Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

MAD MAX Fury Road
10/10
ارزش صبر کردن برای نسخه بلوری رو داشت... واقعا عالی بود... اصلا زمان رو حس نکردم که چه جوری گذشت...همه چیز عالی بود...
دیدن فیلم نسخه حجیم و حتما در تی وی 40 اینچ به بالا با صدای عالی به همه پیشنهاد میشه
به قول یکی از دوستان...استاد میلر دست مریزاد...!!!!

مجرد ۴۰ ساله
to9j_mojarade-40-sale.jpg

این زباله رو خیلی وقت پیش دیدم، البته درست که ندیدم یه دقیقه می دیدم 10 دقیقه می زدم جلو از بس مذخرف و چرت و آشغال بود ....
امروز یادش افتادم گفتم بیام اینجا حداقل دوستانی که تو فکر دیدنش هستند رو راهنمایی کنم، فیلم در یک کلام آشغال به تمام معنا هست، حتی کلمه آشغال هم حیف ــشه اما اینجا کلمه دیگه ای که مشکل نداشته باشه به ذهنم نمی رسه برای توصیفش ...
ارزش یه ثانیه وقت گذاشتن و دانلود رو نداره چه برسه پول دادن، نه داستان داره، نه روایت، بعضی از بازیگرهاش البته با استعداد هستند اما کارگردانی آشغال باعث شده کار اونها هم در سطح همون فیلم باشه ....

کلا اکثر فیلم های کمدی ایرانی یا حالا فیلم هایی که هدفشون خندوندن مخاطب هست به شدت ضعیف هستند، واقعا دیدنشون جز توهین به مخاطب چیز دیگه ای نداره من حاضر کمدی های خارجی رو 100 بار ببینیم و می بینم اما سمت آشغال های وطنی نرم.... جالبه که اکثرا هم بدآموزی توشون موج میزنه ....

10 / 0

Mad Max:Fury Road
10/10

35120808864458525489.jpg

واقعا چرا این فیلم انقدر خوب بود؟!!!بغیر از انیمیشن ها همه ی فیلم ها رو با کیفیت 720 میگیرم ولی این فیلم رو 1080 رو دانلود کردم و پشیمونم چرا نسخه ی فول اچ دی ـش رو دانلود نکردم
تو این چند ساله ماشالا اصلا فیلم اکشن خوب نیومد و ندیدم
و مطمئنا همین روند ادامه پیدا میکنه تا قسمت بدی مد مکس
به نظرم کارگردان های این ژانر بیخیال این سبکُ این ژانر بشن خیلی بهتره,این فیلم به نظرم کاری کرد که اونا آبکی هم بحساب نمیان در مقابلش(در این حد!!!!)
فقط حیف که فروشش کم بود واقعا حقش این نبود ولی خوشحالم که تویِ نقدا ترکوند!

PK-2014.jpg

PK 2014
8.5/10

واقعا خیلی خیلی کم پیش بیاد من برم طرف بالیوود شاید سالی یک بار :دی
اما این فیلم واقعا چسبید از همه نظر، یک ترکیب خیلی عالی از داستان عاشقانه و دینی و مذهبی و طنز، پایان غیر قابل حدس عالی.
داستان که خیلی قشنگ بود به کنار دیالوگایی که گفته میشدم واقعا تاثیر گذار بود، خیلی از خرافارتای مسخره مردمای کل جهانو بصورت منطقی با طعم طنز زیر سوال میبرد به طوری که مطمئنم خیلیارو متحول کرده.
بخش طنز فیلم هم خیلی خوب بود، از قیافه بازیگر اصلی که ته فان بود بگیر تا اتفاقایی که واسش میوفتاد :دی

تنها چیزی که خیلی اذیتم میکرد همین رسم مسخره فیلمای بالیوود که یک دفعه وسط فیلم میزنن تو کار رقص و آهنگ کلا جو خوب فیلمو یک دفعه بچگونه میکنن که همشو میزدم جلو :| بشدت رو اعصاب بود حداقل واسه من، شاید خودشون خیلی حال میکنن با این چیزا ولی بنظر من خیلی لوسه این حرکات:دی

در کل به همه پیشنهاد میکنم من که خیلی خوشم اومد :) بسیار فیلم تاثیر گذار و زیبایی بود.

آخرین ویرایش:
Inherent Vice
ببینید دو حالت داره.یا فیلمای توماس اندروسن میشه بهترین فیلم هایی که تو عمرتون دیدین و "دِ مستر" و "دِر ویل بی بلاد" ، یا اینکه به زور میتونید تا تهشو ببینید و "بوگی نایت" و "پانچ درانک لاو".
تو "اینهرنت وایس" احتمالن نه تنها خودِ اندرسون بلگه همه‌ی عوامل علف زدن که همچین چیزی درومده و باید دست به دومنِ خواکین فونیکس بشین تا دو ساعت و نیم تموم بشه.

5/10

جدیدترین امتیاز های کاربران به فیلم های جدید - قسمت پنجم

Mad Max : Fury Road

Origami 2008 10
Silent Storm 10
trainer 10
OMG 10
Ehsan95_76 10
Barneysawyer 10
hs_Gamer 10
Mohiwoods 10
SADRA-HHH 10
Black Flag 10
pkblog 10
Soheil 10
Slim Shady 10
Templar 10
Slip_Knot 10
Cj-Sa 10
Crio7 10
Fifa 13 10
LORD SKY 9.8
MOHAMAD 9.5
N.I.M.A 9.5
Blue Lion 9
Octienne 9
The Shadow 9
Susha 9
Dinasour 9
Siavash -Mh 9
Daedalus 9
Soheil 9
Royal Knight 9
Iman_0013 9
HTC M8 9
Samiradin 9
metal Gear 9
Bayern-Vahid 8.8
8.5 655
Phantom Pain 8.5
Yakuza_2 8.8
Pouria 8
hhhh4736 8
The Sorvinho 8
Mehdi88 7.5
Democracy 7.4
Davakinee 6.5
Zangetsu 6
Bedead... 5

SCORE : 8.9

Terminator Genesys

FIFA 13 7
Red V 6.5
Origami 2008 4

SCORE : 5.8

• Like
Reactions: ( Layken )
جدیدترین امتیاز های کاربران به فیلم های جدید - قسمت پنجم

Mad Max : Fury Road

Origami 2008 10
Silent Storm 10
trainer 10
OMG 10
Ehsan95_76 10
Barneysawyer 10
hs_Gamer 10
Mohiwoods 10
SADRA-HHH 10
Black Flag 10
pkblog 10
Soheil 10
Slim Shady 10
Templar 10
Slip_Knot 10
Cj-Sa 10
Crio7 10
Fifa 13 10

LORD SKY 9.8
MOHAMAD 9.5
N.I.M.A 9.5
Blue Lion 9
Octienne 9
The Shadow 9
Susha 9
Dinasour 9
Siavash -Mh 9
Daedalus 9
Soheil 9
Royal Knight 9
Iman_0013 9
HTC M8 9
Samiradin 9
metal Gear 9
Bayern-Vahid 8.8
8.5 655
Phantom Pain 8.5
Yakuza_2 8.8
Pouria 8
hhhh4736 8
The Sorvinho 8
Mehdi88 7.5
Democracy 7.4
Davakinee 6.5
Zangetsu 6
Bedead... 5

SCORE : 8.9

Terminator Genesys

FIFA 13 7
Red V 6.5
Origami 2008 4

SCORE : 5.8

2 ویژگیه جالب و مشترک این لیست با MetaCritic :

Mad Max : Fury Road SCORE در MetaCritic هم 89 هست.

و تعداد امتیازات کامل ثبت شده در MetaCritic هم 18 هستش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or