Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

منم یه نقد برای Mad Max بنویسم خالی از لطف نیست!:d
===
به نظرم Mad Max و میلر در ژانر پسا-آخرالزمانی همیشه یه نمونه بودن، استفاده از رنگ آمیزی شاد و همچنین صحنه‌های انفجار واقعی (مثل اینکه فقط یکم از کامپیوتر استفاده کردن..) تدوین خیلی خوب و از اون بهتر موسیقی عالی و در عین حال هوشمندانه!(منو یاد اون جغدهای Rango انداخت:d)
در قسمت بازیگری تام هاردی خیلی خوب کار کرد و نشون داد دیالوگ کم تاثیری تو کار نداره فقط یکم زیادی مل گیبسونی بود بعضی جاها.. یکم باید خودش رو وارد می‌کرد.. شارلیز ترون هم که دیگه حرفی نمیشه زد در موردش Perfect:d
اگر بخوام یه ایراد به فیلم بگیرم، اونم اینه که به طرفدارای جدید یه ذره بی توجهی شده بود.. فکر نکنم تعداد کسایی که مل گیبسون با تینا ترنر رو دیدن زیاد باشن..:d

امتیاز من: 9

Chinatown - 1974
10/10
89556034235397569509.jpg

چرا من این فیلم رو هنوز ندیده بودم؟!واقعا چرا؟!
واقعا هنرپیشه هایی مثل Jack Nicholson اسطوره ـن جدی هیچ وقت کسی رو دستشون نمیاد
حالا هرچقدر هم این بازیگرایِ جدید یا جوونتر زور بزنن و خوب بازی کنن!!!
با اینکه فیلم جدی بود ولی Nicholson بعضی از دیالوگ هاش هم خیلی جالب و مفهومی بود هم خیلی خنده دار بود,با اون صورتِ خونسرد و با اون صدا و لحنِ حرف زدنِ خاص ـش
آدم فیلم های قدیمی مثل این فیلم یا امثال ـش رو میبینه خیلی افسوس میخوره,همه ی فیلم ها جدیدا داستانشون آبکی شده و بیشترشون هم بلاک باستر هستن
در کل اون حسُ حالی که موقعه ی دیدن این فیلم ها دارم و جذابیتی که این فیلم ها برام داره فیلم های جدید و امروزی اصلا برام اینجوری نیستن
حتی اگر هم نقدایِ عالی و فروشِ خوبی داشته باشن
خلاصه پیشنهاد میشه.100 درصد ارزش وقت گذاشتن رو داره

Grave of the fireflies
10/10
فوق العاده تلخ و گریه دار.
از دوستان اگه کسی تو این سبک انیمه میشناسه معرفی کنه.
در ضمن فیلم boulevard بلوری امروز اومد

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Grave of the fireflies
10/10
فوق العاده تلخ و گریه دار.
از دوستان اگه کسی تو این سبک انیمه میشناسه معرفی کنه.
در ضمن فیلم boulevard بلوری امروز اومد

Princess Mononoke 1997
بهترین انیمه‌ای هست که تا حالا دیدم
حتما ببین.
10/10

220px-Clockwork_orangeA.jpg

A Clockwork Orange - 1971​

به به.:دی کلاً قبلاً هم عرض کرده بودم یه لیست بلندبالا از فیلم‌هایی که ندیده بودم دارم الان، دارم می‌بینم.:دی یکی از بهترین فیلم های عمرم رو امروز دیدم. موسیقی بتهوون، اون مراضتی که تو رفتار شخصیت‌های فیلم بود.:دی اون سبک خشونت. همه چی عالی.
به قول مولوی هر کسی کو دور ماند از اصل خویش، باز جوید روزگار وصل خویش.:دی
10/10.

Furious-7.jpg

Fast and Furious 7
7/10

در کل فیلم جذاب و خوبی بود و من که چشم برنمیداشتم ازش تا آخر فیلم اما مشکلات متعددی داشت!
اکشن و جلوه های ویژه فیلم که بسیار عالی بود اما بعضی جاها دیگه خیلی غیر منطقی و هندی میشد، قبل اینکه فیلمو ببینم دوستان همینو میگفتن و من میگفتم کل این سری پر از این صحنه ها هست ولی الان که دیدم به عمق فاجعه رسیدم دیگه بعضی جاها بشدت رو مخ بود این قضیه.
فیلمبرداریش بنظرم بشدت عالی بود و سر دعوا ها و ... خیلی کات نمیشد که بره رو اعصاب و همینطور شروع و پایان فیلم هم خیلی خوب بود.
اما یک ایراد دیگه هم که داشت داستانو الکی پیچونده بودن و خیلی غیر منطقی میشد بعضی جاها:
کل هدف داستان گرفتن شاو بود حالا از اون وسط قضیه God's Eye شروع میشه میرن کلی دنبالش که اونو بدست بیارن بعد با اون شاو رو پیدا کنن بعد بگیرنش :|
دنبال رمزی بودن چون میدونست God's Eye کجاس و چجوریه وقتی رمزی رو آزاد کردن و بهشون گفت به کی فروخته دیگه کلا کارش تموم شد واسم سوال شده چه دلیلی داشت که تا آخر فیلم دنبال این گروه راه افتاد اومد؟ در صورتی که وجودش ضروری نبود چون خودشونم میتونستن از God's eye استفاده کنن.
یک اتفاق تخیلی دیگه هم که افتاد این بود که دومینیک با رمزی از بالا کوه خودشونو پرت کردن شصد دور تو هوا زدن از اخر پیاده شدن انگار نه انگار بعد این آخر از بالای پارکینگ یک چرخ زد افتاد در حال موت بود :|
ولی در کل خوب بود و ارزش داشت بنظرم.

Step brothers
6/10
شوخی هاش بد نبود چندتا صحنه خیلی خنده دار هم داره.
The return
8/10
تم فیلم خیلی تاریک و تلخ بود کلن با این سبک فیلمها خیلی هال میکنم.
Wild tales
10/10
محصولدکشور آرژانتین فیلم از 5 یا 6 تا داستان تشکیل شده.فقط میتونم بگم بینضیر بود.
No tears for the dead
8.5/10
یه فیلم کره ئی که بعد از نیم ساعت اول فیلم اوج میگیره و دیگه نمیخوابه به همه طرفداران فیلمهای اکشن کره ائئ پیشتهاد میدم این فیلمو.

Mad Max Fury Road

اینکه فیلم اکشن خوبی بود شکی توش نیست ولی اینکه شاهکار بود و فلان و بهمان من قبول ندارم . در حد خودش سرگرم کننده بود

7 از 10

Interstellar

حوصله سر بر !!! طرح یه سری مباحث مزخرف فیزیک و نجوم و ... که احتمالا برای خود نولان فقط میتونسته یه دغدغه باشه و از یه جایی دیگه تماشاگر چندشش میشه در مورد این مسائل فکر کنه و مخلوط کردنش با چنتا سکانس درام بد و شلخته و تویست بی معنی وسط فیلم و بازیگرایی که به جز مک کاناهی بقیه شون گند زدن به فیلم . معلوم هم نیست نولان تا چنتا فیلم دیگه قراره این مزخرفات علمی تخیلی رویایی شو به خورد ملت بده !! ( نظر کاملا شخصی )

5 از 10

The wolf of wall street
چرا این فیلم اینجوری بود :|
همش آزاد بود که.فکر کنم این دیگه اخرین درجه لختی و..اینا بود.ولی درکل فیلم قشنگ بود و امتیازم 8 به این فیلم و نشون داد هرکی که فکر میکنه زرنگه فقط فکر میکنه که زرنگه...

Sent from my HTC E9 plus using Tapatalk

Insidious: Chapter 2
220px-Insidious_%E2%80%93_Chapter_2_Poster.jpg

اين فيلم جو به شدت خفه اي داره يا شايد من اينطور احساس کردم، فک کنم اگر دو سه تا ديگه از اين جور فيلم ها ببينيم رسما افسردگي شديد بگيرم ...
فيلم مي تونه مخاطب رو بترسونه، البته اگر شرايط ديدن فيلم درست باشه منظورم اينه که نحوه ترسوندنش براي کسايي که با اين سبک فيلم ها آشنا هستند کليشه اي شده حتي اين فيلم تو اين مورد زياده روي کرده شديدا اما اگر شب، تنها با صداي بلند ديده بشه به نظرم ميتونه کاري کنه که يه جاهايي ضربان قلب بره بالا و ....
در مورد داستان فيلم، اين قسمت تا اواسط يه جوري پيش ميره که يه تعداد سوال تو ذهن بيننده بوجود مياره، من وقتي مي ديديم، تو نيمه اول يه قسمت هايي فيلم رو متوقف مي کردم و تو ذهنم سوال ها رو يه بار مرور مي کردم که حواسم باشه به جوابش برسم، يه مقدار که فيلم بره جلو يه سري حدس ميشه زد که من دقيقا همون اولين حدسي که براي داستان و اتفاقات فيلم زدم، درست از آب در اومد.... حالا نمي دونم من خيلي کارم درست بود يا فيلم خيلي سطحي بود و نمي تونست اون حس گنگ بودن داستان رو تا قبل از شفاف کردنش لو نده .... به تمام سوال هايي که تو ذهن مخاطب بوجود مياد پاسخ ميده هر چند که اصلا چيز خاص و گنگي نيستند خيلي واضح همه چيز مشخص ميشه.... اگر مي تونست بعد از ديدن فيلم تازه مخاطب رو درگير کنه و تو فکر ببره، خيلي بهتر بود اما من چنين چيزي نديدم، در اين مورد فيلمي مثل babadook عالي عمل کرده بود....

10 / 6

Maze Runner

فیلم زیاد دیدم این مدت اما آخرین فیلمی که دیدم این بود.
فیلم اتمسفر خوبی داشت... تا وسطای فیلم خیلی خوب کار شده بود و واقعا لذت بردم اما از وسطاش به بعد و مخصوصا آخرش که معلوم شد جریان چیه... زیاد جالب نبود و به شخصه معتقدم میتونست بهتر تموم بشه. در کل فیلم خوبی بود و ارزش دیدن داشت.

6.5/10

Hitman: Agent 47
خب من در ادامه سینما رفتنم (دفع قبل ترمیناتور رفتم:| ) این بار رفتم سراغ هیتمن :|:d
فیلم میشه خواب آور، بی محتوا، عجیب و یک صحنه هایی هم خوب توصیف کرد.
داستان فیلم که هیچ جذابیتی برای من نداشت و تقریبا میشه گفت تو بازی هم چنین ماموریت یا داستانی ندیدم. کلا بخوام بگم اینا کلیت داستان عوض کردن :| (البته شروع فیلم خوبه)
حتی ایجنت 47 هم اونی که میشناسیم نیست. ایجنتی که تو فیلم به فنون رزمی تسلط کامل داره( خیلی خیلی تسلط داره)، بیشتر ترجیح میده با سر و صدا کار خودشو انجام بده. دست فرمونش یک چیزی در حد جمز باند. البته یک سری خصوصیات اون شخصیت تو بازی هم به ارث برده خوشبختانه و از تجهیزات همون بابا استفاده میکنه، کم حرف و مثل شماره اول عاشق نمیشه:d. شخصیت منفی داستان هم دقیقا یک کپی از روی ترمیناتور :| در مورد دیالوگ ها هم چیزی نمی گم چون فیلم اکشن و لازم نیست چیزی بگم ولی در حد خودش خوبه :d
کلا الان که فکر می کنم داستان فیلم یک کپی (اسکی:d ) از روی ترمیناتور 1.
صحنه های اکشن فیلم هم همین طور که گفتم بیشتر فنون رزمی و بقیه صحنه ها هم ایجنتمون با کلت معروفش همرو میکشه. صحنه های CG هم نسبت به فیلم های روز ضعیف و مصنوعی.

در کل فیلم خوبی نیست دیگه و منی که طرفدار هیتمنم خیلی خوشم نیومد. به نظرم همون نمره 6 که IGN داده برای فیلم کافی.

پ.ن: فراموش کردم بگم که یک نفر تو سینما خوابش برده بود :)). بعد یک صحنه همه اطرافیانش خندیدن به طرف، کلا جو سینما عوض شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or