Jurassic World
اولین فیلمی که دیدم بود . امسال واقعا سال خوبی برای بلاک باستر ها بود . عنوان هایی که واقعا سرگرم کننده بودن اینم یکی از اون ها . استفاده درست از دایناسور ها براساس نیاز خیلی خوب بود نه اینکه همین طوری صحنه رو شلوغ کنن . یعنی وقتی یه دایناسور میدیدم ادرنالین میزد بالا !! :d این دایناسور جدیده واقعا عالی بود و ترسناک از لحاظ هیبت . اکشن فیلم خیلی خوب بود و حواستون اصلا پرت نمیشد
بازیگری ها هم خوب بود و چیز خاصی نداشت . کریس پرت خیلی خسته تر از GOTG بود و نچسبید ولی دالاس-برایس هاوارد خوب بود و نقشش رو خوب بازی کرده بود . بدترین قسمت فیلم هم داستان و ماجرای دو تا برادر بود که خوب شد زیاد نبود و یه ذره اذیت کرد . جلوه های ویژه هم در حد هالیوود بود و کم نقص
کلا این چند وقت دیدن فیلم های بلاک باستری خیلی چسبید و با آغوش باز به سراغ سه ماه اخر سال میرم
8/10
Snatch
میرم سراغ اصل کاری . عالی و شاهکار
همه چی عالی . سورپرایزی شدم که نشستم 2 بار دیگه هم دیدم اینقدر چسبید بار اول . گای ریچی دمت گرم
از بازیگری شروع میکنم و تنها کلمه ای که به ذهنم میرسه باور نکردنی هست . برد پیت عالی ، جیسن استیتهام عالی ، بنسیو دل تورو عالی و همین طوری ادامه داره ولی شاخص ترین بازیگر به نظرم آلن فورد بود . بدجنسی ، فساد ، عوضی بودن ، کمیکی بودن همه رو داره لامصب و همین طور شخصیت Vinny با بازیگری رابی جی که یکی از کودن ترین و احمق ترین شخصیت هایی هست که دیدم
فضای فیلم منو کشته بود . از جاهایی از لندن که اصلا تاحالا ندیده بودم ، قشنگ با فیلمنامه و شخصیت ها مچ شده بود . در ضمن یه شات باز یا یه شات از شهر نمیبینین !!! همه چی فکر شده هست .
موسیقی هم مثل مورد بالا همه برای کامل کردن فضای فیلم و فیلمنامه بود . به اقتضای محیط تم موسیقی عوض میشد ، از راک بگیر تا آهنگ های کولی ها و جاز و فانک و ....
اما قطعا بیشترین سهم رو برای حس شخصیت ها و فضای کلی فیلم ، فیلمبرداری انجام داده بود . شاهکار محض . کات های سریع و شلاقی و استفاده درست ازشون ، مثلا وقتی میخواد مستقیم به کسی شلیک کنن سریع و به طرز جالب و سریعی دوربین میاد میاد کنار و لحظه های جالبی رو خلق میکنه . در کل اصلا حرفی نمیذاره برای گفتن .
مهم ترین قسمت فیلم یعنی فیلمنامه . یکی از بهترین و پر انسجام ترین فیلمنامه های قرن جدید بدون اغراق ، همه ی اتفاقات به درستی کنار هم چیده شدن . لحظه های کمیک و خشونت در کنار هم یکی از بهترین تجربه های فیلمی رو برام درست کرد . بعضی صحنه ها ازخنده میپیچیدم به خودم و بعضی صحنه ها از خشونتش متعجب . یکی از کارهای خوبی که گای ریچی کرده به نظرم اینه که اصلا هیچ پیغام خاصی رو نمیخواد به خورد مخاطب بده عوضش یه سری انتقاد های ریز ارزشمند به جامعه انگلیس داره که اصلا خیلی هاش رو نمیتونید بفهمید و حتما باید سرچ کنید مثلا تیکه هایی که به کولی ها میندازن یا به ساهپوستها که واقعا عالی بود و حتی به به شخصیت های معروف هم تیکه های ریزی مینداره مثلا به مدونا یا اینکه برد پیت با اون لهجه ایرلندی عالی و خنده دار که یه تیکه ای هم به فیلم فینچر مینداره
بعد همه این هارو بزارید کنار اینکه هیچ شخصیتی نقش محوری نداره و یه چند دقیقه به همه وقت داده شده و یا دستگیرمیشه یا میوفته زندان یا ..... و ببیند که چه معجون خوشمزه و دلپزیری درست کرده گای ریچی
این شاهکار رو از دست ندید
10/10