در تکمیل پست قبلی برای اوناییکه فیلمارو ندیدن
fast & furious 7
6.5/10
از لحاظ بودجه پرخرجترین فیلم سری فیلم خسته کننده نیست برای طرفداران سری و اوناییکه عاشق سینه چاک فیلمای اکشنن اما اوناییکه اکشن خوب میخوان و دنبال این نیستن که کاراکتر اصلی با تانک برخورد کنه و خط روش نیفته :d ( البته چنین اتفاقی تو فیلم نمیفته برای مثالی بود برای رسوندن مطلب )
سراغ این فیلم نرید به شخصه فیلمو دیدم فکر کردم تو مریخ فیلم برداری کردن کاراکترا هم سوپرمن و مرد عنکبوتی و ... هستن ماشینا هم ماشین پرنده :d
mad max
7.5/10
یه اکشن فوق العاده لوکیشنهای واقعی کمترین استفاده از پرده سبز صحنه های نفس گیر شخصیت پردازی مناسب بازیهای خوب طرفدارای اکشن لحظه ای درنگ نکنن در دیدن این فیلم اما اوناییکه دنبال داستان میگردن سراغ این فیلم نرن که نا امید میشن این فیلم فقط برای اینکه آدرنالینتون منفجر بشه!
fifty shades of grey
2/10
مزخرف فکر کنم کلمه مناسبی باشه داستان بد ، بازیای بد ، کارگردانی بد ، شخصیت پردازی بد کلا همه چیز بد
یعنی لخت شدن اینقدر طرفدار داره که این فیلم اینقدر فروش کرده ! شایدم بخاطر کتابش بوده
ex machine
7.5/10
یه درام علمی تخیلی خوب و درگیر کننده اگه باورهای عمیقی ندارید و اطلاعاتتون کامل نیست سراغ این فیلم نرید ! تو این فیلم مفهوم خالق و مخلوق و یه سری نظریات فروید مطرح میشه اوناییکه تا یه فیلم میبینن میگن خدا وجود نداره زنده باد علم یا یه فیلم دیگه میبینن میگن گور بابای علم سراغ فیلم نرن:d
chappie
5/10
چی بگم ، یه فیلم معمولی ، تکراری
Jupiter Ascending
5/10
تمشک ، زرشک ، نخود و ... باید برای این فیلم بزارن کنار حیف پولی که خرج این فیلم شده :d
Focus
5/10
یه فیلم معمولی در مورد دزدی و کلاه برداری و یه طنز زیرپوستی معمولی کلا معمولی :d
Insurgent
6/10
سری اولش مالی نبود اینم ضعیفتر از اون یه فیلم نوجوان پسند برای یه بار دیدن بد نیست
Cinderella 2015
7/10
یه داستان قدیمی به شکلی جدید خوب بود
spy
6/10
کمدی دوس ندارم کلا مگر اینکه واقعا کار خوبی باشه اینم یه کمدی معمولی مثل بقیه کمدیا ژانرشو دوس دارید ببینید حتما از خیلی از کمدیای مسخره بهتره
Get hard
5/10
اینم یه کمدی چرتو پرت البته اونایی که عاشق ژانر کمدی هستن فکر کنم خوششون بیاد
Mortdecai
3/10
مزخرف یعنی واقعا مزخرف ! یعنی هیچ نکته خوبی تو این فیلم ندیدم من وقتتونو تلف نکنید
The Duff
6/10
یه کمدی ، عاشقانه معمولی برای یه بار دیدن وقتی حسش هست بد نیست
The Boy next door
2/10
اینم مزخرفی مثل فیفتی ...
The longest ride
5/10
پتانسبل خوبی داشت این فیلم اما گند زد دقیقا مثل اسمش طووووووووووووووووولانی چندبار خوابم برد ، فاز اوناییکه به فیلم 7.2 دادن چیه خوب میشه بدونم ! همون نمره 33 منتقدین براش خوبه
Maggie
5/10
آرنولد عزیز دلم هر آدمی برای کاری ساخته شده همون اکشنتو بازی کن قربونت برم درام بهت نمیخوره ناموس ژانر درامو به حراج گذاشتی با این بازیت ، فیلمم چیز خاصی نداره ضعیفه مشکلات زیادیم داره
Insidious chapter 3
6/10
در مقیاس فیلمای ترسناک کار خوبیه اما خیلی داره تکراری میشه بسته دیگه چندتا میسازید :d