Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

3IRON

کلا با فیلمای شرقی زیاد حال نمیکنم ولی این واقعا خوب بود.
هدفی که فیلم دنبال میکنه شاید یه مقدار برای مخاطب گنگ و نامفهوم باشه ولی به هیچ وجه خسته کننده نیست و تا اخر فیلم رو دنبال میکنید
8/10

The Sea Inside - 2004
بی نظیر بود این فیلم ! بازیه خاویر باردم در نقش یک فلج نخاع شایسته تقدیر و ستایش بسیار زیاد . مطمئنم همه دیدن اینجا ولی اونایی که ندیدن آب در دست دارن بزارن، ببینن ! :دی
9/10

Furious 7
d62e749150d7a0b71.jpg

صرف نظر از داستان که انصافا تو فیلم های این سبک اهمیت زیادی نداره و بیشتر یه بستری هست برای اتفاقات، می تونم بگم به صورت کلی فیلم خوبی بود.
باز هم میگم این فیلم ها رو معمولا بخاطر داستان غنی کسی نگاه نمیکنه و در مورد این بخش هم اصلا انتظار نمیره 95% این سبک ها داستان خاصی ندارند.
فیلم تو سبک خودش خیلی خوبه، فوق العاده جذاب، کلا چیزی به نظرم کم نداره و سنگ تموم گذاشتند براش.
نکته ناراحت کننده هم دیگه نیازی به گفتن نداره فوت پل واکر هست، اون صحنه هایی که صحبت با همسرش رو نشون می دادند خیلی ناراحت کننده بود، بالاخره به حذف کردنش تو نسخه های آینده باید اشاره می کردند و این بخش ها که اگر اشتباه نکنم با بازی بردارش هم انجام می شد، غم انگیز بود...
صحنه آخر فیلم هم که اوجش بود، باور این حقیقت خیلی سخته که آدم ها انقدر راحت از دست می رند، باور اینکه خیلی از صحنه ها رو پل بازی کرد و بعضی های دیگه رو برادرش بخاطر اینکه خودش دیگه نبود انصافا خیلی سخت بود.
گذشته از این به نظر واکر یگی از تاثیرگذارترین شخصیت های این فیلم بود، امیدوارم تو نسخه های آینده از طرف شخصیت جایگزین پر بشه....

10 / 8

97923497713249664542.jpg

Tomorrowland

با توجه به تریلر فیلم منتظر یه فیلم خیلی جذاب و شیرین بودم. عاشق فیلم ها فانتزی و تخیلی هستم اما بدجور نا امیدم کرد. فیلم عملا هیچی برای ارائه نداره. با دیدن تریلر یه چیزهای خفنی تو ذهنتون شکل میگیره. فکر میکنید تو فیلم شاهد اتفاق هایی خواهید بود که توی یه دنیای جدید و مهیج بوقوع خواهند پیوست، اما عملا اینطوری نیست. از کل فیلم شاید 10 دقیقه اش رو توی این دنیا باشید، اون هم بصورت خیلی خیلی محدود. چیزهای جذابی میتونست اتفاق بیفته توی این فیلم که خوب نیفتاد و با یه پایان کلیشه ای فیلم تموم میشه. اگر نبینید چیزی رو از دست ندادید.

تنها نکته فیلم هم به نظر بازی Raffey Cassidy بود. کلا حالات و میمیک چهره اش در هنگام خرف زدن فوق العاده بود به نظرم. :دی

5/10

Fantastic_Four_2015_poster.jpg

Fantastic 4-2015

حوصله نوشتن یک نظر انتقادانه به فیلم ندارم، خیلی سریع میرم سرغ اصل مطلب که بیشتر شبیه توصیه به تماشاگرانه، لطفا وقتتان را برای دیدن این فیلم صرف نکنید!
=((=((=((

3/10

lHyYgaocXR6KcJLxVmxZDj115hH.jpg

Into The Wild

9.5 از 10

در یک کلام عالی بود! با دیدن این فیلم واقعا حس عجیبی به آدم دست میده... بازیگر نقش اولش هم کاملا مناسب این نقش و خیلی خوب بود...
فقط میشه گفت یه مقدار طولانی بود.

Terminator Genisy

با وجوده اینکه میدونسم چرته فقط به خاطره مادر اژدها :| نگاش کردم ولی در کل اگر علاقه ای به املیا کلارک ندارید نگاش نکنید عمرتون مفید تر سپری میشه.
3 از 10

jack .******* 3.5

من نسخه bad grandpa رو دیده بودم و خوشم امد گفتم اینم احتمالا به همون خوبی هست ولی این نسخه واقعا چرت هست. نود در صد شوخی هاش چرتو پرت محض بهتر بگم مسخره بازی هست.badgrandpa واقعا ملت رو سره کار میذاشتن ولی این خودشون وسطه فیلمبرداری با خودشون شوخی میکردن :|

0.05 از 10

contsched.mddprzid.400x400-75.jpg

Tomorrowland

بد نبود بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم فیلم قابل تحمل تر بود . مهم ترین ضعف فیلم صعف داستانیشه , معلوم نیست اصلا با خودش چند چنده ! از یـ جایی یـ هویی میپره به یـ جای دیگه و آخرش هم به مصخره ترین و بی ربط ترین شکل ممکن تموم میشه . فیلم بار فانتزیش در وحله اول خیلی بالاست ولی همونجور که گفتم داستان بی ربط و بی خودش جلوی این بار رو میگیره ! البته داستان فیلم تا اواسطش خوب پیش میره ولی بعد کم کم با ورود آدم بدا :دی (البته اگه بشه بهشون گفت آدم بد :|) صعفای خودش رو نشون میده . یـ چیز دیگه ای که شخصا برا خودم پیش اومد اینکه تو حین نگاه کردن فیلم هی احساس میکردم دارم یکی از انمیشن های خود دیزنی رو تماشا میکنم از بس که صحنه های فیلم ساده طراحی شدن (خیلی ساده و بدون پیچیدگی خاصی) و این احساس بهم دست داد که قصد کارگردان فیلم ساخت یـ انمیشن با قیافه و ظاهر واقعی ـه تا یـ فیلم فانتزیه درست حسابی ! جلوه های ویژه فیلم هم در سطح قابل قبولی ـه و کلا همون یـ ذره جلوه ویژه ای هم که داره کاملا راضی کنندس . در مورد این Raffey Cassidy بگم که موقع حرف زدن قیفاش خیلی باحال ـه و کلا یکی از نکات مثبت فیلمه :دی لهجه ی بیرتانیاییش هم خیلی فان تر میکنه فضیه رو :دی

7/10

آخرین ویرایش:
Iron man 3
خوب دو تا قبلی‌ رو قبلا دیده بودم اما یادم رفته بود،دوباره نشستم کل فیلم‌های مارول رو دیدم ولی‌ به همین Iron man آخری امتیاز میدم :دی
به نظرمIron man 3 نسبت به شماره اول بیشتر و نسبت به شماره دوم کمتر مارولی (:دی) هست،اینکه تو اکثر صحنه‌های فیلم تونی استارک رو بدون لباسش میبینیم به نظرم کار خیلی‌ پر ریسکی‌ بود. اما به لطف بازیگری فوق‌العاده‌ این ریسک جواب داده و Iron man 3 به نظرم در حد سری‌های قبلی‌ و شاید هم بیشتر سرگرم کننده هست.Pace فیلم هم به نظرم خیلی‌ خوب هست،تعادل خیلی‌ خوبی‌ بین صحنه‌های اکشن و داستان گویی ایجاد کردن به طوری که بیننده از هیچکدوم خسته نمی‌شه.به عنوان فن مارول به نظرم اصلی‌‌ترین مشکل فیلم این بود که احساس می‌کردم فیلم قسمتی‌ از زنجیره دنیای مارول نیست و بیش از حد سعی‌ کردن که داستان standalone باشه.همین باعث شده که فیلم یه اندینگ نامشخص و به نظر من ضعیفی داشته باشه که میتونستن با یکم کار چندین برابر بهترش کنن. البته این برا کسایی‌ که دنیای سینمائی مارول رو صحنه به صحنه بررسی نمیکنن هیچ مشکل خاصی‌ ایجاد نمی‌کنه :دی
کلا چه طرفدار مارول باشین و چه نباشین, اگه به دنبال یه فیلم سرگرم کننده و به یاد موندنی که خیلی‌ خودش رو جدی نمیگیره هستین و IM رو هم تماشا نکردین، سری فیلم‌های iron man جزو اولین پیشنهاد‌های من براتون هست :دی
8.5/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or