Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

boy meets girl

6/10

من اصلن نمی دونستم که این فیلم چطوریه یعنی من دنبال یه کمدی رومانس جالب بود که خوب رو به بالا باشه و اینو دانلود کنم، فیلم در مورد ترنس جندرهاست گفتم بدونین که مثل من یهو شوکه نشین که چرا اینطوریه فیلم بعدشم... من معمولن عقیده ی سفت و سختی بر ضد این جور آدما ندارم یعنی همیشه میگم خب بالاخره هر کسی یه جوره و نمیشه کسی رو قضاوت کرد و اونا هم مثه ما انسانن و باید با انسانیت نسبت به هرکسی رفتار کرد و انسان بودن از هر چیزی مهمتره...

اما تو این فیلم اصلن نمی دونم چی بگم... فیلم خیلی جالبیه، دیالوگهای قشنگی داره ولی خب... یه جوریه... نمی دونم شاید هم برای همین بالاتر از 6 نمی تونم بهش بدم. بالاخره جدا از عقیده ما تو دنیایی متولد و بزرگ شدیم که فکر می کنم هر چیزی مطلقه! دخترها مطلقن به پسرها تمایل دارن، پسرها مطلقن به دخترها. این مسئله در مورد احساسات تا حدی برای شخصی مثل من جا افتاده بود که همیشه هم اینطوری نیست و هیچ آدمی استریتِ استریت نیست ولی اینکه از لحاظ فیزیکی کسی کمی از هر دو باشه، هنوز یه ذره عجیبه، یه ذره یه جوریه... به امید اینکه این مسئله هم زود جا بیفته و اینجور آدما بیشتر از این آسیب نبینن

Muhammad : The Messenger Of God

Muhammad_-_The_Messenger_of_God_poster.jpg

با پیش زمینه خوبی برای دیدن فیلم رفتم . هم عوامل فنی بسیار خوبی پشت فیلم بود و هم اینکه درباره ی حضرت محمد بود .
اول قسمت های فنی اش رو میگم . واقعا فیلم خوش ساختیه و همون اول جزییات مکان و لباس ها توجهات رو جلب میکنه . واقعا طراحی لباس و صحنه در حد استاندارد های جهانی هستن . فیلمبرداری هم انصافا چشم نواز بود و بعضی شات ها واقعا زیبا بودن . موسیقی متن بسیار زیبای A.R Rahman به درستی حس زیبایی و خوبی رو به بیننده منتقل میکرد و در لحظه های مختلف ، موسیقی متناسب با اون صحنه بود . جلوه های ویژه در بین فیلم های ایرانی سر بود و عالی مخصوصا لشکر ابرهه و اتفاقاتش ولی خب ابدا با هالیوود نمیشه مقایسه کرد . تنها ایراد فنی اش صداگذاری متوسط و زیرنویس های نامفهموم بود . بعضی موقع ها اصلا نمیشد فهمید چی دارن و باید حدس میزدی به همدیگه چی میگن یا زیر نویس رو نمیشد بعضی جاها دید .
حالا میرم سر قسمت های اصلی . از بازیگری شروع میکنم . بازی ها در حد خوبی بود ولی در حدی نبود که wow بگید . بهترین بازی رو به نظرم محسن تنابنده(ساموئل) و علیرضا شجاع نوری(عبدل المطلب) تو مرد ها و ساره بیات(حلیمه) توی زن ها داشتن . بازیگر خردسال حضرت محمد هم کارشو خوب انجام داده بود و من راضی بودم . کارگردانی هرچند یه ذره مشکل داشت و بعضی جاها از دست مجیدی در رفته بود صحنه و بازیگر ولی کار خودشو انجام داده بود .
اما مهترین قسمت فیلم یعنی داستان و درست پرداختن به شخصیت حضرت محمد و رعایت تعادل . داستان که مشخص هست و بیشترمون توی راهنمایی و دبیرستان خوندیم و آشنا هستیم اما پرداخت داستان یه ذره مشکل داشت . نیمه اول فیلم خیلی خوب هست و بیننده رو میکشونه برای ادامه ی فیلم . اما متاسفانه توی قسمت دوم یعنی بچگی های حضرت محمد (بین 3تا 6) بعضی جاها خیلی کند میشه و حتی ممکنه روند اصلی گم بشه و دیالوگ های خوبی که بیننده رو همراه کنه کم میشه و صرفا میشه اینکه حضرت محمد از اینور به اونور فرستاده میشه و یه چنتا دیالوگ و دوباره . خوشبختانه دوباره توی قسمت سوم روی غلطک میوفته و در کل خوب به پایان میرسه اما من خودم ترجیح میدادم قسمت هایی از زندگی حضرت محمد رو ببینم که نزدیک به بعثت باشه
خود شخصیت حضرت محمد رو هم متعادل و همون طوری که ما به طور کلی میشناسیم درآورده و خداروشکر بزرگنمایی و تحریف نداشته و این برای مخاطب های خارجی خوبه
در کل اینکه من از فیلم راضی بودم و به نظرم میتونه فیلم خوبی برای شناسوندن اسلام واقعی باشه اما باید این سه گانه کامل بشه تا ارزش واقعی اش مشخص بشه
8.5/10

آخرین ویرایش:
BLACK 2005

efb100a295c0.jpg

بلک غمناکترین فیلمی هست که تا حالا دیدم حتی غمناکتر از Grave of the Fireflies,....
این فیلم در اصل هندی است اما در آن‌ بیشتر به زبان انگلیسی‌ صحبت میشه . رقص و آواز هم نداره.
بلک فیلم خیلی‌ خوبیه و جایزه‌ها رو هم درو کرده.
اگه طاقتش رو دارید حتما ببینید. (دستمال کاغذی یادتون نره)

آخرین ویرایش:
MoonRise KingDom
moonrise-kingdom.6397.jpg

یک ساعتو 30 دقیقه شکنجه ی خالی بود...چطور یه نفر میتونه یه فیلم رو اینقدر حوصله سر بر بسازه! جز شات ها و طراحی صحنه های بعضا جالب،این کارگردان فقط یه هنر دیگه داره ،اونم سر بردن حوصله مخاطبه! در حین دیدن این فیلم از خودتون مدام می پرسید: [چرا اینقدر این فیلم بده؟! چرا تموم نمیشه؟!] .قصه ی اصلی یه چیز یه خطیه که خب حالا زیاد ازش شنیدیم! اما حتما لازمه پرداخته قصه اینقدر بی محتوا، حوصله سر بر و پر از ایده های مضحک کارگردان باشه؟! ما چرا مجبوریم عقاید و دید مسخره و لوس و boring کارگردانو ببینیم، یه فیلمه مخاطب پسند بساز نه شر و ورای تو ذهنتو!

جالبه که بعضا پیدا میشن ادم هایی که طرفدار کار های این کارگردانن! احتمالا اون ها هم انسان های خیلی boring یی هستن.
اگر ساعت 4 صبح هر کار بهتر از این داشتم که این فیلمو ببینم،مطمئنا پای این شکنجه نمیشستم!

3/10

فقط تویی که یکی از بهترین کارهای wes anderson رو ترول کنی :دی
این فیلم یکی از خاص ترین فیلم های عمرم بود، دید هنری باید داشت تا درکش کرد، و 100% هم برای عامه طراحی نشده.
یک حس خاصی بعد دیدنش بهم دست داد، خیلی خاص بود حسش نمیتونم توصیف کنم فقط اینکه اون هورمون های weird بودن رو در بدنم ترشح کرد.
10/10

16995J5R00I431Wzj0UfmgVqVPS.jpg

Avengers : Age of Ultron

7.5 از 10

ای.. بدک نبود :دی ... به نظرم شخصیت منفیش بهتر از یک بود.

7HUQ0Mnt9juGSBBAkCAVaUXLZ1R.jpg

Southpaw

8 از 10

تنها مشکلش داستانش بود.. که دیگه به شدت کلیشه ای شده!!
ولی فیلم برداری و بازیگری تو بهترین سطح بود... OST ـاش هم که دیگه مادر بگرید ! :دی

آخرین ویرایش:
محمد(ص)

از زمانی که فقط خبرهای ساختِ فیلم به گوش میرسید، میدونستم که نتیجه‌ی کار، بد خواهد بود. امروز با خواب عمیقی که توی سالن سینما کردم، این مسئله بهم ثابت شد. به جرئت می‌گم این تنها فیلمی بوده که باعث شد خوابم ببره تو سالن!
تا جایی که به فیل‌ها حمله می‌کنن قابل تحمله. ولی از اون به بعد خوابیدم و وقتی بیدار شدم، دیدم توی فیلم هوا خاکیه. حالا نمیدونم طوفان شن بود یا چی. اونجا بود که گوشیو درآوردم و شروع کردم به بازی.
هر چقدر ملک سلیمان فیلمِ دینی‌ای بود، این یکی...

مزایای سر به زیر بودن The perks if being a wallflower

معمولا فیلمای جدید رو همون موقع که میان میبینی و یکم عجیبه که یکی از فیلمای خوب ۲۰۱۲ رو‌تو اخرای۲۰۱۵ ببینی اما خب اون موقع خیلی از این فیلم حرف زده شد و یه موجی اومده بود که همه این فیلمو به هم پیشنهاد میدادن و خب همین باعث شد که من همون موقع دلم نخواد ببینمش :d
یکی از فیلمای خوبی که چندوقت اخیر دیدم و شاید یه جایگاهی توی My Top 20 داشته باشه.چقدر فیلمه غمگینی بود،نه؟
۸/۱۰

CFcw2jxWoAAHRtL.png

10/10
Southpaw

بازیگری Jake تنها عیب فیلم که داستان کلیشه ای بود رو پوشنده بود . تکه تکه صحبت کردن وقتی که ناراحت میشه . یا نشون دادن عصبانیتش به عالی ترین نوع ممکنه / تمریناتش برای این فیلم " روزی شش ساعت "

صحنه های بسیار بسیار نابود کننده ای داخلش داشت " مرگ ، سیلی خوردن از دخترش که واقعا گریم گرفت " .

در کل وافعا لذت بردم از این فیلم​

آخرین ویرایش:
220px-Minions_poster.jpg

Minions 2015

7/10

انیمیشن با یک تیتراژ جذاب و رنگارنگ شروع میشه و همراهش با یک مقدمه جذاب و بانمک اونم با صدا خوش و زیبا جفری راش، اما بعد از این مقدمه طوفانی و باحال، جداشدن سه مینیون اصلی از قبلیه شون و قدم به سفر ماجراجویی، داستان از جذابیتش کاسته میشه و حالت کلیشه ای پیدا میکنه، در نیمه دوم فیلم- به جز چند صحنه ی خنده دار .. دیگه مثل شبیه انیمیشن های دریم ورکز میشه..!!!! در کل به این عنوان خیلی امیدوار داشتم .... به نظرم عنوان Sponge Bob : Out of The Movies بهتر بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or