Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Purge : Anarchy
220px-The_Purge_%E2%80%93_Anarchy_Poster.jpg

4/10

یکی از بدترین ادامه های تاریخ سینما، نسبت به نسخه ی اول فیلم که پر از خشونت، خون و بازی خوب Ethan Hawk بود،بسیار ضعیف کار کرده بود و انگار فیلمی که ژانر اصلیش ترسناکه، به فیلم اکشن بی مطرف که با چند قطره خون تبدیل میشه!

TED 2
220px-Ted_2_poster.jpg

5/10

داستان بچه گانه و آبکی، بازی های آبکی، شوخی ها گه گاه تکراری .. بهترینش همون صدای بامزه Seth بر روی Teddy Bear است!

[h=1]Hachi: A Dogs Tale 2009
[/h]​
2ghVXscjDLMzOFqf6GfHpmGpetW.jpg

10/10

در وصف زیبایی این فیلم نمیشه چیزی گفت ...
اخرش دوست داری بری اون ایستگاه قطار و همینجوری ساعت ها پیش اون مجسمه بشینی ...

Stonehearst Asylum
220px-Stonehearst_Asylum_poster.jpg

بخاطر نحوه شروع فیلم و کلا اوایل ــش من احساس می کردم با یه فیلم علمی تخیلی طرفم، بعد تو ادامه داستان یه مقدار مرموز شد من انتظار یه داستان پیچیده رو داشتم ولی خیلی زود مشخص شد که نه، قضیه خیلی پیش پا افتاده تر از اونی هست که من فکر می کردم.... اما خوشبختانه فیلم اونطور که پیش بینی کردم ادامه پیدا نکرد، یعنی چیزی نشد که فکر می کردم اینکه یه طرف فیلم بدها باشند یه طرف خوب ها این یه جورایی درگیر کننده بود.... اما در کل من احساس می کردم داستان پیچیده تری داشته باشه اما اینطور نشد ولی آخر فیلم یه اتفاق افتاد که حتی 1% هم احتمال نمی دادم اون واقعا تکون دهنده بود .... در کل بد نیست ببینید....

10 / 7.5

آخرین ویرایش:
Jurassic Park 3D: Kourosh Edition
4/10

(امتیاز معنوی به خاطر خاطرات کودکی و دایناسورها: 10/10 | امتیاز واقعی: 8/10)
دیدیم پردیس کورش داره پارک ژوراسیک رو به صورت 3D نشون میده، گفتیم یه تیر و دو نشون هست و هم فیلم رو بعد از مدت ها ببینیم و خاطرات زنده بشه، هم دایناسورها رو به شکل 3D نگاه کنیم. :دی
ویژگی 3D فیلم که زیاد تعریفی نداشت. به هر حال فیلم رو سال ها بعد از اکرانش 3D کردن و نمیشه انتظار زیادی داشت. البته بعضی جاها جالب میشد، ولی بعضی جاها هم این حس به آدم دست میداد که کاراکترها کاغذ هستن! :دی ولی گذشته از اون، تعریف جدیدی از سانــسور رو شاهد بودیم! بدون اغراق شاید 40،50% بخش هایی که بازیگر زن فیلم (لورا درن) توی اون ها حضور داشت، منهدم شده بود!!! قضیه هم به پوشش ایشون برمیگشت که از نظر بروبچ، مناسب نبوده و صلاح دیدن اون تیکه ها رو حذف کنن. یعنی یه وضعیتی پیش اومده بود که دیگه از اواسط کار ملت خنده ـشون گرفته بود و فیلم تبدیل به کمدی شده بود. مثلاً دقیقه 40:15 فیلم داشت جلو میرفت و ایشون می اومد و یه لحظه قیافه ـش رو می دیدیم و کات میخورد به دقیقه 40:27 و بعدش دو ثانیه دیگه می دیدیم و یه دفعه وسط دیالوگ قطع میشد و میرفت سکانس بعدی و ... پدیده ای بود واقعاً! :دی شانس آوردیم توی اون بخش معروف T-Rex خبری از ایشون نبود، وگرنه اون تیکه هم نابود میشد!

The Lion King 3D
10/10

این هم توی کورش بود. البته این یکی هم یه تیکه سانــسور داشت، ولی حداقل فقط یکی از بخش های انیمیشن رو ترکونده بودن و بقیه ـش سالم بود. یکی از بهترین انیمیشن های عمرم که در دوران کودکی شاید هفته ای یکی دو بار می دیدم و مدت ها بود می خواستم یه بار دیگه ببینمش ولی جور نمیشد. تا اینکه توی سینما نمایشش دادن و ... شک داشتم شاید The Lion King هم از اون چیزهایی باشه که قدیما خیلی باهاشون حال میکردم ولی بعدها که دوباره سراغشون رفتم اون حس و حال رو نداشتن، ولی برعکس حتی بیشتر از قبل عاشقش شدم! واقعاً تک تک لحظات این انیمیشن فوق العاده هست و موسیقی های محشر در کنار داستان جالب و کاراکترهای عالی و طراحی های فوق العاده باعث میشه یکی از بهترین انیمیشن هایی باشه که در عمرم دیدم.

گینس
2/10

صحبتی ندارم در مورد این فیلم! :| یکی از چرت ترین فیلم های عمرم. فقط یه صحنه سیلی زدن معرکه توی فرودگاه داشت. همین و بس!

cTm6LpR9ghsPQMTHppuhr77tx31.jpg

Furious 7

5 از 10

دیگه خالی بندی هم یه حدی داره :| سوپرمن جلو اینا کم میاره :|
5 نمره فقط بخاطر تیکه آخرش در مورد پاول...

8G4rF8JsiiW9VzrrW3o6xz9jpFc.jpg

Snatch
(2000)

8 از 10

خیلی فیلم شلوغ و البته خاصی ـه ! جالب بود.
فیلمای گای ریچی خیلی جالبن، همیشه نمره منتقدینش خیلی پایین تر از نظر مردم ـه ! :دی

آخرین ویرایش:
Leon-poster.jpg

Leon The Professional - 1994

به به.:دی عاشق این akward بودن رابطه ی بین لئون و ماتیلدائم.:دی فوق العاده خوب درآورده بودن. بازی ها عالی، دیالوگ ها فوق العاده. هر چی بگم از Gary Oldman کمه این بشر اون صدای تیکه گردنش یعنی دیوانه می کرد منو.:دی

9.5/10.

American_history_x_poster.jpg

American History X - 1998​

بازم به به. بازی ها فوق العاده، روایت بسیار خوب. داستان بسیار جالب و تکون دهنده. به نظر من فقط یه نقص داشت اونم بازی ادوارد نورتون سر صحنه آخر یه کمی افت می کنه:دی بقیه ی فیلم بسیار خوبه.

9.5/10.

[MENTION=45984]Daedalus[/MENTION]
اینارو الان واسه اولین بار دیدی یا واسه بار دوم سوم یا بیشتر بود؟:|:d

لئون رو یه بار نصفه دیده بودم از وسطش:دی اون یکی رو هم ندیده بودم. کلاً آدم فیلم بازی نیستم هر چی دم دست باشه می بینیم:دی

آخرین ویرایش:
a serious man
یاد من باشد،که دیگر از کوئن ها فیلم نبینم...اینا هرچی استعداد و توانایی داشتن سر the big lebowski تخلیه شد!
۳/۱۰
Brun after reading
قابل تحمل تر بود باز به نسبت.
۶/۱۰

lock' stock and two smoking barrels

فیلم ساخته ی گای ریچی هست.کارگردان فیلم اسنچ
خیلی شبیه هستن دو تا فیلم
پیچیدگی داستان و ارتباط وقایع و کارکترا در طول فیلم حرف نداره واقعا:d

9/10

شدیدا پیشنهاد میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی