Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

یه توضیحی در مورد کلیت فیلم میدید؟
چیز زیادی از فیلم توضیح ندم بهتره.
کلیت داستان از اسمش پیداست... راجع به شخصیه که میزنه به طبیعت بدون مقصد خاصی!!!! فیلم از واقعیت اقتباس شده یعنی اینکه داستان واقعی است.
تو راه آدمای جدیدی رو میبینه جاهای جدیدی و همچنین اتفاقاتی هم براش پیش میاد. در کل ببینید خودتون بهتره.

P.K 2014

905aedab9bf2.jpg

باز هم یک فیلم زیبا و متفاوت از Rajkumar Hirani
فیلم دربارهٔ یک موجود فضایی هست به نام P.K
P.K پس از اینکه به زمین میاد یک اتفاق باعث می‌شه که دیگه نتونه به سرزمینش برگرده...
P.K در سرزمین غریب با چیزهای جدید و عجیبی‌ برخورد میکنه
یکی‌ از اون چیزها خدا هست
P.K تلاش میکنه که خودش رو به خدا برسونه و با اون ارتباط برقرار کنه
برای پیدا کردن خدا دینهای مختلفی‌ رو میپذیره و سعی‌ میکنه از طریق اونها با خدا ارتباط برقرار کنه ،....
اون صحنهٔ فیلم که P.K برای انتقال اطلاعات و یاد گرفتن زبان, ۶ ساعت کامل دستهای زنه رو گرفته بود از خنده روده بر شدم =))
زنه پاکدامن بود:d
:))

امتیاز برادرم : 8
امتیاز من : 9

آخرین ویرایش:
كسي ميتونه چنتا فيلم راز الود و از اين قاتل هاي زنجيره اي رو معرفي كنه. من خودم ديشب prisoners رو ديدم و عالي بود. Se7ven هم ديدم.
ميخوام مثل اينا باشه:)
خودم فيلم zodiac رو شنيدم كه خوبه. ميخواستم ببينم نظرتون چيه؟!!
مرسي

Into the Wild 7

d3jf66ir2k46.png

بعد از دیدن فیلم تا چند دقیقه تو فکر فرو رفتم،به خودم اومدم و احساس کردم طولانی ترین 143 عمرمو تجربه کردم.:d

این فیلمو عید نوروز دیدم وقتی به اینجاش رسیدم و فهمیدم واقعیه نابود شدم ... کاشکی ما هم میتونستیم اینطوری باشیم ...:((

200px-The_Fault_in_Our_Stars.jpg

The Fault In Our Stars - 2014

خوب بود آقا. خیلی خوب بود.:دی راضی هستیم:دی دارم سعی می کنم البته پای فیلم های رومانتیک گریم نگیره و اینا خیلی زور زدم تا اشک هم توی چشام حلقه نزنه حتی ولی خب خیلی سخت بود:دی خیلی خوب به زندگی بیماران لاعلاج و تلاش کردن اونا برای به دست آوردن روزمرگی ـی که ما ازش کلی می نالیم رو به زیبایی به تصویر کشیده بود.

8.5/10

Divergent

Divergent-UK-Poster.jpg

این فیلم رو فکر کنم برای بار سوم دیدم (دو بار موقعی که اومد دیدم و الان هم برای اینکه خواستم قبل دیدن قسمت دوم دوباره فیلم یادم بیاد). راستش واقعا مثل بار اولی که دیدم ازش خوشم اومد و این سه بار هر بار داستان رو خیلی بهتر فهمیدم. جلوه های ویژه کاملا قابل قبوله. بازی ها خوبه. شیلین وودلی هرچند ادم تواناییه به شخصه خیلی برای این نقش خوب نمیدونمش ولی باز بد نیست... خود داستان سری شاید پختگی خیلی خوبی نداشته باشه در حد Hunger Games ها و یا Harry Potter ها ولی ایده خیلی خوبی داره. درکل فیلم خیلی خوبیه. اگر از سبکش خوشتون میاد حتما ببینین

8 از 10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Divergent Series Insurgent

9w20shjtvge90olh8nsj.jpg

این قسمت نسبت به نسخه ی اول افت داشت کاملا. کارگردانی خوب نبود. به طوری که فیلم هرچند صحنه های خیلی هیجانی و خوبی داره ولی طوری شده بود که اصلا حس نسخه ی اول رو نمیداد. بازی ها قابل قبول نبود تقریبا! داستان خوب ادامه پیدا می کنه. جلوه های ویژه فیلم خیلی بیشتره تا نسخه ی اول (خیلی) ولی بد نیستن اصن. کاراکتر های جدیدی تو فیلم وارد میشن با بازیگر های توانایی مثل "اکتاویا اسپنسر" و "نوامی واتس" که جالب بودن. درکل شاید نسبت به نسخه ی اول ضعیف تر باشه ولی بازم بد نبود. خوشم اومد تقریبا

6.5 از 10

الان رفتم تفاوت هاش با کتابو خوندم... فیلم دوم 180درجه متفاوت بوده اصن. نیمه ی دوم فیلم تو کتاب خیلی خیلی فرق داره :|

آخرین ویرایش:
jOs2jpw4TLSAoOQUyTc7SdXaudm.jpg

The Devil's Advocate

8 از 10

به نظرم کارگردان زیاد خوب کار نکرد... با این بازیگرا و بازی عالی آل پاچینو و این فیلمنامه، میتونست خیلی بهتر از این باشه ... ! ولی دیالوگای فیلم واقعا خوب بود.

آهنگ Rolling Stones - Paint it black تیتراژ پایانی هم فوق العاده بود.

كسي ميتونه چنتا فيلم راز الود و از اين قاتل هاي زنجيره اي رو معرفي كنه. من خودم ديشب prisoners رو ديدم و عالي بود. Se7ven هم ديدم.
ميخوام مثل اينا باشه:)
خودم فيلم zodiac رو شنيدم كه خوبه. ميخواستم ببينم نظرتون چيه؟!!
مرسي
Zodiac شاهکاره :x
Eternal Sunshine of the Spotless Mind هم یکی‌ از بهترین فیلمهای راز آلود هستش.
حتما ببین;)

The Four Hundred Blows

6/10

برای من عجیبه با دوربینهای اون زمان تونستن همچین تصویری بگیرن. نه استدی کم بوده نه ویدئو فیدبوده نه هیچی، میزانسنش هم شاهکاره مخصوصا اونجا که بچه هه از گروه جدا میشه، میره اونور خیابون، اونوقت پَن میکنه به گروه. واقعا شاهکار بود. داستانش، نمیدونم.

Fight Club
10/10
من بیشتر از صد و پنجاه بار این فیلمو دیدم واقعا بهترین فیلم بوده کل دیالگ هااشو حفظم حتما ببینین
اگرم فیلمی مثل fc هست ب من معرفی کنین لطفا

در تکمیل پست قبلی برای اوناییکه فیلمارو ندیدن
fast & furious 7
6.5/10
از لحاظ بودجه پرخرجترین فیلم سری فیلم خسته کننده نیست برای طرفداران سری و اوناییکه عاشق سینه چاک فیلمای اکشنن اما اوناییکه اکشن خوب میخوان و دنبال این نیستن که کاراکتر اصلی با تانک برخورد کنه و خط روش نیفته :d ( البته چنین اتفاقی تو فیلم نمیفته برای مثالی بود برای رسوندن مطلب )
سراغ این فیلم نرید به شخصه فیلمو دیدم فکر کردم تو مریخ فیلم برداری کردن کاراکترا هم سوپرمن و مرد عنکبوتی و ... هستن ماشینا هم ماشین پرنده :d
mad max
7.5/10
یه اکشن فوق العاده لوکیشنهای واقعی کمترین استفاده از پرده سبز صحنه های نفس گیر شخصیت پردازی مناسب بازیهای خوب طرفدارای اکشن لحظه ای درنگ نکنن در دیدن این فیلم اما اوناییکه دنبال داستان میگردن سراغ این فیلم نرن که نا امید میشن این فیلم فقط برای اینکه آدرنالینتون منفجر بشه!
fifty shades of grey
2/10
مزخرف فکر کنم کلمه مناسبی باشه داستان بد ، بازیای بد ، کارگردانی بد ، شخصیت پردازی بد کلا همه چیز بد :| یعنی لخت شدن اینقدر طرفدار داره که این فیلم اینقدر فروش کرده ! شایدم بخاطر کتابش بوده /:)
ex machine
7.5/10
یه درام علمی تخیلی خوب و درگیر کننده اگه باورهای عمیقی ندارید و اطلاعاتتون کامل نیست سراغ این فیلم نرید ! تو این فیلم مفهوم خالق و مخلوق و یه سری نظریات فروید مطرح میشه اوناییکه تا یه فیلم میبینن میگن خدا وجود نداره زنده باد علم یا یه فیلم دیگه میبینن میگن گور بابای علم سراغ فیلم نرن:d
chappie
5/10
چی بگم ، یه فیلم معمولی ، تکراری
Jupiter Ascending
5/10
تمشک ، زرشک ، نخود و ... باید برای این فیلم بزارن کنار حیف پولی که خرج این فیلم شده :d
Focus
5/10
یه فیلم معمولی در مورد دزدی و کلاه برداری و یه طنز زیرپوستی معمولی کلا معمولی :d
Insurgent
6/10
سری اولش مالی نبود اینم ضعیفتر از اون یه فیلم نوجوان پسند برای یه بار دیدن بد نیست
Cinderella 2015
7/10
یه داستان قدیمی به شکلی جدید خوب بود
spy
6/10
کمدی دوس ندارم کلا مگر اینکه واقعا کار خوبی باشه اینم یه کمدی معمولی مثل بقیه کمدیا ژانرشو دوس دارید ببینید حتما از خیلی از کمدیای مسخره بهتره
Get hard
5/10
اینم یه کمدی چرتو پرت البته اونایی که عاشق ژانر کمدی هستن فکر کنم خوششون بیاد
Mortdecai
3/10
مزخرف یعنی واقعا مزخرف ! یعنی هیچ نکته خوبی تو این فیلم ندیدم من وقتتونو تلف نکنید
The Duff
6/10
یه کمدی ، عاشقانه معمولی برای یه بار دیدن وقتی حسش هست بد نیست
The Boy next door
2/10
اینم مزخرفی مثل فیفتی ...
The longest ride
5/10
پتانسبل خوبی داشت این فیلم اما گند زد دقیقا مثل اسمش طووووووووووووووووولانی چندبار خوابم برد ، فاز اوناییکه به فیلم 7.2 دادن چیه خوب میشه بدونم ! همون نمره 33 منتقدین براش خوبه
Maggie
5/10
آرنولد عزیز دلم هر آدمی برای کاری ساخته شده همون اکشنتو بازی کن قربونت برم درام بهت نمیخوره ناموس ژانر درامو به حراج گذاشتی با این بازیت ، فیلمم چیز خاصی نداره ضعیفه مشکلات زیادیم داره
Insidious chapter 3
6/10
در مقیاس فیلمای ترسناک کار خوبیه اما خیلی داره تکراری میشه بسته دیگه چندتا میسازید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or