Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Ex Machina
9/10

توضیح خاصی ندارم، فقط می تونم بگم یکی از بهترین فیلم هایی بود که تو این ژانر دیدم و خیلی خیلی از Her بهتر و گیرا تر بود.

MAD MAX

10/10

من زیاد اینجا امتیاز نمیدم ولی Mad Max رو دیدم واز بس لذت بردم خواستم نظرم رو بگم.واقعا یادم نمیاد فیلم اکشنی به این اندازه لذت بخش دیده باشم توی چند سال اخیر.تا سر حد مرگ فیلم اکشن رو تو خون آدم تزریق میکنه و به حد اعلا آدم رو ارضا میکنه.کارگردانی صحنه‌های اکشن فیلم هم واقعا خیلی خوب و لذت بخش هستش.داستان ساده‌است ولی فضای فیلم به قدری خاص هستش که تجربه‌ی این داستان ساده توی این فضا لذت بخش باشه.

Blade 1998

خیلی خفن بود:d
یه فیلم اکشن که حوصله آدمو سر نمیبره!!! هم اسلحه داره هم فایتینگ.
البته اگه خون آشامارو دوست دارید نبینید چون توی فیلم به طرز فجیعی! کشته میشن:d از ما گفتن بود...
شخصیت اصلی فیلم خیلی Cool بود خیلی باهاش حال کردم.ازینا بود که آدم همیشه تو فانتزیاش با خودش داره! تو افق محو شدن و اینا:d...
من که خیلی لذت بردم حالا قسمت شه قسمت های دوم و سومم ببینم...

8.0/10

چند تا فيلم كه تو اين دو هفته ديدم رو امتياز بدم
sARK4uNacjUY4ACu0QjQPG0OUmW.jpg

MADMAX:FURY ROAD:7/10
نصف فيلم فرار مي كردند كه به سرزمين سبز برسند نصف ديگه اش رو برگشتند برن سر جاي اولشون:d انصافا اكشن نفس گيري داشت و ادرنالين تا سقف بالا مي رفت من كلا تو سبك اكشن از اين مدل فيلم ها زياد خوشم نمياد اكشن فيلم هايي مثل انديانا جونز رو ترجيح مي دم ولي در كل فيلم خيلي خوبي بود شخصيت مورد علاقم هم اون يارو گيتاريه بود :d

Batman_Begins_Poster.jpg

Batman Begins:7/10
بلاخره سه گانه بتمن نولان رو ديدم سر آغاز بتمن شروع بسيار زيبايي براي اين سه گانه بود نكته اي كه منو توي اين فيلم شيفته خودش كرد اين بود كه برعكس تمام فيلم هاي سوپر هيرويي بتمن يه قهرمان تمام عيار و بدون نقص نبود و دقيقا همين نكته است كه فيلم نولان رو با بقيه متفاوت مي كنه

220px-Dark_Knight.jpg

The Dark Knight:9.5/10
تنها كلمه اي كه براي اين فيلم مي تونم به كار ببرم شاهكاره از نظر من با اختلاف بسيار زياد بهترين فيلميه كه از شخصيت هاي سوپر هيرويي ساخته شده و يكي از بهترين فيلم هايي كه ديدم واقعا جوكر فيلم نولان يه شخصيت خاص و فوق العاده است و هيث لجر فقيد شاهكار كرده تو اين فيلم
شاهكار ديگه حرفي باقي نمي مونه

220px-Dark_knight_rises_poster.jpg

The Dark Knight Rises:7/10
پايان آبرومندانه اي براي اين سه گانه بود ولي فيلم اصلا در حد شواليه تاريكي نبود شخصيت بين با وجود اينكه خوب بود ولي اصلا در حد و اندازه جوكر نبود (خواسته و ناخواسته اين مقايسه پيش مياد) ولي از طرفي شخصيت زن گربه اي رو خيلي خوب بهش پرداخته بودند و اصلا شبيه كميك بوك ها لوس و بي مزه نبود پايان فيلم هم بسيار جالب ساخته شده بود

220px-Departed234.jpg

The Departed:8.5/10
مگه ميشه فيلمي جك نيكلسون و دي كاپريو با هم بازي كنند و بد در بياد فيلم جاسوس و جاسوس بازي بود ولي اون يك ربع آخرش واقعا غافلگيركننده بود فيلم بسيار زيبايي بود

Ex Machina

8/10

شبیه به Her، اما به پای Her نمی رسید از نظرم.

The Duff

3/10

WTF! فیلمهای Mean Girls و Easy A که واقعن قشنگ بودن رو ریخته بودن رو هم یه فیلم مزخرف داده بودن! چقدرم من از این دختره بدم میاد!!!! در کل lame!

خوب نوبتی هم باشه نوبت منه که نمره بدم:d
--------------
tef3_sark4unacjuy4acu0qjqpg0oumw.jpg

MAD MAX FURY ROAD
9.5/10
بهترین فیلم اکشنی که دیدم. اینقدر اکشن بود که دیگه داشت حالم بهم میخورد:-o. از اکشن فیلم بگذریم میرسیم به موسیقی فیلم که محشر بود. اون گیتار زنه خیلی باحال بود.:)). تنها نکته منفی فیلم برای من داستانش بود که البته زیاد مهم نبود برام. واقعا پیشنهاد میشه با کیفیت خوب ببینین.
پ.ن: شخصیت محبوب من خود max بودb-).
-----------
rb47_how_to_train_your_dragon_2_poster_(1).jpg

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
10/10
خاک تو سر من که ندیده بودمش این مدت:d. خیلی زیبا بود. حتی از قسمت اول هم 100%بهتر بود. شخصیت پردازی و موسیقی و داستان عالی عالی.:x مهمترین برتری این قسمت شخصیت منفی فیلم بود.
نزدیک بود گریه کنم اون صحنه که پدر هیکاپ مرد و بعدش هیکاپ از دست اژدها دلخور شد.:((
پیشنهاد میشه به همه;)
-----------------
loto_nnn.jpg

JURASSIC WORLD
8.5/10
خیلی قشنگ بود و من خوشم اومد. دایناسور ها و محیط خیلی زیبا بود. داستان و موسیقی خوب بودن و مهمتر از همه شخصیت ها که عالی بودن و بی نقص. تنها یه مشکل داشت که شخصیت مونث داشت همش با کفش پاشنه بلند میدوید و کفش هم حتی یه بار خراب نشد:|:d. مگه داریم؟:d. در کل این هم پیشنهاد میشه که ببینین.
اون قسمت که اون پسره اومد دختر رو ببوسه تو اتاق فرمان:d بعد دختره گفت من دوست پسر دارم همه تو سینما پوکیدن از خنده.:))

آخرین ویرایش:
On The Waterfront - 1954
9/10
76281543713539270682.jpg

فیلم خیلی خوبی بود.بشخصه خیلی فیلم های سیاه و سفید و دهه ی 50 به بالا رو دوست دارم کلا نسبت به این فیلم ها یه حسِ خاصی دارم
یجورایی هم خیلی ساده هستن هم خیلی قشنگ
نه جلوه های ویژه ی آنچنانی نه موزیکی به اون صورت که غرقِ موزیک فیلم بشی خلاصه که به نظرم در عین سادگی خیلی فیلم خوب و راضی کننده ای بود
فک نمیکردم برنده ی 8تا اسکار هم شده باشه (سال 55)
نقش اصلی هم که نیازی به گفتن نداره که کیه!!

sARK4uNacjUY4ACu0QjQPG0OUmW.jpg

MAD MAX FURY ROAD
10/10
در حدود یک هفته سه بار فیلم کامل دیدم ولی هنوزم سیر نشدم!! یعنی واقعا فراتر از عالی به طوری که کلمه ای در وصفش پیدا نمیکنم کم پیش میاد با یک فیلم انقدر ارتباط برقرار کنم.این تام هاردی لعنتی چقدر خوبه آخه....
بشدت منتظر قسمت بعدی فیلم هستم....

Leon Morin, Priest

220px-Leon-Morin-Priest.jpg

ژان-پیر ملویل شاید بزرگترین کارگردان کم‌شناخته شده سینمای فرانسه باشه،کسی اسمش در بهبوهه‌ی موج نو فرانسه کمتر شنیده شده.جالب اینجاست فیلم‌های ملویل خود از نخستین فیلم‌های انقلابی فرانسه و آغاز کننده موج نو بود،اما چون عضو کایه دو سینما نبود و در بوق و کرنا نکرد که من موج نوئیم،اسمش کمتر از گدار و تروفو و امثالهم دیده میشه.در سال 1947 فیلم Le Silince de la Mer رو ساخت که در اون زمان انقلابی بود،تمام هزینه فیلم معادل 90 هزار فرانک شده بود در حالی که هزینه فیلم های اون زمان تقریبا 600 هزار فرانک بود،هنرپیشه های گم نام و لوکیشن ها و دکور طبیعی.لویی مال و کلود شابرول و تروفو بعدا اعلام کردند که «ما هم فیلم هامون رو اینجوری میسازیم»،و جالب اینکه همشون خواستار همکاری با هنری دکا،فیلمبردار فیلم های ملویل شدند.

و اما داستان لئون کشیش در مورد یک بیوه آتئیست با یک بچه نیمه یهوده که در دوران حمله نازی‌ها به فرانسه روایت میشه.یک روز از سر دین‌زدگی و عصبانیت که دین رو عامل جنایت‌ها میدونه وارد کلیسا میشه و دنبال کشیشی میگرده تا باهاش به بحث و جدل واسه خالی کردن خودش و تحقیر اون بپردازه،از اینجا با لئون،ژان-پاول بلموندو آشنا میشه و مکالماتشون به دیدارهای متعدد رو در رو در اتاق کشیش کشیده میشه.ملویل تو این فیلم با انتظارات بیننده بازی میکنه،فضا سازی و فیلمبرداری طوریه که در حین صحبت های جدی بین این دو، انگار یک حس تحتانی مملو از آمال جنسی وجود داره،که از سوی زن به وضوح دیده میشه و از سوی کشیش مبهم...اما در دنیای ملویل،مردها،واقعا رفتار و منش مردونه دارند،پس اینجا نباید انتظار واکنش مثبت از سوی کشیش داشت،و حتی اگر از درون خواهانش باشه بیننده نباید به روشنی متوجه شه.ژان-پیر ملویل با این فیلم نشون داد که اگر کشیش میشد دقیقا همون کارایی رو میکرد که لئون انجام داد.

کلا حرفه ملویل به دو قسمت قبل Le Doulos و بعد اون تقسیم میشه.قبل اون ملویل یک قصه گوی خوبی بود ولی عمده شهرتش به خاطر بعد این فیلمه که نوارهای مینیمالیسم مث Le Samourai و Le Circle Rouge رو ساخته(بعلاوه Army of Shadow شاهکار بی چون و چرای anti-war) و از کرکترهایی با لباس بارونی بلند و کلاه نمدی استفاده کرده که به Melvillian Character معروف شدن.

9.5/10

نهنگ عنبر 9/10

1069746_389.jpg

فوق العاده بود !! واقعا انتظار همچیین فیلمی رو نداشتم !! یه کمدی درام عالی با بازی خوب عطاران :x
بچه های دهه 60یی حتما ببینن :دی وسط فیلم از خنده نمیتونید خودتونو کنترل کنید :دی

------------------
گینس 2/10
این چه اشغالی بود دیگه ؟؟ واقعا حیف عطاران و تنابنده که تو همچین فیلم اشغال و بی محتوایی که سر و ته نداره بازی کردن
کل فروش هم بخاطر تبلیغ فیلمو و حضور عطاران و تنابندست

آخرین ویرایش:
220px-A_Beautiful_Mind_Poster.jpg

A Beautiful Mind 10 / 10

من خیلی وقت پیش این فیلم رو دیدم اما فراموشش کرده بودم تا اینکه به واسطه فوت آهنگ ساز فوق العادش (روحش شاد) دوباره یادش افتادم، از نظر من فیلم یه شاهکاره واقعا درگیر کننده و فوق العاده حتما ببینید ....

26256143590398514806_Whiashmaxresdefault.jpg

WHIPLASH

داستان درباره یک نوجوونیه که درامر میزنه و دوست داره در اینده یکی از بهترینها بشه . خونوادش موافق نیستن باهاش و فکر میکنن این کار اینده ای نداره براش . برای رسیدن به هدفش به بهترین هنرستان موسیقی که اسم هنرستان شفر هست میره و اونجا با یک استاد موسیقی خیلی سختگیر شروع به تمرین میکنه . عجب استادیه ولی دهن سرویس میکنه فقط:d

امتیاز من 10/10

آخرین ویرایش:
گینس 2/10
این چه اشغالی بود دیگه ؟؟ واقعا حیف عطاران و تنابنده که تو همچین فیلم اشغال و بی محتوایی که سر و ته نداره بازی کردن
کل فروش هم بخاطر تبلیغ فیلمو و حضور عطاران و تنابندست
گارگردان و تهیه کنندش خود تنابندست :d

پ ن : نهنگ عنبر یکی از بهترین کمدیای این چند ساله بوده به نظرم :d شدیدا توصیه میشه به دوستان :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or