولی بقیش؟ داستان ژنریک. نه اینکه مزخرف باشه، فقط اینکه یک امنژیا درامای معمولی بود. بعد از دیدنش آدم احساس حماقت بهش دست میده.

fast 7
7/10
فیلم دیگه رسما اونجرز شده بود:|.البته اکشنش خوب بود ولی اون جوهره ی اصلی سری (مسابقه) خیلی کم بود

mad max 2015
9/10
بهترین فیلمی بود تو این چند وقته دیده بودم:d.اکشن باحال.لوکیشن های جالب
(اون یارو که گیتار میزد نابودم کرد اصلا:d:-o)

HK Forbidden Hero AKA Kyūkyoku!! Henta**i Kamen

43289153646824374587.jpg

بهترین فیلم { جدی دارم میگم } فیلم سوپر هیرویی هست که توی 10 سال اخیر دیدم...
فوق العاده کمدی و قشنگ کار شده...
با اینکه ژاپنی و یک مانگا از دهه ی 90 بوده ولی خوب مستقیم 2013 فیلم شد و فوق العاده قشنگ بود...

:d

کسایی که میخوان کل مدت فیلم اینطوری { =))} باشه حتما فیلم رو ببینه و از دست نده...
اگ لینکش هم دیدید داره سخت گیر میاد بتون قول میدم ارزش داره...

:x

100 درصد پیشنهاد میشه...
:-"

برای من بعد از Blade Runner و Clockwork Orange اولین فیلمی بود که واقعا با موزیک کردیت آخرش حال کردم...
از دستش ندید...

;;)

پ . ن :

چقدر این هنرپیشه نقش اصلی دختره Cute تشریف دارن با اینکه 20 سالشه ولی خ بامزست خوشم اومد ازش !!

اینم عکسش :

37821662104155912588.jpg

خخخخ , البته قبل از این فیلم فقط توی سری Kamen Rider بازی کرده حالا این سری یچیزی شبیه Power Rangers هست...

:))

بچه ها تونستید توی فازای فیلم های کمدی ژاپن برید...
یک چیز میبینید یک چیز فکر میکنید...

10/10

برو فیلم رو ببین. 2 ساعت هم هست. اگر :|/10 ندادی من می‌رم خودمو می‌دم دست داعش!

دیدم برادر به جز پایانش که می تونست بهتر باشه ، البته در مورد اون تبدیل شده ها هم چیزی نگفت... در کل:|:d
من بیشتر منظورم این بود که یه نمره بده ، اگه خوشت نیومده خو 0 بده چمیدونم 1 بده!

نهنگ عنبر 1393
1a76ccda2feb2bd766bd8aa6.jpg

دیشب با م.خ رفتیم سینما اینو دیدیم.
نیمه ی اول فیلم : 10/10
واقعا به تصویر کشیدن اواخر دهه 60 و دهه ی 60 و اوایل هفتاد خیلی خنده دار و عالی بود + گریم های متفاوت بازیگرا...
نیمه ی دوم فیلم : 6/10
نیمه ی دوم از بار کمدی کاسته و به میزان درام فیلم اضافه شد که البته بازی خوب عطاران نگذاشت سطح فیلم پایین بیاید...
در کل لذت بردیم:hug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or